מה עושים?

מה עושים? ../images/Emo10.gif

נכון יש את השנאי? אז מצד אחד הוא מתחבר לחשמל ומהצד השני למחשב. בצד שהוא מתחבר למחשב, ממש בחיבור עצמו, כנראה מרוב שימוש ותזוזה הציפוי השחור התחיל להקרע והחוטים שבפנים התחילו להיבלות ולהקרע עד שהגעתי למצב שהם כבר לא מוליכים חשמל יותר. ניסיתי לייצב את הכבל בכל מיני פוזיציות מוזרות אבל אין, כנראה שהוא מת. זה אומר שאני אצטרך לקנות שנאי חדש באיזה 400 שקל..? בבקשה תגידו לי שלא

bar666xp

New member
כן לא בערך...

אפשר גם לרכוש מחבר כזה... {תלוי איזה מחבר יש והזמינות שלו בחנויות חשמל ואלק'}... קצת לחתוך 2 הלחמות ויש חדש
אגב למה 400ש"ח ?!

אפשר לרכוש כזה דבר..?

כי כשאני מסתכלת על זה הכבל הזה (זה שנמצא בין השנאי למחשב) הוא לא נראה כמו משהו שניתן לפירוק במיוחד.. ומה שיקר בשנאי עצמו זה הספק כוח, נכון ? הכבל נראה לי לא עניין יקר ובגלל זה כואב לי להוציא סכום כזה על כבל שנקרע לו קצת. הוא נראה ממש ככה http://www.sollan.co.il/Upload/Images/image_front402.jpg רק של HP. הממ..400 כי זה מה שראיתי פחות או יותר מריפרוף באינטרנט.

bar666xp

New member
כלומר מחבר סטנדרתי לא DIN 4-PIN

יש בכל חנות חשמל/אלק' אבל תשומת לב להלחים את ה+ ואת ה- למקום הנכון... אחרת זה ישרוף את הלוח-אם.

רק למען הסר הספק..

אנחנו מדברים על הכבל הימני בתמונה..כן? אז מה אתה מציע, פשוט לעבור בחנויות חשמל ולראות אם יש את הדבר הזה במלאי? וזה משנה אם זה של HP או לא..? ואיך אפשר לחבר את המינוס במקום הפלוס..? החיבורים נראים די ברורים.

bar666xp

New member
אנכנו מדברים על זה...

המסומן בסגול... או שלא הבנתי משהו.

כן בדיוק על זה ../images/Emo13.gif

להרכיב את זה לבד אין מצב שאצליח, הידיים שלי שמאליות מדי אבל אני בטח אמצא איזה חשמאלי נחמד תודה לך על העזרה והסבלנות

למעלה