אין לי POWER TRIP!
באמת! אין לי! אני יותר מדי טוב איתם, בגלל זה הם עושים מה שהם רוצים ולא מה שאני רוצה. והיה שלב שכל אחד עשה מה שהוא רצה, וחלק מהשחקנים הרגישו בחוץ, אחד פרש וגם אני הייתי קרוב, אבל יישרנו קו. תראי, אני מאמין שכולם (אבל כולם) צריכים להנות, והתפקיד של הDM הוא לדאוג שקודם כל השחקנים יהנו. (תזהרו מהאוויר החם שהולך להתפוצץ כל רגע) אבל . . . . לאט לאט פיתחתי שנאה כנה נגד האלפים, אותם אני מכנה ה"אמריקאים של הפנטזיה". וכמו שאמרתי, מילא הם היו משחקים אלפים כמו שצריך. אבל עצבן אותי שהם בוחרים אלפים בגלל הבונוסים או סתם כי הם רוצים לשחק (ושייסלח לי על הביטוי) "כוסיות בלונדיניות עם עיניים כחולות". לתומי, אני ראיתי גם בנות אדם כאלה, אבל לא. יש לי בחבורה חמישה שחקנים. זה שפרש היה בן אדם, ומהחמישה הנוכחים רק אחד משחק בן אדם. כל האחרים אלפים (ואחת חצי אלפית) וכולם בלונדינים עם עיניים כחולות. מה אנחנו, שבדים? והם מתנהגים כמו בני אדם. כולכם אמרתם, אלפים צריכים להיות אדישים משהו, נעלים, טובים ולא POWER HUNGRY. דווקא החצי אלפית שהיא פלאדינית, אמנם לא משחקת לפי קוו הדמות של אלף, אבל יש לה אחלה משחק של פלאדין. לא הייתה לי שום בעייה עם זו הייתה קבוצה אלפית שמשחקים כמו אלפים, אבל הם פשוט משחקים בני אדם שנראים כמו אלפים. ובקטע של הPOWER TRIP. בטח שאני נהנה. במיוחד מאלה שהמשחק ממש חשוב להם, ונותנים לי מתנות כדי לא להרוג את הדמויות שלהם. ובקטע של הסטיות. . . . . בואי אני אגיד לך ככה: גיבורי התרבות שלי הם גרגמל, שושו השועל, מגהטרון וגאלוואטרון (מהרובוטריקים) וDR EVIL. מה זה אומר עליי? הזדוניות שלי כנה. אני הולך להשתלט על העולם עד גיל 25, מה שמשאיר לי שנתיים - אם את רוצה מקום בקבינט שלי את מוזמנת להגיש טפסים.וכן, אני נהנה מהסטיות שלי בעולם הדמיוני בלבד. מצאתי את העולם הדמיוני מקום טוב לפרוק אגרסיות. (לא בהכרח במשחק). אני לא יפה נפש. אני עדין נפש, בגלל זה, אני מתעל את השליליות שבי לעולם הדמיוני, שמה היא לא תעשה נזק לאף אחד. ואין כזה דבר "דן האמיתי". מאז שנפלתי לירקון בכיתה ז´ שוכנים אצלי בגוף כמה אנשים שקוראים לעצמם "דני האמיתי", וכולם ביחד מרכיבים אותי. וכן, באמת נפלתי לירקון.