מה עושים עם המירס?

רתם11

New member
מה עושים עם המירס?

היום רכשתי סמארטפון בסלקום עם חבילה של הכל כלול באופן פרטי (לסרנים אין אפשרות דרך הצבא)
מה אני עושה עם המירס? פשוט ללכת לסניף של מירס ולהחזיר אותו?
עוד שאלה - ניתן להעביר את אנשי הקשר ממירס לסלקום רגיל?
ושאלה אחרונה - ניתן להתקשר למספרים מטכליים מסלקום רגיל?
ונו טוב, עוד שאלה, כדאי לקחת בכל מקרה מכשיר פשוט מסלקום דרך הצבא?

hanyou12

New member
אני אגיד לך מה אני עושה

1. את המירס אפשר למיטב ידיעתי להחזיר רק בבסיס לוטם בצריפין או בקרייה. כשניסינו להחזיר אותו בסניף פשוט של מירס (שבינתיים הפכו להיות hotmobile), אמרו שאי אפשר יותר. חבל על זמנך, לכי לקרייה או לצריפין.
2. את יכולה לבקש מהם בנקודת ההזדכות תדפיס של אנשי הקשר שלך. זה יוצא כדף ואי אפשר להעביר את זה מהמירס לסלקום, כמה חבל...
3. אני לא יודעת אם אפשר לחייג מטכלי מסלקום.
4. עדיף לא לקחת סלקום מהצבא לפי דעתי. הסיבה היא שהיום יש חבילות כל כך טובות באזרחות, שהעול שבלהחזיק שני טלפונים (מה גם שאת הצבאי את לא יכולה לשדרג אם את לא רב סרן), עולה בהרבה על התועלת שבטלפון צבאי. המירס היה פתרון טוב כשלחייג מהפרטי עלה הרבה כסף. המצב לא כזה עכשיו, אז בשביל מה צריך שני קווים?
אני באופן אישי הולכת מחר להחזיר, ולא רוצה לקחת מכשיר חדש. באמת שאין צורך, וגם חבל על הקרינה

yigalv24

New member
בקשר לזיכוי המירס

אתמול הזדכתי עליו בתחנת שירות רגילה של הוט מובייל.

נ.ב - חייבים לעשות משהו עם הזלזול בקבע הראשוני.

hanyou12

New member
באמת?!

אותי הם סילקו אחר כבוד ואמרו שרק בקרייה או בצריפין... הם לא סגורים על עצמם שזה משהו!

למה אתה מתכוון? שלא מאפשרים לנו לשדרג? זה אכן בעיה אבל אם תיקח בחשבון את ניסיון העבר של קצינים צעירים בני 20-21 ששוברים את הטלפונים שלהם בטעות או מאבדים אותם... באסה שזה קורה, אז אולי עדיף שלא יהיה להם סמארטפון...

בקבע

New member
תיקון טעות קלה:

1. על המירס אפשר להזדכות בכל תחנת שירות של הוט-מובייל - כך אני עשיתי.
2. יש אפשרות לסנכרן את רשימת אנשי הקשר של המירס עם המחשב בעזרת התוכנה הבאה:
http://bzq-82-80-228-139.cablep.bezeqint.net/sip_storage/FILES/6/336.zip
בנוסף, יש צורך להתקין דרייבר הנמצא כאן:
http://bzq-82-80-228-139.cablep.bezeqint.net/sip_storage/FILES/9/449.zip
3. לא ניתן לחייג מטכלי מסלקום שאינו צה"לי.
4. אם לא לוקחים סלקום מהצבא, עדיף להצטרף לרשת שאינה סלקום \ אורנג' \ פלאפון.
קודם כל, ניתן למצוא מחיר שפוי והגיוני בחברות החדשות, בנוסף, הסיכוי שתופתעו מהחשבון בסוף החודש, קטנה.
ממליץ בחום על גולן טלקום, למרות שמבחינת מחיר, נכון להיום הכי זולה YouPhone שיצאה בחבילה ללא הגבלה בעלות של 79 ש"ח.

hanyou12

New member
כמה חבל!

שלא פרסמת את ההודעה הזו יום אחד קודם

מתי החזרת את המירס?
לפני משהו כמו חודש-חודשיים הלכתי לסניף של hotmobile והם אמרו לי שיותר אי אפשר להזדכות שם למרות שלפני כן אפשר היה. הייתי צריכה להגיע לצריפין בשביל זה...
באמת חבל שלא ראיתי את התוכנה הזו קודם... לא נורא, גם ככה כל מה שהיה במירס זה מירסים של אחרים שכבר לא רלוונטיים/לא יהיו רלוונטיים...
אני באמת הלכתי על גולן.

בקבע

New member
החזרתי בדיוק לפני חודש.

אבל אין שום סיבה שלא יקבלו ממך את המכשיר.
אם הם לא מוכנים לקבל את המכשיר, תבקשי את סיבת אי הקבלה בכתב.
אמנם את משוייכת לצה"ל, אבל את לקוחה שלהם ככל הלקוחות.
ברגע שביקשת להנתק, הם מחוייבים לנתק אותך בתוך 3 ימי עסקים.
אם לא עשו כך, יש לך עילה מעולה לתביעה לדוגמה בסך 10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק.

hanyou12

New member
עבר יותר מדי זמן...

אוף למה אני לא חושבת על הדברים האלה בעצמי?
אתה כל כך צודק!

שלי מזמן סגור וזרוק איפשהו בבית. רק מחכה להחזיר אותו.
אני לוקחת סלקום פשוט, וגם סוגרת אותו, שישכב בבית לכל מקרה...הבנתי שאם לא אקח אז לא אהיה זכאית לכמה עשרות שקלים שמקבלים בחודש על הטלפון..
גם לי יש סמארטפון עם שיחות/סמסים ללא הגבלה..וזה גם הטלפון שמוזן אצלי במערכות בצבא..

למעלה