אמיר יקר
מממ, לא מדגדג לי שתשובתי לא מוצאת חן בעינייך, אפילו לא קצת, כמו שאמרת ואני מצטט אותך " אישית זה נראה לי כמו מעשה אסור !! " אישית זה עניין אישי וסובייקטיבי, כלומר ההפך מאובייקטיבי, אין לי מושג מה הניסיון ומה הידע שלך, אך אני מעריך - סובייקטיבית, שהוא הרבה פחות משלי, כמו כן הגיל שלך, ולפיכך גם צורת התגובה שלך בהתאם, מתגוננת משהו. וויסקי ובירה מיוצרים מאותן מרכיבים, ולפיכך ששותים אותם יחד, הם לא מעוותים את הקיבה כמו שעושה טקילה סוג ד', או ששותים קוקטייל שמנת + יין, או בירה, מה שיכול לעשות סבטוחה בבטן, ולגרום להקאה, אפילו אם אחוזי האלכוהול ששתית בסך הכל הם נמוכים. מכוון שהקיבה קשורה באופן ישיר למוח, אתה יכול לחשוב ששתית המון כשמתחילה לך סחרחורת. בגדול, השיכרות אמורה לנבוע מאחוזי האלכוהול בדם ולא מעיוותי הקיבה, שחושבים ששיכורים אבל לא באמת ( בגלל זה אחרי שמקיאים את התערובת המחליאה עוברת הסטלה). אהה, אגב, אולי בגלל גילך, אינך יוצא לפאבים שבהם אין הרבה בלאגן ואולי אני טועה, אבל ברוב הפאבים נהוג להגיש בירה עם צ'ייסר של וויסקי כל שהוא בדרך כלל ג'יימסון, וזה עושה ראש טוב ומהר. "תנסה לשקול מילים" נראה לי כמו אימרה של סמול טיים עארס, אז אולי פאדיחה לכתוב את זה בתגובתך הבאה...