מה עושים עם כאב?

מה עושים עם כאב?

זה מאוד כואב יש לי סכין תקועה בלב את הסכין אתה תקעת בליבי אותה נעצת הלב שלי בוכה בוכה בדמעות של דם זה כואב ואני בוכה גם בוכה מהכאב שבי השארת אומרים שהזמן מרפא אבל טועים הזמן רק מכאיב יותר הלב לא נרפא הוא רק מחליש הלב הופף מאדום לשחור שחור זה מה שאני רואה הכל שחור מה הטעם בחיים בלעדייך? הדבר היחיד שאותי מחזיק זו התקוה שאולי יום אחד אני שוב אהיה איתך אוהבת אותך לנצח אוהבת ובוכה אבל אתה בשלך...

FireAngel

New member

מאז שנכנסתי פעם ראשונה לפורום אני מחפש את השירים הכי יפים והכי מיוחדים ואותם אני שומר לקרוא שוב... עד היום שמרתי שניים כאלו וזה יהיה השלישי!!!

הקשתית*

New member

לאהוב,פירושו,להסתכן,שלא להיות נאהב. לקוות,פירושו,להסתכן באכזבה. אבל אנחנו חייבים להסתכן,משום, שהסיכון הגדול ביותר בחיים, הוא-לא לסכן שום דבר. האדם,שאינו מסכן כלום,אינו עושה כלום. אינו רואה כלום. אין לו כלום. והוא לא כלום. הוא אינו יכול ללמוד,להרגיש, להשתנות,לגדול,לאהוב ולחיות,מחדש... ==================================== בתקווה,שתשאבי כח מחדש...

TheOutsider

New member

אוי חמודה... הזמן באמת עושה את שלו - לפעמים מרפא ולפעמים מכאיב יותר אבל הוא תמיד עושה משהו ובסוף הוא גם מתקן את הכל גלים באים גלים הולכים לפעמים הם באמת נורא נורא מרטיבים אבל עם הזמן הם פשוט מנקים את הכל ככה זה... ובסוף תשכחי ממנו כמה שזה לא נראה לך מציאותי כרגע ותמשיכי הלאה תמיד ממשיכים הלאה.

*קסנדרה

New member
חווים את הכאב !!

לחברתי סתם עצובה מה עושים? חווים את הכאב, והרי גם בחווית הכאב יש מן התועלת. כן, כמה מדהים אבל יש. הרי מחווית הכאב אנו יוצאים מחוזקים למודי נסיון וסלחניים יותר. אנא כאבי את כאבך ואנו פה נעמוד לצידך קסנדרה

שירך מקסים !

ובאשר לנפשך... יפה אמרה קסנדרה ויפה אמרה חברתי היקרה הקשתית קחי עמך עצות יקרות פז אלה ותראי מה תהיה התוצאה מאחלת לך בהצלחה ! ענבל

למעלה