מה עושים נגד...

azariko

New member
מה עושים נגד...

האנגאובר???? הראש שלי מתפוצץ ואני מרגיש על הפנים, מיותר לציין שהייתי אתמול גמור, הגעתי הביתה ונזרקתי למיטה, התעוררתי עכשיו ואני בחרא הזה, יש למישהו טיפים?

opherk

New member
כן. לא מגיעים למצב כזה! ../images/Emo122.gif

כל אחד מכיר את הגוף שלו. אתה מפסיק לשתות בדיוק כאשר הוא מאותת לך די. ככה אתה נהנה מהאלכוהול, מהחברה שסביבך, מהצחוק, מהפטפוטים ובקיצור מאווירה נהדרת של ערב נהדר. כל דרך אחרת היא לא שתיה אלא הפקרות.

amircn1

New member
כן... לא חסר !

קודם כל לא שותים כל כך הרבה
אח"כ לשתות משקאות איכותיים
לא לערבב סוגים שונים של אלכוהול
לא לאכול מאכלים המכילים סוכרים לפני שתיית אלכוהול
כן לאכול אוכל שומני לפני
לשתות מים, והרבה, ההנגאובר וכאבי הראש נובעים מחוסר בנוזלים בגוף
לא לשתות בכוח
לא להיות מושפעים מלחץ חברתי
והכי חשוב: אם שותים לא נוהגים

שי אייל1

New member
תגובה לך-

דעתי : 1. נכון 2. נכון לא תמיד, לא טקילות וודקות זולות 3. עירבוב של משקאות מסוימים מותרים ומומלצים כגון וויסקי ובירה 4. צודק לחלוטין 5. אתה רוסי ? 6. נכון 7. נכון 8. מממ... גם נכון 9. אפשר לשתות כוס בירה, או כוס יין, או שוט של וויסקי, ותלוי כמה זמן עבר וכמה שתית 10. הכל שטויות.

amircn1

New member
התגובה שלך...

ממש לא מוצאת חן בעיניי, במיוחד החלק האחרון שלה וגם לא ממש מתאימה: "עירבוב של משקאות מסוימים מותרים ומומלצים כגון וויסקי ובירה" אישית זה נראה לי כמו מעשה אסור !! מקווה שבפעם הבאה תנסה לשקול מילים אמיר

שי אייל1

New member
אמיר יקר

מממ, לא מדגדג לי שתשובתי לא מוצאת חן בעינייך, אפילו לא קצת, כמו שאמרת ואני מצטט אותך " אישית זה נראה לי כמו מעשה אסור !! " אישית זה עניין אישי וסובייקטיבי, כלומר ההפך מאובייקטיבי, אין לי מושג מה הניסיון ומה הידע שלך, אך אני מעריך - סובייקטיבית, שהוא הרבה פחות משלי, כמו כן הגיל שלך, ולפיכך גם צורת התגובה שלך בהתאם, מתגוננת משהו. וויסקי ובירה מיוצרים מאותן מרכיבים, ולפיכך ששותים אותם יחד, הם לא מעוותים את הקיבה כמו שעושה טקילה סוג ד', או ששותים קוקטייל שמנת + יין, או בירה, מה שיכול לעשות סבטוחה בבטן, ולגרום להקאה, אפילו אם אחוזי האלכוהול ששתית בסך הכל הם נמוכים. מכוון שהקיבה קשורה באופן ישיר למוח, אתה יכול לחשוב ששתית המון כשמתחילה לך סחרחורת. בגדול, השיכרות אמורה לנבוע מאחוזי האלכוהול בדם ולא מעיוותי הקיבה, שחושבים ששיכורים אבל לא באמת ( בגלל זה אחרי שמקיאים את התערובת המחליאה עוברת הסטלה). אהה, אגב, אולי בגלל גילך, אינך יוצא לפאבים שבהם אין הרבה בלאגן ואולי אני טועה, אבל ברוב הפאבים נהוג להגיש בירה עם צ'ייסר של וויסקי כל שהוא בדרך כלל ג'יימסון, וזה עושה ראש טוב ומהר. "תנסה לשקול מילים" נראה לי כמו אימרה של סמול טיים עארס, אז אולי פאדיחה לכתוב את זה בתגובתך הבאה...

amircn1

New member
ישבתי ו...

כתבתי תגובה מתאימה, אבל חשבתי קצת ופשוט הבנתי שאתה בכלל לא שווה התייחסות אמיר

ELELAD

New member
שתה מים לפני ערב ההשתכרות כך

שלא תתייבש. 2. אכול ראש חסה או את כל החסה לפני ערב ההשתכרות 3. לחילופין או כתוספת אכול כרוב - 4. לחילופין או כתוספת אכול ושתה על בטן עם אוכל... האנגאובר בדר"כ עובר אם עוקבים אחרי אלו - או לרב לא מגיע - בדר"כ מה שקורה שמרב אלכוהול - שהוא מייבש הגוף מתייבש ואז יש כאב ראש וסחרחורות וכו' - לחובשים שביננו מומלץ לנסות ולשתות עד שוכרה ואז למחרת להכניס עירוי.. טוב יאללה ביי.

night mistress

New member
מממ...זה מעניין..../images/Emo11.gif

אכול ושתה על בטן עם אוכל? זאת אומרת שברגע שאח שלי מסיים לאכול אני צריכה לקפוץ לו על הבטן ולאכול את הארוחה שלי בתוספת כמות האלכוהול הרצוייה? זה נשמע לי קצת בעייתי בפאב..כי אין הרבה שאוכלים (או שיסכימו שאני אשב להם על הבטן בעת ביצוע הפעולה..)..

ELELAD

New member
פשוט אכול את אחיך לפני שאתה יוצא

לפאב? מה לא ברור -?

night mistress

New member
אכול ושתה על בטן מלאה..

לא אכול ושתה בטן מלאה.. חוץ מזה אח שלי בחור גדול..הוא עלול להכאיב לי אם אני אנסה לתת לו ביס

ט ר ז ן

New member
שלא תגידי שאני לא בסדר!

שבי לי על הבטן בעת ביצוע הפעולה
<אנחנו מדברים על אוכל ואלכוהול, כן?>

שי אייל1

New member
בקבוק מים ליד המיטה+...

אוכל לפני שיושנים. הויטמינים והמינרלים בגוף חסרים ולכן תרגיש כאב ראש, הגוף צריך את אלו בכדי לתפקד...

למעלה