מה עושים עם ערבי א"י?

שמאלני

New member
מה עושים עם ערבי א"י?

לפי דעתי הם בדיוק כמו הפלסטינים שבשטחים ואין הבדל ביניהם,בבוקר שהיה את הפיגוע הערבים עמדו מהכפר שלהם ראו את מה שקורה וחיכו מאוזן לאוזן. כך עולה מעדי ראיה שראו את הפיגוע וראו מה מתרחש באיזור באותו זמן. אני חושב שהבעיה הכי גדולה היא לא בשטחים,אלא כאן בתוך הארץ שלנו. יש פה מרגלים,שמרגלים לטובת המחבלים. הם עוזרים להם בכל פיגוע ופיגוע,הם אלא שבעצם נותנים להם מקלט בתוך הארץ ואף חלקם מסיעים אותם למקום שהם רוצים לבצע את הפיגוע. יש לנו בעיה קשה איתם ואני לא יודע מה הפתרון,אולי צריכים לקחת את השב"כ ולהעביר אותם שיהיו בתוך הכפרים של הערבים בתוך הארץ. אני מעריך שאם היה מודעין טוב על מה שקורה בתוך הכפרים הערבים שבתוך הארץ,היו נמנעים מחצית מהפיגועים. כמעט בכל פיגוע בזמן האחרון אנחנו שומעים בחדשות שלמחבל הזה היה סיוע מתוך ערבים שחיים בארץ,וגם למחבל שבא אחריו אנחנו שומעים בדיוק אותו דבר. ואני אומר לכם שתפרוץ מלחמה כוללת הבעיה הכי חמורה שיכולה לקרות בזמן המלחמה זה שערבי א"י יתעוררו ויתחילו להתפרע בארץ. הם האיום הכי גדול של מדינת ישראל,ובמקום לטפל בבעיה הזאת מנסים להשתיק אותה בעזרת כספים. זה כמו שיש לבן אדם גידול ובמקום שהוא אלך לעשות ניתוח ויעקור את הגידול מהשורש,הוא מנסה לטפל בגידול. אבל הגידול לא נרפה להפך הוא הולך וגדל ונהיה יותר קטלני ומסוכן. וכך קורה גם עם ערבי א"י,במקום לעקור את אותם אנשים שמסיתים נגד מדינת ישראל,ולהכניס אותם לביתר סוהר. מדינת ישראל רק נותנת יותר ויותר כספים לערבים בכדי שיהיו בשקט ושלא יכנסו לאינטפאדה. ובנתיים כולם רואים מה קורה,ערבי א"י הולכים יד ביד עם הפלסטינים. רק היום לאחר שהיה פיגוע נפגעו כמה ערבי א"י,אחד התראיין בתוכנית-"6 עם אושרת קוטלר". והוא לא בא בטענות לערפאת הוא לא בא בטענות למחבל שפגע בבת שלו,הוא פגע בטענות לשרון. כל הזמן,שרון ככה,ושרון אשם,ובגלל שרון. לא שמעתי מילה אחת שהוא אומר על ערפאת,רק כל הזמן האשים את שרון והממשלה שלו. כתבתי את ההודעה הזאת כי שמתי לב שכולם חושבים שהבעיה המרכזית שלנו היא בשטחים,כתבתי את זה בכדי להראות לכם שהבעיה האמיתית שלנו זה פה בתוך הארץ. ומשום שהיא שקטה עכשיו,זה לא אומר שהבעיה לא מסוכנת,בדיוק כמו הגידול שהזכרתי מקודם.

אבנר.

