נוחי לך על עלי התרד - אבל לא לאורך
זמן. 400 גרם עלי תרד ישאירו אותך עם קערית קטנה של מאסה ירקרקה אחרי שתחלטי אותם. בקיצור, זה לא ממש הרבה "חומר". את יכולה לחלוט, לקצוץ מאוד גס ולהוסיף מעט רוטב סויה, שמן שומשום ופלפל צ'ילי אחד או שניים מרוסקים. אם יש לך בצק עלים (או מלוואח) גלגלי את התרד עם גבינה, ביצה טרופה, מלח ופלפל בתוך עלה בצק ואפי. יהיו לך שתי פשטידות תרד... אפשרות נוספת, עם גבינת עיזים על קרקר. אם התרד מאוד טרי, אפשר לשטוף אותו ולאכול בסלט. הבעיה היחידה עם שילוב התרד/גבינה היא למה להרוס את הגבינה עם התרד.