מה עושים עם החמה בחג

סול33

New member
מה עושים עם החמה בחג

אתם חייבים לעזור כמו שתמיד עזרתם לי. בעלי סיפר לי ששלושת הבעלים של האחיות שלו , לא מוכנים שיותר אמא שלו תיכנס לבית שלהם. לא לאמצע שבוע, לא לסוף שבוע , ולא לחג. כי היא עושה בלגן. עכשיו אני מוזמנת לחג למשפחה שלי. אני יודעת שבעלי לא יהיה מוכן להשאיר את אמא שלו לבד. וגם אני לא יכולה כואב לי . מה אני יכולה לעשות?

או שיכאב לך בשקט ותתעלמי מימנה

ואל תיתני לה לדרוך אצלך גם. או שתקחי, תסבלי ותסתמי את הפה!!! רק קחי בחשבון כפרות שזה הולך ליפול עלייך ארוך מאוד, שישי, שבת, ראשון וכמו שאני זוכרת רק עם ניידת משטרה תצטרכי לפנות אותה. הה, ומה עם הלב שלך? על זה בעלך לא חושב???????????????? חוץ מיזה מה שלומך נשמה שלי? התגעתגעתי אלייך.

סול33

New member
תודה תודה נשמה

הבעייה שאני לא סובלת אותה. באמת זה סוף שבוע יותר מידי ארוך לסבול אותה.

את לא מחדשת לנו כלום, אנחנו רק

מהסיפורים שלך לא סובלים אותה אבל מה לעשות? את בעצמך אומרת שאף אחד לא יקח אותה אז נראה לך שבעלך ידע ובכל זאת ישאיר אותה לבד? לי זה לא נראה כלל. חוץ מיזה שזה ראש השנה והמצווה הראשונה של תחילת השנה תתן לך את הברכה לכל השנה.

ניני51

New member
את בבעיה קשה, מכיוון שאף אחד לא

רוצה אותה, ואת היא בעלת הלב הרחום והחנון, את זאת שתצטרך לטפל בה. אי אפשר להחזיר אותה הבייתה לאחר הארוחה?

בשום פנים, היא מגיעה תמיד עם אורכה

ואופציה לשנה
. זה מה שנקרא: "אורח פורח, בעל הבית - ב ו ר ח !!!!!!!!!!

ניני51

New member
יש לי רעיון, אולי תתחילי ללכת לבית

הכנסת בחג? ככה לא תראי אותה כל כך.

../images/Emo8.gifיש לי רעיון מקורי!!!

אולי תביאו את האוכל אליה - וכך גם תהני מהאוכל שלך וגם תוכלו ללכת הביתה אח"כ והיא לא תישאר לבד... לא רעיון?

שש שבע

New member
ככה כואב, ואחרת עוד יותר כואב

תשימו אותה במשפחה אומנת עד סוף החג, האישה חולה, אז תאשפזו אותה.

חחחחחחחחח ../images/Emo45.gif שיחקת אותה שש שבע

אין אפס צריך למצוא פיתרון - לא יכול להיות שכולם יתנערו ממנה ורק את תוכלי את כל החרא ... ותסלחו לי על המילה הבוטה - אבל סול קראתי המון על מסכת היסורים שאת עוברת ממנה ולא מגיע לך ... לא יכול להיות שכל חג תסבלו ככה ! לדעתי צריך לדבר עם האחים ולמצוא פיתרון כמה שיותר מהר!

cloei

New member
למה את מודאגת?

שהבנות שלה ידאגו לה. אם את יודעת איך היא ורוצה לסבול כל החג אז תקחי אותה. מצד שני תישבי שאת עושה מצווה. לארח מישהו בארוחת חג זה דבר עילאי.וזה סה"כ חג אחד , אין לנו הרבה חגים בשנה...

זה לא יעזור, הבנות שלה אפטיות כבר

מהמצב ולא אכפת להן מהאמא כך יוצא שמי שאוכלת אותה בגדול זו : סול בלבד!!!!! צריך להבין שזה לא יעזור וסול את תצטרכי לארח אותה אצלך, אבל מה שכן תוכלי לעשות בכדי להקל על עצמך ועצבייך הוא לקחת רגיעון יום ולילה ביחד ולנסות להתרחק מימנה כמה שיותר.

סול33

New member
נשמות

אני הייתי מוכנה ללכת אליה , הבעייה שהיא לא מוכנה. אני מוכנה שהיא תבוא ליומיים , היא מחליטה לשבוע. רגיעון ללילה וליום לא יעזור איתה, צריך כדור יותר חזק לצערי. באמת צריך לעשות מיצווה אבל לא איתה. הבעייה שהיא חולת נפש.

תכניסי לך היטב לראש שכל עוד ובעלך

לוקח את המצב שלה קשה אחיותיו ימשיכו לחגוג על הסיפור שלה ולא יסכימו לארח אותה. האמת? הן צודקות במליון אחוז, מה הן צריכות את הבושה שלה והקמת ההתנחלות? יש להן משפחות ובעלים ולהן זה לא מתאים. את הרי יודעת שלבעלך יקח עוד הרבה מאוד זמן ללמוד אבל בנתיים מי שיאכל אותה זו את.

סול33

New member
צודקת מאה אחוז

אני חושבת שהבעייה מתחילה בבעלי. הוא לוקח את הסיפור שלה קשה מאוד. וזה מפריעה מאוד לחיים שלנו. מצד שני זו אמא שלו. אבל אני חושבת שבאמת יש גבול.

mariana

New member
רגע יש לי שאלה

איפה היא ביום יום? אצלה בבית? מי שומר עליה? היא גרה רחוק ממכם?

סול33

New member
גרה חמש דקות נסיעה ממני

הבעייה שהיא נכנסת להיסטריה כשרוצים להחזיר אותה הביתה. וביום יום היא בבית שלה לבד. לא רוצה אישפוז. הבן שלה מבקר אותה כל יום שלוש שעות.

למעלה