New member
שמאלני ../images/Emo24.gif

בע"ה ככה אני אוהב אותך! - התקשורת שואפת להראות כמה שאנחנו מדינה נאורה ודמוקרטית ולכן הם מנסים לטאטא את הבעיה של ערביי ישראל אל מתחת לשטיח... -אומרים כל הזמן שהם "מסכנים" ו"מופלים לרעה" (דבר שלא נכון - הם לא משלמים מיסים, בונים בניה בלתי חוקית על אדמות מדינה, אינם תורמים למדינה - ובניגוד לחרדים שכל עוד לא עושים צבא, המדינה אוסרת עליהם לעבוד וללמוד מקצועות השכלתיים - לערבים מותר הכל). אולי יש ערבים ישראלים בודדים ומעטים שמזדהים עם מדינת ישראל - אבל לרוב ערביי ישראל יש שאיפות לאומיות משותפות לישות הפלשתנית - ההתקוממות של ערביי ישראל - בה הם פגעו ביהודים שנסעו לתומם בכבישי ודאי ערה והמשולש על בסיס לאומי בלבד! - הוכיחה כי ערביי ישראל הם גייס חמישי לכל דבר! אף אזרח ישראלי מלבד ערביי ישראל - לא ישרוף דגלי ישראל ויפעל נגד המדינה כמו ערביי ישראל! ערביי ישראל הוכיחו את "נאמנותם למדינה" כשמחבל ערבי ישראלי תושב מזרח ירושלים ביצע פיגוע ירי בריה בתל אביב. ערביי ישראל הוכיחו את "נאמנותם למדינה" כשמחבל ערבי ישראלי תושב אחד הכפרים בצפון ביצע פיגוע התאבדות בנהריה. ערביי ישראל הוכיחו את "נאמנותם למדינה" כשהסתירו לפחות פעמיים חוליות מחבלים בטייבה. ערביי ישראל הוכיחו את "נאמנותם למדינה" כשערבים מאום אל פאחם ביצעו פיגוע ירי ורצחו יהודי בצומת מרומזרת ליד הכניסה לעיר. ערביי ישראל הוכיחו את "נאמנותם למדינה" כשרצחו את משגיח הכשרות בשוק בבקע אשרקייה. ערביי ישראל אינם נאמנים למדינה!!!! לכן בעיר הערבית נצרת - ראיתי בעיר שלמה בערך 5 דגלי ישראל ורק על מוסדות ממשלתיים. הם אותו עם פלשתיני ואין מה להתעלם! ההבדל היחיד בין ערביי ישראל לערביי יש"ע הוא שהפרידו אותם למשך 19 שנה מ 48 עד 67 ! - אבל זה אותו עם!!! שמאלני, ממש שמחתי לקרוא את הודעתך כי בד"כ השמאל הולך מנסה להוכיח שוב ושוב את נאמנותם של ערביי ישראל למדינה ע"י התעלמות מהמציאות הדוקרת.

אבנר.

New member
אגב

בע"ה במלחמת המפרץ - כשסאדם שיגר סקדים על ישראל, ערביי ישראל - רקדו על הגגות.

guypele

New member
הלוואי והיו...

נותנים כספים לערבי ישראל. צאז קום המדינה הם מקופחים בחינוך, בדיור, בתעסוקה, בתקציבי הפיתוח. המועצות העניות בארץ הן ערביות. מתחת לפני השטח במשך שנים רחשה גזענות כלפיהם שגרמה להם זרות וניכור מהחברה היהודית. עם יחס מובהק כלאזרחים סוג ב´ לא פלא שהם מתקשים להיות "בעדנו" והם מגלים שמחה לאיד. עם זאת, אין בכך להצדיק בשום צורה את החייכנות החולנית שניצפתה באירוע המדובר. יש לי הרבה ביקורת על החברה הערבית אבל חשוב לזכור שנאמנות לא קונים רק בכסף - ובטח לא בפרוטות.

נאמנות...

נאמנות אפשר לקנות אצל אנשים צבועים!!! אתה נותן להם הטבה והם רוצים הכל. זה מה שהמנהיגים שלנו עשו.... רק את אבו סנינה, רק לצאת מלבנון ומה קרה? ישנה אידיאולוגיה שיכולה להתקיים !!! בניגוד לכל האידאולוגיות שנכשלו בארץ.... הטרנספר!!!! ולמה? כי כשלא יהיו ערבים בארץ, לא יהיה מי שיפגע לפחות לא מבפנים היו הרבה אידיאולוגיות שנכשלו, בבקשה ממכם נוער מרצ ושאר שמאלנים.... אל תנסו להמציא אידיאולוגיות חדשות.. נכשלתם!!! לפחות תשתקו!!!

