מה עושים עם דיכאון

dakdak

New member
תודה לכם

אני מודה לכל מי שהגיב,תשומת הלב שהקדשתם כבר גורמת לי להרגיש יותר טוב.הקושי להחליט על טיפול תרופתי הוא בעיקר בגלל סטיגמות שיש לי על "מי שלוקח תרופות" (אשר מהן אני משתחרר לאט לאט).פניה לפסיכיאטר לטיפול היא הודאה בקיומה של בעיות שקות בחיי וכאן המעצור.אני יודע שהבעיה היא פנימית וקשה וניסיתי לטפל בעצמי בכמה צורות,בעיקר בטכניקות מהעולם האלטרנטיבי,חלקן נשאו פרי וחלקן לא או שפשוט לא הייתי במקום שבו יכולתי להתמודד עם הבעיה.אז שוב פעם - תודה לכם על תשומת הלב והרצון לעזור ואני מקוה שיהיה לי דברים טובים שיקרו לי.אם יהיו כאלה - אני אשתף אותכם. דכאוני עם תקוה

kobe376

New member
בהצלחה!

אולי הדרך שלך לפרוץ גבולות היא באמת להודות בבעיה שיש לך ולהשתמש בכדורים. כולי תקווה שכאן תמצא את הפתרון :) One pill makes you larger, and pill makes you small, and the ones that mother gives you don´t do anything at all.

אתם נשמעים כמו אנשי מכירות

אני לא יודע איך להגדיר את מצבי, אני לא עומד ללכת לפסיכולוג בקרוב, אני מתכוון להתמודד עם זה בעצמי, ונראה שכדאי שכל אחד ינסה לפני שהוא קופץ לכדורים ובעצם ללהיות תלוי בגלולות כדי להרגיש נורמלי.

תמר

New member
אל דאגה פרוזאק פותר את הבעיה

יקירי פרוזאק אין יותר טוב מזה זה משרה עלייך כזו נחת שאין לתאר וכמובן לא להיות לבד להיות עסוק כל הזמן ועוד יותר טוב יהיה אם תהיה סביב אנשים טובים. חברה שגורמת לך לחייך ותורמת לביטחון העצמי שלך עוזרת מאוד אם תרצה אותי לאוזן קשובה אשמח שתכתוב לי לאימייל [email protected] שתרגיש הכי מאושר אמן מיטל

ומה אם אני כן לבד?

מה אם הבדידות היא זו שגרמה לי לדיכאון, ואין שום אפשרות להיפטר מהבדידות הזאת? כאמור, אני גרה באמריקה. אני נשואה, אבל חוץ מבעלי, אני לא רואה אף אחד. האנשים שאותם הכרתי במשך הזמן שאני כאן, נעלמים לתוך חייהם, סך הכל, כולם מאוד פרטיים כאן, וכמה שניסינו לשמור על הקשר עם הסביבה, זה פשוט היה בלתי אפשרי! כמובן, זה גם תלוי באופי של כל אחד ואחד. אני בחורה ביישנית מטבעי, ואפילו במקומות הכי מלאי אנשים, קשה לי להתחבר, ולוקח לי זמן, אבל בסופו של דבר אני מצליחה. וכאן, אני גרה כבר שנתיים, ואני מרגישה כמו במבוי סתום, שום דבר לא הולך, אף אחד לא רוצה להיות בקשר איתנו, והמצב הדיכאוני שלי כמובן גורם לעניין. מי ירצה להיות חבר של הדיכאונית???

למעלה