מה עושים עם?

clcl

New member
לחם חומוס-יוגורט שטוח

מתכון: לחם חומוס-יוגורט שטוח מאת דורעם גונט / הארץ מעין פיתות עתירות טעם, פריכות מבחוץ ורכות מבפנים, מצוינות לליווי מאכלים עם רוטב (בסגנון הודי, אבל לא רק) או לנשנוש בפני עצמן

לילך

שימי אותו בחיתול יחד עם שמנת רגילה לטעום ואם צריך להוסיף מעט מאוד מלח לערבב התערובת בתוך החיתול לקשור את החיתול על הברז ובבוקר תקבלי לַבַנֶה

לילך87

New member
מתאים לי לבנה.... כמה?

כמה שמנת? להוסיף? 1 גביע? איפה אני קונה חיתול? חוץ מחנויות של בייבי? המון תודה , בא לי כבר לבנה......

pirge

New member
ללבנה אני משתמשת בציפה של כר שאני

שומרת אותה במיוחד רק להכנת לבנה. בתמונה לבנה עם שכבות של פלפלים צבעוניים כבושים. שמים רק שמנת אחת על כמה יוגורטים שאת רוצה. בבקשה.

לילך87

New member
אגב , זה לא מתקלקל?

אני יודעת ששנים עושים את הלבנה בתלייה כל הלילה אבל איך זה שמוצר חלב כל הלילה בחוץ לא מתקלקל??

pirge

New member
ברור שלא מתקלקל. וזה משובח גם

שבוע במקרר אחרי ההכנה. תהני .

איך יתקלקל ../images/Emo2.gif

בקור הזה בלילה, עטוף רק בחיתול
סתאםםםםםםםםם לא מתקלקל אפילו בקיץ, מניסיון.

pirge

New member
מילקשייק יוגורט תמרים

מילקשייק יוגורט תמריםו pirge / בישול לילדים [מצורף קובץ jpg] ו 19:58 | 15/11/06 מילקשייק יוגורט תמרים –סמיך וטעים מקור:פירגה 4 מיכלי יוגורט ביו 3 אחוז – אפשר להתפרע ולהכין עם שמנת חמוצה 3 כפות גדושות של ממרח תמרים 8 תמרים טריים או מיובשים---מקולפים חתוכים לחתיכות קטנות שקית אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל ליקר שוקולד, פירות או אחר לטעם לערב הכל ביחד –במיקסר, לקרם. למזוג ל-8 צלוחיות אישיות . לשים תמר לקישוט .

pirge

New member
מילקשייק פירות העונה

מילקשייק פירותו pirge / בישול לילדים [מצורף קובץ jpg] ו 20:02 | 15/11/06 מילקשייק (פודינג) יוגורט בפירות- 6 מנות מקור:פירגה. מצרכים: להכניס לבלנדר\\מג'ימיקס: 4 מיכלי ביו טבעי 3% ---ס"ה 800 מ"ל. 4 כפות סילאן 8 פירות יפים מקולפים וחתוכים לקוביות. אפרסק:אגס:תפוח:משמש:פסיפלורה:מנגו:בננה:תות:וכו'...וכו'.....אני הכנתי מ-8 אגסים .גודל בינוני. שקית אינסטנט פודינג וניל 2 כפות וודקה\\ליקר\\פתיתי קוקוס\\שמתי וודקה.-- להפעיל לכמה שניות-בפולסים קצרים. להוריד במרית את מה שנדבק לצדדים ולהפעיל שוב לשניה. מי שרוצה יכול להוסיף קוביות קרח מרוסקות. המשקה סמיך וטעים ביותר.נהדר לגמוע אותו בעזרת קשית. תהנו.

לילך87

New member
יווו עשית לי חשקקק

פתאום 750 גר' יוגורט נראה לא כ"כ הרבה!!! כמו היום בבוקר

למעלה