מה עושים עם אלפים?

עלפית

New member
אולי...

תציב בפניהם איזהשהו מצב שהם יוכלו לצאת ממנו רק אם הם יתנהגו כמו אלפים אמיתיים. ואם הם לא יעשו את זה אז הם יונגעו בוירוס שהופך אלפים עם לב לא טהור לבני אדם.

רעיון חביב אבל. . .

רעיון חביב, להפוך אותם לבני אדם. אולי אני אאמץ אותו. בכל מקרה, בקשר למערכה שלי. מעולם לא אמרתי שאני מתכנן להרוג אותם או לתת להם סיכויים לא סבירים לחיות. אני גם מאמין בהנאה, אבל כל הנאה היא באתגר. ואיזה מוטיב יש לצאת להרפתקאה (ותעזבו את העולם בסכנה) מאשר: אתם, וכל הגזע שלכם הולך למות אם לא. . . (א. ב. ג. ) דבר נוסף. המערכה הזאת היא שירת הברבור שלי. אחרי 13 שנים בהן אני DM בלבד, הגיע הזמן לגוון. אחד השחקנים הביע נכונות ואחרי שהוא מסיים את הבחינות שלו אז הוא הולך להיות הDM בעולם משלו. מערכה חדשה. אז עכשיו אני משקיע בסיפור קשה, מותח ומאתגר, שדי ממש לא אכפת אם מישהו ימות כי במילא כשהוא נגמר, הסיפור נגמר ואנחנו מתחילים מחדש, כשאני שחקן. סוף סוף, אחרי 13 שנים. אולי תגיע מנוחה לדן המסוכן. . .. ושיניתי את דעתי: אני לא שונא את האלפים כי אני גזעני. אני שונא גם את הגמדים. אפשר לומר שאני שונא את כולם במידה שווה! יחי האורקים! יחי בני האדם! יחי WARCRAFT לנצח! MUWHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA! (אני הולך לקחת את התרופות שלי עכשיו)

דרגורן

New member
אתה כתבת "רעיון חביב, אבל..."

ואנחנו מתים לדעת "אבל מה"....

התנצלותי הלא כנה.

אתם צודקים, אפילו שכתבתי, אולי לא הסברתי את עצמי עד הסוף. כתבתי על הרעיון של המגיפה שתהפוך אותם לבני אדם שהיא רעיון חביב, אבל. . . אני הולך עם הרעיון שלי, היות שבזמן הפנוי שהיה לי במהלך השבוע, התחלתי לכתוב סביבו הרפתקאה. אז נכון, שזה יכול להיות מסוכן, ו"רוצח קבוצות" הרפתקאה מסוג זה, אבל זו שירת הברבור שלי בתור DM, ולכן אני הולך לסיים בבום גדול. או שהם יצילו את העולם סופית, או שהעולם קורס. וכולם יחיו באושר ואושר אחרי זה. או שלא. כמובן, היות וזהו סיום הסיפור, אני חייב לעזור להם לנצח. אז שיהיו אלפים, שיהיו כהנים. אני יודע שבקרוב, כשגל (נו, אני אחכה לך עוד הרבה זמן?) יהיה הDM, אז אני משחק *בת אדם*, RANGERית. ואני כבר מחכה. אני מחכה 13 שנים להיות שחקן. . . . אני רוצה להודות לכל מי שתרם, עזר, וייעץ בדרך להביא אותי לרעיון הסופי שלי. אתם כולכם נהדרים. תודה רבה לכם, למשפחה ולצופים בבית.

ק א ר ן

New member
דן, אתה בן 23??!!

הייתי בטוחה שאתה בן 15..... חחחחחחחח...... לא מאוחר מדיי לנסות להשתלט על העולם עכשיו? מכל מקום, אם אי פעם תזדקק לשירותי אני כאן בשבילך. JUST CALL ME PINKY

הפרש גילאים קטן. .. .

למה? בת כמה את? ואם אני מתכנן עד גיל 25 להשתלט על העולם, היות שבדיוק מלאו לי 23 יש לי שנתיים מלאות. משהו מוזר בזה שאני משחק בגיל 23?

ק א ר ן

New member
17. לרוע מזלי, אני כבר כמה שנים

טובות לא משחקת. יש מחסור באנשים............. אף אחד לא מעוניין. וזה כל כך עצוב....... נראה מה תעשה עם השנתיים האלה. אם אתה רציני בנוגע ל - whole world domination thingy, i´ll be much obliged to help. i know people who know people who know people who appear in the phone book............. just kidding. any how, i was serious about the help part. anyway, good luck to you. may you be a kind and mercyful dictator. סתירה, לא? מילא.......

כמו שסיילם אמר

I plan to be the most benevolent dictator ever. ובקשר למחסור באנשים? ניסית ב"גילדה"? אני בטוח שתוכלי למצוא אנשים שקרובים למקום מגורייך (WHEREVER IT MIGHT BE) כמו שאומרים: IF THERE IS A WILL: THERE IS A WAY

למעלה