מה עושים עם

מה עושים עם

רשת שניקרעה?! אני מתכוון לרשת ששמים במקום העור שלא יעשה רעש חוץ מילקנות חדש איפו אפשר ליתפור או לסדר את זה ?! דרך אגב אל תיתקרבו לזה זה זבל של רעיון?!

Envenom

New member
אני יודע על מה אתה מדבר =\

ארבעה מתוך חמשת המש-הדס שלי קרועים, ואני לא מוצא את הזמן ללכת לחלילית לקנות חדש... בקיצור- אין מה לעשות, חוץ מלקנות חדש. למרות שהרעיון של התפירה מקורי בהחלט

איזה בעסה זה

כל יומיים ממוצע ניקרע אחד כמה עולה כאלה?! ליחידה או לסט בחלילית ! זה מזה לא עמיד ויש גם שתי סוגי רשתות 1 כמו נפה דקה דקה 2יותר עווה בקצת .שהיא גם כן הרשת היותר טובה בקיצור נראה לי שאני יקנה חוט דייג ויתפור את זה כי ליקנות כל יומיים זה לא פיתרון גם הבס ניקרע לי אתמול. אני יתפר כמה שכבות באזור שהפדל פוגע . ואז זה היה יותר עמיד תנסה גם חבל ליקנות . גם הם יקרעו .

TAMIR182

New member
הרשת זה כמו של פרל טרבלר?

אחי הרשת של רולנד בחיים לא תיקרע ולא שמעתי על מיקרה אחד כזה.... אני נותן בראש לתופים שלי כל יום הם ניראים כמו חדשים... תחפש אולי של רולנד בגדלים שמתאימים לך..(אין הכל)

אנחנו לא מדברים על אותו מוצר

היום קוראים לכל דבר שמכסה את התוף עור אפילו שזה פלסטיק גם לרשת עדיין אין לה שם בחנות אחת קורים לזה רשת בשנייה משתיק .הייתי בעוד חנות שהם קוראים לזה עורשת לא משנה . בכל אופן אני מדבר על מערכת אקוסטית והרשתות שאני מדבר עלייהם לכל הדעות הם דפוקות נ.ב. תפרתי את הרשת של הבס וואלה סבבה שבת שלום

g d r

New member
הרשת של הבס באמת נקרעת מהר בד"כ... כל השאר לא

g d r

New member
ואתם כן מדברים על אותו מוצר...

אולי לא של אותה חברה אבל כן אותו מוצר

תקשיב יחביבי

אני מחפש רשת כמו שיש בתמונה רשת טובה ואכותית לא זבל . אם אנחנו מדברים על אותו דבר תגיד לי איפו משיגים את הרשתות האכותיות שיש לך ואם אתה יכול להעלות תמונה זה בכלל יעזור ואני ילך ליבדוק ותגיד רק כמה עולה בערך לסט או יחיד.?! בכל אופן תודה

pasiava

New member
לא תאהב את התשובה שלי חח...

אבל את המשתיקים שהיו לי(תודה לאל כבר נפטרתי מהם) קניתי בארט סטודיו. האמת אחי לא זוכר כמה עלה, אבל הם עד היום מחזיקים כשבמשך חודשיים תופפתי עליהם וגם לאחרונה כמה פעמים כי אחותי ביקשה קצת שקט.

בפעם המאה

אין לי שום בעיה עם זה שיקנו בארט סטודיו הפוך מי שקנה שם והולך לו טוב סבבה שימשיך להנות הבעייה היא כשזה לא קורה הוא כשניתקלים בייחס מחפיר ועדיף לא להיסתכן ובסוף להידפק . זה הכל אבל אם בכל זאת הצלחת ליקנות משם ולצאת מרוצה מברוק חוץ מזה על איזה משתיקים אתה מדבר . רשתות או גומי ?! כי הרשתות לא יכולות להחזיק שנים רק אם אתה לא נוגע במערכת או שאתה מלטף אותם ! ואם בכל זאת הם מחזיקים שנים אז אתה בחור מיוחד הרשתות /המשתיקים שלך מחזיקים שנים אתה נהנה מקניה במקום שרבה לא נהנים בו יכול להיות שהמזל מאיר לך פנים!המשך כך בהצלחה

Envenom

New member
מש הדס של פרל..

תקשיב, שלי החזיקו שנתיים. ואני נותן להם בראש בכיף. בחלילית, משהו כמו 50 שקל לאחד נדמה לי. אבל לא בדקתי...

TAMIR182

New member
../images/Emo45.gif לזה היתכוונתי.. מנסיון

פעם היה לי אחד שמתי על הסנר החזיק טוב עד שנתתי את זה לחבר

Vdrums

New member
בבס צריך פשוט להשתמש בביטר פלסטיק

ביטר לבד+עור רשת זה מתכון לעור קרוע.

TAMIR182

New member
....

ה"פטיש" שיש בפדאל באס.. אז הראש שלו.. מפלסטיק יעני.. עושים מחומרים שונים את הראש כדי שיהיה צליל אחר או feel וכו'.. http://www.musical-instruments.co.il/catalog/images/tmp2e283.jpg תסתכל על הצד הימני שלו.. צד אחד פלסטיק ואחד בד כזה...

למעלה