מה עושים עם המים?

מה עושים עם המים?

עברנו לא מזמן, הדירה בבניין ישן ודי מתקלף שאנחנו לא יודעים כמה אפשר לסמוך על הצנרת שלו מבחינת מי שתייה. כרגע קונים שישיות מים. בדקנו אופציה של תמי 4 אבל זה נורא יקר וגם ממשיכים לשלם על פילטרים אח"כ. להתקין ברז פילטר קטן כזה אנחנו גם לא רוצים כי נעזוב את הדירה בסוף השנה. מכירים איזו דרך שפויה לקבל מי שתייה נורמליים? מה אתם עושים?

במקומך הייתי שותה מים מינרליים

כשגרתי בתל אביב זה מה שעשיתי, פשוט סחבתי שישיות.. עכשיו אני שותה מהברז. (לא ידוע לי על בעיה כזאת כאן וגם אחותי שגרה לא רחוק ממני שותה מהברז). אבל אם יש בעיה ידועה עם המים, אני כאמור הייתי ממשיכה לסחוב שישיות...

im mitzi

New member
אני שותה מהברז

לא יודעת למה אבל המים מינרלים למינהם לא טעימים לי, מה גם שאני גרה בדירה של המשפחה שביליתי בה די הרבה בילדותי, שזו כמובן היתה תקופה בה לא היתה מודעות כל כך גדולה למים מינרלים וכולם שתו מהברז. מצד שני לאחותי (שגרה בעיר אחרת ומרוחקת) יש מתקן כמה של מים מינרלים עם בקבוקים והיא מאוד מרוצה מזה. ולאמא שלי יש את המתקן החדש הזה של תמי4 עם הפילטרים. היתרון היחיד של המתקנים האלה זה שאין צורך בבקבוקי מים במקרר ובקומקום.

לנו יש מתקן של נביעות

ושליח שמביא 3 בקבוקים מים כל חודש (שאנחנו לא מספיקים לסיים). אני לא זוכרת כמה הוא עולה אבל אני זוכרת שממש לא יקר...

smady by

New member
לנו יש פילטר של תמי 4

עולה בערך 500 שקל בשנה. לא יודעת כמה התקנה עולה כי היה פה כשהגעתי. בכל מקרה אני ממליצה על האופציה הזו מכל האופציות הקיימות.

paradise fools

New member
לטעמי

לא אמורה להיות בעיה עם מי ברז. שנים שהייתי רוכשת שישיות ופילטרים של תמי 4 עד שהגיעו מים עד נפש! היום אני גרה במושב עם באר פרטית וואללה אחלה מים שבעולם

אני שותה מים מינרלים

זה הפיתרון הכי טוב בדירות שכורות, כמו שכתבת - היות שלא יודעים כמה זמן תישארו שם אין סיבה להשקיע במתקנים קבועים.

NightElf

New member
כיום אני שותה מהברז

אבל זה בגלל שהמים בלונדון ממש טעימים, כשגרתי בזמנו בת"א (גם בדירות שונות) הטעם של המי ברז היה כמו ביוב ותמיד היה גורם לי לכאבי בטן אז פשוט הייתי קונה כל שבוע שישיית מים מינרלים והייתי חי על זה. תקופה מסוימת ניסיתי גם בריטה וזה היה לא רע יחסית אבל מבחינת עלויות זה הרבה יותר יקר מבקבוקים, אלא אם כן יש מספר אנשים בדירה שמשתמשים בזה.

veredvered

New member
פילטר בריטה לדעתי הכי טוב..

פעם בכמה ימים מסננת כמות מים בקנקן וממלאה איזה 5-6 בקבוקים של מים מסוננים ושומרת במקרר לשתיה ובישול...

while away

New member
שאלה לכולם:

אתם משתמשים רק במים המינרליים\ בריטה\ תמי 4\ אחר? זאת אומרת אתם מבשלים איתם? כשאתם מכינים קפה למשל- אתם שמים מים מינרליים בקומקום? אני שותה מים מינרליים. אבל בשאר המקרים אני משתמשת במים ברז.

veredvered

New member
אני עושה הכל עם מים מסוננים

כולל להרתיח מים לקפה ובישול...

למעלה