מה עושים עם כל הדיסקים?

יה-יה

New member
עזוב אותה... היא סתם.... ../images/Emo8.gif

פחדנית. אני, לעומתה, חשבתי עליך כל השבוע ואתמול הייתי עם האצבע על ה-send. אבל אז עלתה בי השאלה הקטנה: מה אומר לו אחרי כל כך הרבה זמן שנעלמתי בלי סיבה נראית לעין? את הדיסקים - אני אשמח לקבל. להתקשר?

Talia E

New member
אפשר גם שהמוט יהיה מעוקל

בכל מיני מקומות, או אפילו כמה מוטות שיוצרים צורה - כיד הדמיון... ואז בכלל נוצר פסל חבל"ז!

shelycat

New member
תחתיות לכוסות....

זה מה שאנחנו עושים עם CD מיותרים.

vipor

New member
מה יש בדיסקים האלו?

Shades Of God

New member
יש לי רעיון..

פעם חברה שלי הדביקה נייר כסף על קיר אחד בחדר שלה ואת כל השאר צבעה בתכלת.. ניסיתי את זה גם פעם וזה יוצא ממש יפה (כשהיה לי חדר בצבא ויכולתי להתעלל בקירות :)) לדעתי עם דיסקים זה יצא אפילו יותר יפה!! (אפשר גם על התקרה) בקיצור זה פול עבודה, אבל בעצם- אני לא יודעת אם 300 דיסקים יספיקו כדי לכסות קיר שלם...

נעשה חשבון...

קוטר של דיסק = 12 ס"מ גובה של קיר? 2.5 מ´ בד"כ רוחב של קיר? הממ אולי 4 מטר אז 20 דיסקים נכנסים לאורך, ו-33 דיסקים לרוחב (ולא לשכוח את החלון, הקונדומט, והפתח של האוּרווה) כלומר בסה"כ 600 דיסקים. גם אם לא יספיק לי אני יכול לקנות דיסקים יד רביעית לפי משקל מאיזה סוחר בשכם (אוטוטו יהיה שלום). עכשיו כל שנותר הוא להשיג שמש שתזרח על הקיר שלי (השלום יגיע יותר מהר, תאמינו לי), חוט דייגים שקוף (הכינותי מבעוד מועד) והברדק שלי יזרח בכל צבעי הקשת. מגניב.

Shades Of God

New member
מממ..

אז קנית את הרעיון ? בשביל השמש תמיד אפשר לשבור את הקיר ממול ואז יהיה לך שני קירות, קיר אחד מלא בדיסקים והמון המון
.. בשביל להשלים את המראה תמיד אפשר להדביק קסטות ישנות על התקרה:) (יש לי בשפע)

noameitan

New member
תתרום לגן ילדים

הם לא צריכים את המוזיקה, הגננת הכישרונית תשתמש זהם כחומרי גלם.

למעלה