מה עושים עם הבטן

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
מה עושים עם הבטן

שנתיים על גלולות ויש לי בטן של אישה בהריון החודש התשיעי עם שישיה איך מורידים את הסטן ? התחלתי לרוץ פעמים בשבוע ולשחק כדורסל וכפיפיות בטן אבל הבטן רק תופחת אשמח לרעיונות נב התחלתי להגביל את עצמי לא לאכול מ השעה 18 נראה אני מקווה שזה יעזור

רעיון

תנצלי את הבטן - בתחבורה הציבורית יקומו לך ויתנו לך לשבת, בתורים בסופר יתנו לך לעקוף את התור.... בחיי שזה קרה לי, ויותר מפעם אחת. וברצינות, אין לי פתרון, אם תמצאי מבטיחה לשתף ?...

שירשיר77

New member
הי, מנסה לעזור בגלל נגיעה בתחום...

את מתארת את השפעת הלוואי של הגלולות על הגוף והבטן אך בואי ננסה לשים את זה בצד ונתייחס לרגע להרגלי האכילה שלך, מה קורה שם? האם את מרוצה מהרגלי האכילה שלך? האם את חושבת שיש מה לשנות בהם ? האם חלק מהעלייה במשקל היא תופעת לוואי של אותם הרגלי אכילה ? אני לא בעד לנקוט בצעדים קיצוניים כמו להפסיק לאכול אחרי 18:00 בערב מכיוון שזה קשה, לא מחזיק מעמד לאורך זמן ולא בריא לגוף שנושם ועובד גם הרבה אחרי השעה הזו וצריך את האנרגיה באופן רציף. לדעתי צריך לחשוב יותר לעומק ולנסות להבין מה אפשר לשנות כיום בהרגלי האכילה באופן יותר הדרגתי ולראות האם זה משפיע כתוצאת לוואי על ירידה במשקל. כמו שהמשקל עלה כך הוא יכול לרדת אם תעלי על הנקודות הבעייתיות ותעבדי עליהן. לדעתי חשוב להתייעץ עם דיאטנית כדי לקבל את הכלים הנכונים (לא בהכרח תפריט וכדומה אלא בדיקה והתייחסות יותר מעמיקה שתועיל לטווח הארוך). אם לדעתך נפיחות הבטן לא קשורה להרגלי האכילה כי הכל תקין, צריך לחשוב בכיוון אחר אך אם מה ששאלתי מעורר משהו, נסי לחשוב על הדברים ואפילו לברר לעצמך לבד מהן הנקודות הבעייתיות. אם את רוצה את יכולה לפנות אליי באופן אישי למייל וננסה לחשוב יותר לעומק על המתרחש, מקווה שעזרתי, שירשיר

נעמי 17

New member
כמה רעיונות

1. להחליף גלולות 2. להמנע ממאכלים שגורמים לגזים ונפיחויות, מוצרי חלב, בשר אדום ועוד. מנסיון כשעשיתי הפוגה בגלולות וקיבלתי דקא לחצי שנה גם הבטן ירדה.

galim29

New member
../images/Emo4.gifסיפור מוכר וידוע...

לא יודעת איך לעזור. מהניסיון האישי שלי: התחלתי אקופונקטורה אצל מישהי מדהימה בת"א ומאז אני מרגישה הרבה הרבה יותר טוב ואפילו פחות נפוחה בבטן ומצליחה גם להוריד במשקל...... לא יודעת אם קשור אבל מכיוון שגוף ונפש קשורים אני מנסה לחנך את הגוף מחדש לאור האנדו להסתגל לחיים אחרים... יש בטח מאכלים שאפשר להוריד. אצלי למשל הלחם לא תרם וגם מוצרי החלב... מקווה שעזרתי קצת.

gui1

New member
תודה על התגובות וכמה תשובות

למעשה כבר מלפני חצי שנה התחלתי לשים לב לשינויים להתנפחויות יש כאלה שהתאימו לי - החזה
- ויש כאליו שהתעלמתי אבל ערכתי קניות לאחרונה וראיתי פתאום את הבטן שתפחה והאגן שהתרחב לפני חודש החלפתי למיקוגינון אחרי שדיממתי עם האורטו - אבל אני חושבת שהבטן כבר הייתה .. אין מה לעשות אני פצצת הורמונים ואם יש מקום להשתפכות קטונה אני מתקתקת [ כי לדעתי זה רק עניין של זמן אז שיתגלו כל התופעות לאווי של ההורמנים אבל זה נושא אחר לדיון ] ולכן שירשיר אני לפעמים אני מרגישה שהאוכל הוא צורך הורמונלי בלתי נשלט למרות שאני מנסה לשלט עליו -הודעה למסר בדרך גם אני בתקופת הדקא הייתי רזה ובלי כל התקפי האוכל כיוון שרק לפני חודש החלפתי גלולות ובנתיים אין דימומים טפוטפו טפו ובטן הייתה עוד לפני אולי אנסה להמשיך עם הגלולות לראות אולי יהיה שינוי , כרגע חשוב לי שלא לדממם ןלא אכאב ואת המטרות השגתי בואינג תמיד כייפ לראות גם אותך ואני הרבה פה קוראת אבל לא תמיד יש לי מה להגיב.. אולי באמת חברה תדקור אותי באוזן לדיכוי ואני מקווה שיעזור ואשנה את התזונה [ למרות שהיא די מותאמת לאנדו ] ועכשיו משפט ציני לסיום ראו הוזהרתם - לפעמים אני מלטפת את הבטן וחושבת זה אולי הכי קרוב להריון שאני פעם אוכל לחוות -

אליסהב

New member
כ"כ מבינה ../images/Emo201.gif

גם אני תמיד באותו המצב. חייבת לציין שאחרי שהפסקתי עם הגלולות לגמרי הנפיחות ירדה (יחסית. כבר השלמתי עם העובדה שאני תמיד אהיה בחורה עם בטן) למעט בזמן המחזור שאז... אבל עכשיו אחרי הניתוח המצב באמת קטסטרופלי. לצערי אין לי עצות (מלבד להפסיק לגמרי עם משקאות מוגזים או להגביל לכוס ביום וגם להפסיק עם מאכלים שמנוניים, שני דברים שאני מצאתי שעוזרים לי) ואם תמצאי את הפיתרון - את מוזמנת לשתף. חוץ מזה גם אני מוצאת את עצמי מלטפת ומדמיינת. אין בזה שום דבר רע

מבינה אותך מאוד

מעולם לא סבלתי ממשקל עודף, ואפילו התגאתי ברזון, ופתאום תוך חדשים אחדים עליתי במשקל בצורה יוצאת דופן. לפתע יש לי ממש נפיחות נוראית בבטן, וכל זאת לא מאוכל!!! אני לא אוכלת יותר מבעבר!! בנוסף לתסכולים הרבים, פתאום להתמודד גם עם זה...

שירשיר77

New member
הי, מה שלומך מעיני האחת?

האם עברת ניתוח? איך את מרגישה? לא היית פה הרבה זמן ודאגתי... שירשיר

למעלה