מה עושים עם ג'ל בשער ?

S A T L A N

New member
בדיוק...

על זה גם אני חשבתי. נוסע לבית ספר בבוקר שם ג'יל לפניי. ואז מה רוצה לחזור הביתה, אבל צריך להשים קסדה, אז מה עושים נשטוף תראש? ואז מה אני נזכר שאני צריך לצאת מהבית בארבע להפגש עם ידידה אז מה שמים שוב ג'יל? ואז כשהולכים מהידידה מבקשים שוב להוריד תג'יל? מה יהיה הסוף?

שיטה נוספת

תשימו ג'ל לפני שאתם נוסעים ופשוט תייבשו אותו עם פן שיהיה יבש לגמרי.... זה לוקח בערך 5 דקות ואז אם הנסיעה לא ארוכה אז הג'ל ישמר כמו שצריך, אבל אם זאת נסיעה ארוכה אז לא בטוח שישמר כמו שצריך אז במקרה כזה צריך להביא ג'ל מהבית ולהסתפר לעיתים קרובות יותר נסיעה לא ארוכה זה 10 דקות-15 דקות מקסימום

ררדד

New member
אני מכיר שתי שיטות:

1. אכן להסתפר קצר ולעיתים יותר קרובות.. 2. דווקא להעריך את השיער (לא יותר מדי ,אבל יותר מהרגיל) ואז תיווצר לכם מן "ליפה" קטנה כזאת... ואותה אפשר לסדר בקלות רק עם הידיים בלי ג'ל. זה אגב מה שאני עושה (ותוך כדי אני מרוצה שהפסקתי להרוס לעצמי את השיער עם ג'ל...)

Moo Moo

New member
לגבי השאריות ג'ל בקסדה...

עלה לי כרגע רעיון, כך כובע ים מגומי דק, כמו שהבחורות שמות שהשיער לו ירטב להן, שים על השיער, אח"כ שים את הקסדה, ויאאלה, אין שאריות ג'ל.
לא מומלץ להוריד את הקסדה שיש עליך את הכובע, פאדיחות

טופי

New member
תפסיק לשתות מהצינורית

עודפים של הקרבורטור! פאדיחות בכלל לשים את זה, או שמישהו ימצא שיש לך דבר כזה.

Moo Moo

New member
פותר את הבעיה לא../images/Emo35.gif

ואיך אתה יודע שאני שותה מהצינורית עודפים
פעם הבאה, אל תחשוש, יש מספיק בצינורית בשביל כולם

טופי

New member
למה אתה חושב ששמו באופנוע

ברז דלק? נו באמת כדי למזוג... אחרת למה צריך לסגור אותו? ובנוסף, האופנוע לוקח דלק רק מצינורית אחת, השניה שמורה לך, לא?

למעלה