EverMan

New member
נועה

זכות הדיבור , ההמצאה , החופש , נתונה בידי כל אדם ואדם. אין להשתיק דעה, אין לפגוע בחופש הביטוי והחופש האישי שהוא הבסיס לכל יסוד דמוקרטי או סוציאליסטי בעולם הזה. אל תנסו להמציא אידיאולוגיות חדשות ? אם אין אני לי מי לא ואם לא עכשיו אימתי. אנחנו צריכים לשנות , כל אחד ואחד מאיתנו , כל אחד בדרכו שלו. ובבקשה ממך נועה ,אל תשתקי כי אין מטרה להשתיק אדם. כל אדם רשאי להגיד כל מה שהוא רוצה כל עוד אין זה פוגע בזכות הפרט חופשו ובריאותו של אדם אחר. כל דרך חדשה שייתכן ויחשובה עליה בני דור זה , בעתיד אפשר ותהיה הדרך שבעתיד תפתור את המצב הקיים כיום. לא משתיקים דעות. לא פוגעים באנשים. לא סוכרים נהרות אשר עליהם זורמים סירות החופש והדעת. מי ייתן ואת תראי שאסור להשתיק אף אחד , בין אם הוא ימין או שמאל. ניתן לא להסכים , אבל לא ניתן להשתיק, את הבעת את דעתך , בבקשה תני לאחרים להביע את דעתם יחד איתך. -=<ענבר רובין - נוער העבודה כרמיאל>=-

סתם שתדע

לא התכוונתי להשתיק אף אחד -כי גם אין לי אפשרות , בכל מקרה תדברו... הדיבורים שחל על שיוויון מאוד יפיפיים!!! רק חבל שראיתי כבר בצמתים את ההתנהגות הנאורה של השמאל... ואל תגידי לי שגם יש כאלה ימנייים, כי זה באמת כמה קיצוניים וזהו. חילקתי חומר בעזריאלי ואנשים שם מוזרים וכמה שהם שמאלנים ובעד חופש הביטוי הם מזלזלים , למשל בחור שזרק את הדגל של מולדת על הכביש, וניסה לזרוק לי את החומר על הרצפה... זה יפה לדבר... רק מתי תגיעו לעשיה??..

EverMan

New member
נועה

עשיה גם עושים. ומה לעשות , גם לנו יש אנשים שחושבים בידיים ולא בראש. אבל אין קשר לאידיאולוגיה , ואנשים כאלה בדר"כ מוקצים. ותתפלאי בתור בן אדם שהיה במערכות בחירות. שלי יש פעיל בן 12 שהולך לתלות ברזנטים, ובא ליכודניק בן 19 ומאיים לדקור אותו , אני חושב שזה יותר גרוע. אני בחיים לא ראיתי פעיל של השמאל עושה דבר כזה. ובעיקר לא פעיל של שמאל שזורק דגל ישראל על הכביש , בן אדם כזה אני הייתי תופס ומכניס לו על הראש הרצאה על חשיבותו של דגל המולדת, אבל תתפלאי נועה , אין לימין מונפול על לאומיות או על ציונות ! וזה לא רק כמה קיצוניים , גם לימין וגם לשמאל יש קיצוניים , אבל גם מבין האנשים המתונים יש אנשים שעושים שטויות , אע"פ שאני לא נוכחתי שמישהו של השמאל עושה דבר כזה ,ישנם אנשים שנוקטים באלימות ובחוסר היגיון חברתי, אל תעשי הכללות. אם חילקת בעזריאלי אני מניח שאת מת"א. ובתור מישהו שמכיר את נוער העבודה ת"א-ר"ג מקרוב קרוב , ואפילו קצת מבפנים, ומכיר משם דיי הרבה פעילים של שלום עכשיו ושל צעירי מרצ אני אבקש לציין שאנשים אלו בחיים לא יפגעו/יזלזלו/ישחיטו בן אדם ובייחוד דגל מולדת. אז כמו שלכם יש "אספסוף" גם לנו יש לצערי , ולצערי אם שנינו נקצה את האנשים הללו מתוכנו אז אולי הפוליטיקה והיחסים יהיו יותר טובים. אני מזמין אותך לקרוא את ההודעה של דפננה למעלה בכותרתה : :יאיר לפיד ...". אולי תלמדי משהו קצת על אחווה ועל אמון בתוך העם שלך שאת כה שונאת. -=<ענבר רובין - פעיל שמאל שמוכלל כמישהו אשר פיזר(?) לך חומר על הרצפה וזרק דגל ישראל על הכביש(?!)>=-

