מה עושים עם כאב גרון?

• פותח הנושא usi1
  • פורסם בתאריך

usi1

New member
מה עושים עם כאב גרון?

לגרגר מלח לא עוזר לי. קשה לי לבלוע ולא בא לי על כל הכדורים והכימיקלים. תודה.

עוז46

New member
אפשר לגרגר בינתיים

מרתח של מרווה זרעי פשתן בת קורנית להוסיף ג'ינג'ר ורוזמדין, וכדאי לבדוק אם מודלק, אצל הרופא כמובן, נו, ויש מצבים שאין בררה וצריך כל מיני כימיקלים. ואם הגירגור עזר בבקשה לספר.

0 אור 0

New member
יקר שלי

ואם היא מניקה ולא כדאי מרווה? או שיש התויות נגד אחרות? נכון שגרגור בניגוד לשימוש פנימי פחות בעייתי, אבל בפורום הזה אנחנו קצת יותר נזהרים בעצות ולפחות מזהירים וחוץ מזה מה רע בבצל ודבש שקפצת ישר לזרעי פשתן וג'ינג'ר?

usi1

New member
גרגרתי וגם שתיתי

תה עם גינגר והגרון יותר טוב אבל כמויות הנזלת שיש לי זה משהוא משהוא... כנראה שחטפתי איזה שפעת קלה וכמו כל וירוס, גם זה יעבור. אבל עד שזה עובר..... איזה עינוי.... והמדקר שלי אין תורים אליו רק עוד שבועיים...

כאב גרון

כמו שאור הזכירה יש את הדבש והבצל, משרים בצל פרוס בדבש משך לילה ומסננים ויש סירופ לגרון מצויין. יש עוד דבר שגם בטוח לשימוש המגיע מרפואת האיור וודה, הכורכום, אפשר לערבב כפית אבקת כורכום (עדיף להשיג מחנות תבלינים שטוחנים במקום) בשלוש כפות דבש. אפשר גם לעשות אינהלציה יבשה, לוקחים כף אבקת כורכום יבש ושמים במחבת (לא טפלון) על להבה בינונית ברגע שמתחילים לצאת אדים מנמיכים את האש ומכסים את הראש במגבת גדולה בכדי שהאדים לא יתפזרו ונושמים מלוא הריאות. זה שורף מעט אך חזרה על הפעולה פעמיים שלושה ביום מעביר את תחלואי הגרון למיניהם תוך יומיים שלושה גם לסובלים כרוניים. נ.ב. עד היום לא שמעתי או קראתי על קונטרהאינדקציות לטיפול כזה בכורכום, אם למישהו יש השגות בנושא אני פתוח ללמוד.

nadaval56

New member
משטח גרון

אני הייתי עושה משטח גרון. חבל להסתכן בדלקת סטרפטוקוקית A ולדפוק את מסתמי הלב ו/או פרקים בגלל עצות באינטרנט. יתכן מצב שבו רופא קובע שכמעט אין סיכוי שמדובר בדלקת גרון סטרפטוקוקית ואז ניתן לוותר על משטח הגרון. בהצלחה.

usi1

New member
זה לא חיידקי, זה משהוא מקומי ומאוד מציק

כנראה נדבקתי מהבת שלי , מה ש"עבר" לידה כמעט בלי להרגיש נדבק אלי לא טוב. לבת שלי לא היה strep A וכבר אין לה כלום. וזה אחרי חורף שלם שהחזקתי מעמד דווקא יפה. אסור לי דבש כי יש לי תגובה לא טובה למתוק עם אינדקס גליקמי גבוה כך שבצל+דבש אסור לי . עם סילאן (אורגני ללא סוכר) אני דווקא מסתדרת טוב ועם סירופ אגבה גם, השאלה אם זה אותו אפקט. תודה.

0 אור 0

New member
אולי במקום לבדוק תרופות סבתא

כדאי ללכת למטפל בצמחים, שיתאים לך טינקטורה + חליטה לגרגור, שתתאים גם לבעיות של מה שאסור ומה שמותר?

טיפול מצוין שנתן לי רופא איור ודי

כף כורכום , שמים במחבת נקי ויבש. ללא שום תוספות. מחממים את המחבת על אש קטנה, מכסים את הראש במגבת מטבח ומקרבים את הפה אל המחבת. שואפים את אדי הכורכום דרך הפה . זה מחטא ומרפא את המקום, וגם מרגיע מידית את הכאב. לא כל כך נעים, משתעלים מעט בזמן הטיפול. ולהזהר משריפת שולי המגבת. לעשות את זה מדי פעם , מספר פעמים ביום. אפשר במקביל להשתמש בשיטות אחרות. לבריאות

למעלה