מה עושים עם חברה

הדס100

New member
מה עושים עם חברה

שמאז שיש לה חבר לא רואים אותה ולא שומעים אותה? היא חברה ממש טובה שלי, שירתנו ביחד בצבא, תמיד היתה לידי כשהייתי צריכה אותה ולהפך, ועכשיו כשיש לה חבר...פשוט לא שומעים ממנה. אם אני לא מתקשרת אליה (כשאני מתקשאת היא ממש שחה ואנחנו מדברות וכל טוב ויפה) היא לא מתקשרת, וזה מבאס. היא מאוד חשובה לי.

התשובה היא לחכות

גם לי קרה אותו מקרה רק שאני הייתי החברה שיש לה חבר, אז בתור אחת שכזאת אני מרגיעה אותך-תני לה קצת זמן ככה זה בהתחלה תמשיכי להתקשר זה חשוב, ואת תראי היא עוד תפתיע אותך!

keoser

New member
טרלהלה.

תהיה מאושרת בשבילה, בלב שלם ומלא --> היא מצאה אהבה! קודם כל זה, מהותה של אהבה אמיתית
תדברי איתה, ותגידי לה איך את מרגישה (
), ולמה את מרגישה ככה. משם, תני לה את הזמן שלה. את לא יכולה להכריח אותה, רק לדאוג שהקשר ישמר מהצד שלך. בבוא היום, ייתכן והיא תחליט שהיא שוב רוצה את הקשר כמו שהוא היה, וייתכן והקשר יעבור שינויים. בכל אופן, לפי דעתי יהיה רצוי אם לא תתקפי אותה, ופשוט תני לה לבחור את מה שמתאים לה, איך שמתאים לה, ללא כל שפיטה אודות המסלול שלה. כמובן ד"א שכל מה שכתבתי כאן זה שטויות, אם לא מרגיש לך נכון -- תתעלמי. :) באהבה
, יוסי :)

natalynataly

New member
יתכן שמרוב אהבה היא לא חושבת

על להשקיע (גם) בקשר איתך.... אבל שהיא היתה רוצה... באמת תני לה זמן. אבל בהחלט תבהירי לה שזה קשה לך.

avaloka

New member
מה עושים? אוהבים וכואבים..

זה קרה לי כלכך הרבה פעמים, וזה תמיד כואב מחדש. אולי גם אני עשיתי את זה לחברות שלי פעם או פעמיים, כי כשזה קורה לא מרגישים. פשוט עסוקים מדי ולא שמים לב שעבר כבר כלכך הרבה זמן מאז שהרמתי טלפון פעם אחרונה.. אני יכולה להגיד שכשזה קרה עם החברה הכי טובה שלי, זה קרה כל פעם שהיה לה חבר חדש, וקרה שלא דיברנו כמעט במשך כמה שנים. כן, כן. אבל יום אחד, לפני בערך 3 חודשים, קיבלתי אימייל שמזמין אותי לחתונה שלה, וחזרתי לארץ במיוחד, וזה גרם לנו נורא נורא להתקרב שוב, כאילו שאף פעם לא היינו רחוקות בכלל. ואני רוצה לספר ששלשום, ביומולדת שלי, היא נתנה לי תמונה ממוסגרת מהחתונה וכתבה לי הקדשה מאחורה: "למורן, מזכרת להיותך חברתי הטובה ביותר. אוהבת, מיכל". וואוו, איך התרגשתי. ועדיין. אז סוף טוב הכל טוב.. רק שבסיפור של החיים אף פעם אין סוף. קשרים עם אנשים שאוהבים עולים ויורדים, מתקרבים ומתרחקים, וכל שיש לנו לזכור הוא שהאהבה כלכך חזקה, שהיא קיימת גם אם הקשר לא.. אמן.

doris12111

New member
שלום לך

לפי דעתי את צריכה לדבר איתה עלזה. זה דבר אחד. דבר שני גם אם יש לה חבר זה לא אומר שהיא לא צריכה להתקשר אלייך ואת בטח יודעת זאת. דבר שני אם היא באמת חברה טובה שלך אז היא צריכה להראות נכונות שבאמת הקשר ביניכם מאוד חזק ואם לא אז אין טעם שתמשיכי להיות איתה בקשר עוד. אז את לא צריכה להיות השאדם ששצריך לעשות הכול. תשבי ותדברי איתה ואם את רואה שזה לא הולך מצידה אז נתקי את הקשר. את יכולה למצוא חברות אחרות שיתייחסו אלייך אחרת. אם את רוצה אני אהיה חברה טובה שלך. אם את צריכה עזרה לגבי שאלה מסוימת תרשמי לי. ביי דוריס.

