מה עושים עם יתושים?

טאניוש

New member
מה עושים עם יתושים?

רשתות לא מועילות במיוחד, למרוח משהו אני פוחדת (המון עקיצות על הידיים והידיים באופן קבוע בפה). מה אתן עושות?

ariane

New member
אני קניתי

באיקאה רשת כזו ששמים על המיטה. לפני שהיה לי את זה היה יום אחד יתוש בחדר וצדתי אותו כל הלילה כדי שלא יתקרב אליה... לא מספרת לך איך הייתי נראת למחרת!!!

7נתי7

New member
פרויקט בפני עצמו../images/Emo55.gif

אז ככה: כילה בחדר עצמו מכשיר חשמלי שמשדר ליתושים "לכו מפה" במסדרון מכשיר חשמלי עם נוזל שמרחיק יתושים שאני מפעילה בלילה. טפו טפו טפו זה עוזר אה, וכמובן לפני ההשכבה בדיקה שלא מתחבא יתוש חרש בתוך הכילה. הפכתי להיות ציידת יתושים מעולה......

טאניוש

New member
היה חסר שזה לא יעזור ../images/Emo6.gif

ממש מלחמה נגד יתושים! שאלת כילה (יש לנו ואני נורא מתלבטת אם לשים)- אם אני פותחת בלילה (אני מוציאה את לאון מפינות המיטה כמה פעמים במשך הלילה) ונכנס יתוש והרי הוא נשאר בתוך הכילה עם הילד... מפחיד.

7נתי7

New member
מכיוון שהכילה לבנה והיתוש לא אז אין

בעיה לראות אותו ולצוד אותו

פלגיה

New member
אור אולטרא סגול

ואבא אחד שההנאה הכי גדולה שלו זה להדליק את האור פתאום באמצע הלילה, לסנוור את אמא נורא, ולמחוץ יתושים על הקירות בעזרת טיטול.

7נתי7

New member
עוד משהוא שעוד לא ניסיתי

ראיתי באודטה,בזכות הבונבונה עם הסיכה שהשתתפה בתוכנית.... לקחת שמן בסיס,להוסיף לו טיפות של לבנדר,גרניום,מנטה,ועוד כלמיני ולרסס על הרשתות. קניתי את החומרים אבל טרם מצאתי בקבוק לריסוס אפשר לשים כמות גדולה של טיפות כי זה לא על התינוק

גורבי

New member
כשהוא היה בגיל של לאון,

רק כילה (קנינו ב-toys r us, והיתה יעילה מאוד מאוד). עכשיו, כשכילה היא כבר לא אופציה - ספירה.

למעלה