מה עושים עם הקור הזה?

berale

New member
מה עושים עם הקור הזה?

שאלה פתוחה לטיפים (בכל המקצועות)... לי אישית יוצא לרוץ ב-6:00 בבוקר (אילוצי מערכת) ואני חייב לעשות משהו...

amirab

New member
בכל מה שקשור לריצה אני יכול לספר לך

על נסיוני האישי. יש שני צדדים שצריך להתמודד איתם. אחד - בעיה רפואית אמיתית של היפותרמיה ( ירידת החם המרכזי של הגוף ). בעיה זו רלוונטית פחות בריצות של עד שעה . בעיה רפואית שניה הינה ה FROSTBITE . בימי החורף והסתיו הקרים בשעות שאתה רץ ישנה תופעה של ירידת ט"מ בפריפריית הגוף - בעיקר קצות האצבעות. כל מי שרץ או רוכב בחורף חווה כאב ואודם בקצות האצבעות . בשלב מסויים ניתן לאבד את התחושה. כמה פעמים קרה לי שלא הייתי מסוגל לפתוח את הדלת עם המפתח. הצורה הטובה ביותר להתגונן הינה באמצעות כפפות ( יש מיוחדות לריצה ,אך כל כפפה תספיק) אם אתה מאלה שאוהבים גם לרוץ בגשם ( כמוני) יש להצטייד בכאלה שעמידות בפני מים. הצד השני ( והבעיתי יותר ) הנו הפסיכולוגי - חשוב להרגיש שחם. מלבד כפפות שתורמות הרבה להרגשה זו יש לרוץ עם סווטשירט או בגד ריצה המיועד לכך. מה שעוד תורם להרגשה טובה הוא כובע צמר ( לא כבד מדי). מנסיוני גם בט"פ נמוכות מאוד ובריצה בשלג מספיק מכנסיים קצרות.

rmiri

New member
קודם כל תעלה קצת באחוזי השומן

אתה דחליל ושנית. יש שביתה השבוע, תוכל לחזור לרוץ בצהריים

berale

New member
את מכירה אותי טוב מדי...

חוץ מזה כנראה שהשביתה לא תכלול אותי, וזה מעולה כי הם בטח יעשו השלמות בזמן המרתון ולך תסביר להם שאתה חייב ללכת לזה...

למעלה