מה עושים קודם?

mey1235

New member
מה עושים קודם?

אז קראתי הרבה והחכמתי איך מתאפרים. אבל מה עושים קודם? אם מישהו יכול לעזור לי, אני אשמח. ועוד שאלה: יש לי היום יומולדת, וקניתי כמה בגדים חדשים לכבוד המאורע: - ג'ינס כהה בגזרה נמוכה - חולצת "ריטה" שחורה עם הדפס של פרצוף בצבע לבן - חגורת ניטים מגניבה היום בערב אני לובשת אותם ורציתי לשאול אתכם איזה איפור יתאים.

mey1235

New member
הינה תמונה שלי...

אולי זה יעזור להתאים את האיפור לפנים שלי...

אויי יש לך תווי פנים ממש יפות

ועדינות , קבלי ביטול לגבי המראה המעושן (יותר מידי כבד)
לפי דעתי ( כמובן) פשוט תתאפרי בדרך הקלה והמחמיאה ביותר בד"כ. לתחום את העין בעדינות בעפרון שחור ואיילינר. לשלב צללית עדינה של חום + זהב לעיניים , מסקרה שחורה לריסים. סומק חום + שימר (ובמידה ואין לך שימר) את פשוט יכולה בעזרת מברשת הסומק לקחת מהצללית הזהב ולתת משיכה של זהב מעל הסומק החום. יתן תוצאה מבריקה ויפה. וליפגלוס חום בהיר . פשוט , טבעי וקל! בהצלחה,

mey1235

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

ומצטערת על ההקפצה, שתינו הגבנו לאותה הודעה בו זמנית :) - ומה לגבי השאלה הראשונה שלי? מה עושים קודם? מה מורחים קודם? ואיך מכינים את הפנים לאיפור? מה זה אומר?

בעקרון התהליך הולך בד"כ כך

1. ניקוי הפנים בעזרת סבון או מי פנים 2. למרוח קרם לחות לחכות שהוא יספג טוב. 3. למרוח מייק אפ 4. לשים פודרה. 5. צלליות 6. תחימת העיניים בכל דרך שאת רוצה. 8. סומק + שימר. הכול יכול להיות הפוך בסדר ,העיקר שלך יהיה נוח זאת הדרך שאני בד"כ עושה.

mey1235

New member
כלומר אין חשיבות לסדר?

לפעמים קורה לי שאני שמה צלליות ואח"כ תוחמת את העיניים ברימל שחור ואז הוא נמרח למעלה. אז ניסיתי להפוך את הסדר וקודם למרוח רימל ואז צללית- אבל אז הצללית נמרחה קצת על הריסים אז מה עושים !:?!:?!:?!:? ;) תודה על הברכות והאיחולים :)

mey1235

New member
בבקשה תעזרו לי

השעה 19:00 ועוד מעט צריך להתכונן ליציאה :/

little bony

New member
בטח כבר הלכת וחזרת...הייתי עונה אבל

גמני יצאתי אתמול.. אז ככה.. אסור לשים פודרה אם שימר... ובקשר לזה שזה נמרח.. דבר ראשון את צריכה לשים את הצללית ואח"כ לתכום את העין (בד"כ) וזה שזה נמרח זה עיניין של זמן ואימונים... כמה שתתאמני יותר פחות ימרח בהצלחה בפעם הבאה וספרי איך יצא

למעלה