../images/Emo31.gif על חברות לא מוותרים

בכזאת קלות. למה לוותר בכלל? היא צריכה להלחם על החברות שלה. כי מי שבסוף ישאר זאת החברה ולא החבר

הבעיה היא

לפעמים לחברה כבר אין כוח לקשר חד צדדי. אני חושבת שהמשפט שלך מוכיח את ההפך- חברות נשארות תמיד, חברים באים והולכים- החברה של הכותבת היא זו שצריכה להשקיע, אבל היא לא כאן ולכן לא אנחנו שיכולים להגיד לה את זה.. מצטערת ד"א שנדלפתי פה לשרשור.. נכנסתי מהדף הראשי.. לירון.

doris12111

New member
היי

כי ברגע שאתה לא תרצה להמשיך את הקשר שלך איתה אז היא פשוט תראה שאתה חסר לה ואז זה יהיה הפוך מבין? אני יודעת מה זה נשים. תראה לה שאתה חסר לה

dArLiNg17

New member
הדס מותק...

גם לי זה קרה שלוש פעמים, ואני בתור בת זוג גרמתי לא במכוון לחבר שלי לאבד את חברים שלו...בכל אופן אחותי, אני חושבת שכל מה שנעשה זה מתוך בחירה שלה, אני כאשר חברה שלי עשתה לי את זה נורא נפגעתי כי היא הייתה מתקשרת כשהייתה צריכה משהו ופשוט כשהקשר ביניהם נגמר פתאום היא נזכרה בי וזה עוד יותר פגע בי אבל כמובן שעמדתי שם לצידה. העצה שלי זה לדבר איתה, פעם-פעמיים, ואם זה לא עובד אז פשוט לעזוב את זה ולא לרדוף אחריה. אם יש לה מספיק שכל היא תשמור עליך קרוב אליה. בהצלחה מותק!!!!

כאילו דהההההההההההההההה

רוב הבנות שיש להם חבר מתנתקות מהחברות שלהןןןןןככה זה בדרך כללל הכי "חשוב" החבר יענו... ואם זה כל כך חשוב לך דברי איתה על זה ותסבירי להההההההההה את כל הקטע ותיראי איך היא מגיבהה... שיההייה לך בהצלחה חמודדההה

דידי22

New member
גם אני הייתי כזאת

עם החבר הקודם שלי. עם הנוכחי אני דווקא לא. איך מפסיקים? אני מניחה שמתבגרים ומגלים שבלי חברות אי אפשר...

AGAM ROTBERG

New member
חברות ונאמנות

האם נראה לך שזה החבר שלה מרחיק אותה בכוונה ממך או שהיא יותר עסוקה ופשוט אין לה זמן..

free soul

New member
הייתה לי חברה כזו..

כשיש לה חבר היא לא הייתה משתינה לכיוון שלי... וזה היה ממש יחס מגעיל.. מה עשיתי? לקחתי אומץ וחתכתי ממנה, אני לא צריכה חברות מתי כשהן לבד ומשועממות הן ניזכרות בי, חבל על הזמן, בה ביי אמרתי לה. טוב לי ככה

lirona1981

New member
תגובה למה עושים עם חברה?

כשיהיה לך חבר גם את תרצי להיות איתו בהתחלה תמיד. חברות יהיו חשובות לך אבל עדיין הצורך שלך הוא להיות עם החבר כל הזמן ואי אפשר להשתלט על זה. בקשר לזה שהיא לא מתקשרת זה לא יפה גם אני הייתי כועסת אבל את צריכה להבין אותה במובן מסוים כי אני בטוחה שגם לך זה יקרה.

momig1

New member
הדס ../images/Emo13.gif

מנסיון , קודם כל ולפני הכל , לשבת ולדבר עם החברה . תלכו שתיכן לאיזה בית קפה שתו תאכלו ותדברו. תגידי לה שחבל להרוס קשר של חברות אמיתית, ושוב אני מדברת מניסיון, זה לא דבר שקל למצוא היום.וחבל אם זה ילך לאיבוד. תאמרי לה שאין לך בעיה עם החבר להיפך, את מפרגנת, ואת שמחה שהיא מאושרת, אבל שאין סיבה שהיא לא תמצא זמן גם בשבילך... אז חמודה, אני מקווה שדברים יסתדרו, ואם לא אז היא פשוט לא חברה אמיתית, ואת תדעי מה לעשות. שיהיה בהצלחה.

דפנונת

New member
אני כל כך מזדהה...

נכון שאני תיכוניסטית אבל אם אתן חברות ממש זה יחזור מעצמו או שתדברו וזה יפתר...ואהבתי את המשפט על הדגים. זה המשפט שלי!

ואוו קיבלת המון תגובות...!

תהיתי מאיפה הגיעו כולם ואז ראיתי שההודעה שלך נבחרה להודעות הנבחרות בעמוד הראשי של תפוז
מה שכתבו עזר לך? איך את מרגישה לגבי זה עכשיו?

למעלה