guypele

New member
כן אבל...

נועה לא אמרה דגל ה-מולדת אלא דגל "מולדת" - אתה יודע התנועה הגזענית והפשיסטית שקוראת לגירוש המוני (שיהיה בהכרח אלים וכוחני) של תושבים מבתיהם והשלטת הקולקטיביזם הלאומני-צבאי על הציבוריות הישראלית שסוף סוף מתחילה להשתחרר ממנו. אחותה "הפוליטקלי-קורקט" ("טרנספר מרצון", כאילו מישהו יגיד "למה לא בעצם?" אם יציעו לו בנימוס לנטוש את ביתו) של כהנא מת. התנועה הבאה בתור ברשימת התנועות שהדמוקרטיה איננה יכולה לסבול וצריכה להוקיע. דגל "מולדת" ראוי שישק לאדמת א"י שמוביליו מקדשים כ"כ. זו מצווה מוסרית לעזור לו לנגיע לשם, אפילו אם האדמה היא מרצפות קניון נובו-רישי (שהרי הם גם קפיטליסטים בנוסף להכל). ואיפה לעזאזל המוסד היקר שנוכחתו איכשהו במטה-קסם ממתנת את ההודעות שלי ?

guypele

יש לך מושג מה זה הטרנספר של מולדת??. אני אשלח לך את העיתון הסבר אם אתה רוצה !!! אתה מדבר באוויר בלי לדעת מה תוכנית "מולדת", כדאי שתבדוק.... רק פרט חשוב - אין כוונה לגרש אף אחד!!!!

תדע!!!

א. אני לא גרה בתל אביב (וטוב שכך) אני גרה ביישוב המדהים שבי שומרון!! ב. אני לא שונאת את העם הזה, מאיפה הקרצת את זה???? ג. אני לא מחשיבה ליכוד כימין, דוגמת אריאל שרון רק מולדת בימין!!! טזה מאוד אקטואלי כיום!!!! ד. בבחירות שעברו בא פעיל מר"צ לחברה שלי ואיים עליייה בסכין יפנית!!! ובכלל אני מסכימה איתך שיש קיצוניים מפה ומפה, אבל לפחות אנחנו לא אומרים שאנחנו אנשים נאורים ואנחנו לא יפי נפש!!!! אני וכל חברי מולדת פועלים למען עם ישראל וגם שבשבילך ובשביל טומי לפיד ובשביל יוסי שריד יהיה טוב!!!! ואני מסכימה המון עם דפנה שכולנו אחים. וצריך למצוא את המשותף!!! ושוב אתה צודק
שהכללתי את כל השמאלנים, אני חוזרתבי!!!! רק אל תגידי שכולכם אנשים שלא פוגגעים פיזית ומזלזלים כי יש כאלה וחבל להתווכח!!! וגם לנו יש קיצוניים (למולדת -ליכוד זה לא ימין מבחינתי), אבל הם אף פעם לא יאיימו בסכין!!! שיהיו לך חיים טובים!!!

EverMan

New member
נאמנות

נאמנות לא קונים בפרוטות. נאמנות לא קונים במכות. נאמנות קונים בדם יזע ודמעות. ובעיקר הרבה הפגנת רצון לדו-קיום.

U F O

New member
יכול להיות שאתה לא יודע, אבל השב"כ

מונע 85 אחוז מהפיגועים. פשוט הניסיונות כה רבים שזה נראה שהשב"כ לא עושה כלום...

למעלה