מה עושים עד הגיוס?

myrtlee

New member
מה עושים עד הגיוס?

היי :) אני עומדת לסיים י"ב ועד הגיוס יש לי משהו כמו 7 חודשים [אני מהקטנים] בכל מקרה אני מחפשת דברים מגניבים לעשות עד אז.. יש רעיונות?

Sun Hello

New member
יש המון דברים שאפשר לעשות עם זמן

אפשר לעשות דירת פעילים\ות, אנשים שמעודדים אחד את השני לעשות דברים לשינוי הדברים שמפריעים להם\ן מסביבם - בכל נושא שהוא. או להמשיך לגור בבית של ההורים ולעשות פעילות לשינוי חברתי, להתנדב איפשהו, לפעול לשינוי הדברים שמפריעים לך. אם תרצי להמשיך לדבר על רעיונות וכו' אשמח אם תשלחי לי מסר דרך מערכת המסרים של האתר. (גם אחרים\ות מוזמנים\ות לשלוח אליי מסר)

myrtlee

New member
מרסי בוקו

וואו כל כך הרבה תודה לכולכם!!! הבאתם אחלה רעיונות:) אני שוקלת לעשות קצת מהכל תבורכו נשמות!

השבוע: להציג את תמונת גלעד שליט בכרטיס האישי

השבוע גלעד שליט כבר שנתיים בשבי ! בעוד חודש וחצי צריכות להגמר 3 שנות שירות-החובה שלו. הוא כנראה לא ישתחרר ! מה אנחנו - מלש"בים ומתגייסים צעירים, וההורים שלהם, עושים למענו ? השבוע עולה למסכי-המחשבים קמפיין של הצגת תמונתו של גלעד בכל האתרים, הבלוגים, הרשתות החברתיות והכרטיסים האישיים. באתר www.giladshalit.co.il פונים אלינו להצטרף לקמפיין, וגם מציגים תמונה של גלעד הגירסאות מותאמות לכמה מהפורמטים באינטרנט (ICQ, מסנג'ר, Facebook, TheMarkerCaffe וכו'). הצטרפו לקמפיין עד אחרי מחרתיים - יום רביעי 25.6.2008 - שנתיים לשבי של גלעד שליט. שלא תמצאו/נמצא במקומם של גלעד ובני-משפחתו (ולא נשכח את אודי גולדווסר, ואלדד רגב השבויים בלבנון, ובני-משפחותיהם)תודה לכולכם מראש ! דן, אבא של מלש"ב עם תאריך גיוס קרוב.

למעלה