מה עושים עכשיו?

מה עושים עכשיו?

מה אני עושה התיק ברבנות נסגר כי ששאלו אותי עם אני רוצה גט אמרתי שלא אז מיד אמרו צריך שלום בית. ואז הוא הסכים ליעוץ זוגי למרות שהוא חושב שז בשבילי אנחנו ממש לא כל כך ביחד הוא עדין גר אצל אמא שלו וכרגע אני לא יודעת לאן זה יוביל \ והם היעוץ יעשה משהו לנו יעזור או לא הכל ממש נמצא בבלבלת הילדים ואני מותשים נפשית והוא מיצדו נהנה מכל העולמות הכל בלאגן אחד גדול אני עומדת לשנות את לי ולילדים את החיים בגללו לאן נלך מה נעשה כי יש בנינו הסכם ממון וגירושין אבל אין גט לא יודעת עם זה אנחנו ביחד או כל אחד עושה מה שרוצה אני בדילמה רצינית ? חשבתי לעצמי לתת עוד צאנס אחרון לפני שהכל יהרס השאלה היא כמה זמן לתת ? כמה זמן לחכות? כמה זמן לסבול? האים זה שווה את זה?

גניפר14

New member
ישנם מספר שאלות שאת צריכה לשאול

כמה את רוצה שהוא יחזור? האם הוא מוכן עכשיו לאחר שהחלטת על שלום בית לחזור לביתכם במקום לשהות עם אמא שלו? הוא הסכים לייעוץ אז זה השלב הבא, לאחר הייעוץ תשברי את הראש מה לעשות וכמה זמן. אבל קדם כל הוא חייב לחזור לביתכם, אי אפשר לעשות שלום בית ולעבור ייעוץ בזמן שהוא גר אצל אמא שלו.

גניפר14

New member
בהמשך לתשובתי

הכל אפשרי בחיים כמעט הכל והכל נמצא בראש בראש שלך ושל בעלך אם אתם רוצים אז זה יקרה אם אתם לא רוצים זה לא יקרה וויתור הוא שם המשחק אם מתבצרים בעמדות שניכם אז לא יגיע הפיתרון כמו במלחמה עם 2 המחנות מתבצרים בעמדותיהם אין מפסיד ואין מנצח ואין הכרעה המצב נשאר כמותו ולכן את או בעלך צריכים לעשות וויתורים כמובן ביחד אבל אחד מכם צריך להיות קצת גמיש כי בזוגיות תמיד ישנו הצד החזק יותר והצד החלש יותר. אם את יודעת שהוא מעוניין לחזור או לפחות אוהב אותך אז תנסי לוותר קצת. בהצלחה

chenby

New member
תתחילו יעוץ זוגי

כמו שציינת, ותראי צעד צעד מה מוביל למה. לאף אחד מאיתנו כולל את ובעלך, לא יכולים לדעת איך תיראה סוף הדרך בתחילתה, גם לא איך תיראה אמצע הדרך. תתחילו ללכת בצעדים ועם כל צעד, את תגלי את הצעד הבא. ככה זה החיים, אנחנו יודעים רק מה שקורה ברגע הזה. מאחלת לכם הצלחה. בכל מקרה.

נומלה

New member
די להתבכיין - נמאס!

את אחראית למצב! את דוחה את הפירוד הסופי בוודאי מסיבותייך שלך. תפסיקי להפיל את זה עליו. את החלטת למשוך את המצב הזה. לא הוא. קחי כבר אחריות על מעשייך ותפסיקי לשחק עם כולם. יש ילדים בסיפור הזה.

nowonder

New member
נו די כבר.

מצד אחד את מחזיקה בכח את בעלך, מצד שני את מתלוננת שזה נורא קשה להחזיק בכח את הבעל. והכי גרוע, את מאמללת את הילדים. די כבר.

למעלה