מה עושים עם ידידות?

בראנדון

New member
מה עושים עם ידידות?

רוקד רוצה להיות חופשי בהרקדה, ולחפש לעצמו בת זוג, כפי שהוא אוהב. אבל יש ידידות שאיך שהם רואות אותו פנוי רצות אליו ומציעות לרקוד איתו והוא לא רוצה בזה. אז מה עושים? מה, הן ראו אותו מתרחק בכוונה, לא מספיק רמז קטן לאשה? הלא כל הזמן אומרים לנו כי לאשה יש חושים טובים, למה היא לא מבינה שגבר רוצה לבחור לעצמו בת זוג? לא, הוא לא שידר להן מסר כפול, בהחלט לא, אמנם הוא מקפיד להיות נימוסי, לא לפגוע, אבל לא מסר כפול. בכל זאת הן לא מוותרות, וכל הזמן מציעות לו הצעות מגונות. מה יהיה?

אני לא קופץ על שאריות.

למען האמת. ההודעה של בראנדון ,היא תופעה שגם אני נתקל בה, ואפילו לפעמים אני בורח לשרותים לכמה דקות, עד שיפוג זעם כי לא עם כל אחת אני מסוגל לרקוד. יש כאלה ששורטות אותי בציפורניים הארוכות שלהן ויש כאלה שיש להן ציפורניים ארוכות והן מלטפות אותי בציפורניהן. יש שתיים כאלה.אחת שאתמול רקדתי איתה ומבחינתי זאת הפעם האחרונה שאסכים לרקוד איתה. עם השניה הפסקתי לרקוד , היא רוקדת מתחילה, ומידי פעם מתי שמתחשק לה להפסיק לרקוד , היא מפנה את גבה ,עוזבת ונעלמת בלי סליחה ,בלי תודה ובלי שלום. ישנה גם תופעה הפוכה. שאני רואה בחורה שאני מכיר אותה טוב מקרוב עומדת לידי, ומחכה שיזמינו אותה. אני יודע שהיא רוקדת טוב , אבל לא מנסה להזמין אותה, כי למרות שאני חושב שאני כן יודע לרקוד טוב ובכל זאת אני חושש אולי שהן לא יהיו מרוצות , או שהן יסכימו לרקוד איתי רק מתוך נימוס, כי לפעמים מתפקשש לי איזה ריקוד. כמובן שקורה גם עם בחורות שאני מכיר מהפורום, לכן אני רוקד איתן רק שהן מזמינות אותי לרקוד. אני מעדיף לא לקלקל יחסי ידידות בגלל ריקודים.

אנדי54

New member
עכשיו הכל ברור

תרבות מועדוני הלילה הגיעה סופסוף גם לענף ריקודי העם! 'בורח לשרותים לכמה דקות'..כן,כן.. קלטנו אותך עזרא, אנחנו יודעים בדיוק מה אתה עושה שם...

ספיקטו

New member
לומר את האמת

קרה לי בעבר, מקרים כאלו. תמיד אמרתי רק את האמת. "אנו ידידים, אבל לא מתאים לי לרקוד איתך, אל תיפגעי. תני לי את האפשרות להחליט עם מי לרקוד". ב-90% מהמקרים, הבינו אותי, ולא נפגעה הידידות. ומי שלא הבינה, ונפגעה וגם לא דיברה איתי מאז, כנראה היא לא שווה את זה. אז בלי בושה - פשוט לומר את האמת.

תשובה לבראנדון-לרקוד עם ידידות

1. אומרים לה שאתה מסודר ומחכה לבת הזוג שלך שכבר מגיעה. 2. קופצים על ההזמנה כי, בדרך כלל הרקדניות הטובות תפוסות. 3. או שיוצאים רגע לשתות קפה או לעשן, בתקוה שהידידות ימצאו בני זוג אחרים. 4. או שמתפשרים.ואולי אפילו בסוף נהנים. דרך אגב מנסיוני שפעם פניתי לידיד להזמין אותו לרקוד והוא השיב לי שאולי, נראה, הבנתי את הרמז ופשוט עזבתי אותו לחיזוריו ומאז אני לא מזמינה בני זוג אני מחכה כמו ילדה טובה להזמנה. ההפסד כלו היה של אותו ידיד, לימים זה התברר לו. (דרך אגב גם באותו הערב מרוב חיפושים הוא נשאר לבד).

פולניה.אני בטוח שאת עושה טעות חמורה

משהי פעם ענתה לי בפורום וכתבה שלה יש אופי פולני, לכן היא בתור בחורה לא תזמין בחור לרקוד איתו, היא תמתין עד שבחור יזמין אותה. שטות וחבל על הזמן. בחורה אחרת ענת לי שאני מחפש חיים קלים וממתין שהבחורות יזמינו אותי. הדעה הקדומה הזאת חייבת לפסוח מהעולם המודרני שאנו חיים בו. היום יש וצריך להיות שוויון בין הבחורים והבחורות ביוזמה אפילו גם במיטה. הבחורות בקשו שוויון עם הבחורים בתחומים רבים בחיים. והנה יש להן לבחורות עוד הזדמנות לשוויון. גם בחורים וגם בחורות חייבים להזמין לריקוד , לא חייבים להזמין כל אחד , אבל הבנות חייבות להזמין, חייבים להפסיק מההרגל הישן שבחורה תמתין עד שבחור יזמין אותה. פולניה חמודה,תמשיכי להזמין ואל תפחדי מהמילה "לא". זאת אפילו מחמאה לבחור ,כאשר בחורה מזמינה אותו לרקוד איתה.

למעלה