מה עושים נגד יתושים??!

שמחייס

New member
מה עושים נגד יתושים??!

בעע..כל הזמן מתעוררת מעקיצות ומרגישה ברגליים שעוקצים אותי,או שהם מתקרבים לאוזן ואז שומעת את הצליל=| תודה רבה! ! !

טוטס

New member
מה עושים נגד עקיצה או נגד הופעת יתושים?

נגד הופעת יתושים ניתן לשים כמה טיפות של שמן לבנדר סמוך למיטה ו/או על משקוף הדלת. כמובן שגם ניתן לשים שמן אתרי במבער. כשכבר יש עקיצה: 1. מיץ מעגבניה 2. סבון מוצק - להרטיב מעט ולמרוח 3. שמן לבנדר 4. משחת שיניים - באופן נקודתי רק על העקיצה בכדי לא לגרום לכוויה.

אני למשל שמעתי על..

שמן אתרי בשם ``ציטרונלה``. קניתי בקבוקון אחד כזה בסופר פארם ושמתי במבער. האמת שאני לא ממש בטוחה שהוא לגמרי הועיל אבל די אהבתי את הריח החמצמץ הלימוני שלו. יכול להיות שהוא בעצם הפחית את כמות היתושים, בגלל שאצלי הם ממש בכמויות!! את הזכרת גם את זה שהם מזמזמים ליד האוזן.. זה מחזיר אותי למוצאי שבת שעבר.. היה לי זמזום כזה באוזן הימנית אבל זה היה לא רק חיצוני אלא נדמה לי שהוא אולי הצליח להיכנס פנימה. נכנסתי ממש להיסטריה ולמרות שהשעה הייתה אחרי חצות התקשרתי לאחותי ולאמא שלי להתייעץ איתם מה לעשות. ניסיתי לשטוף את האוזן עם הדוש במקלחת אבל זה לא עזר. מרוב היסטריה רציתי ללכת למוקד לרפואת חירום שינסו להוציא לי את היתוש. בסוף בעצת אימי ואחותי הצלחתי להרגע מעט למרות שעדיין אני מנחשת שהיתוש עדיין שם. אחותי המתוקה קנתה בשבילי נרות אופי לניקוי האוזניים )למי שלא מכיר, זה זוג נרות, אחד לכל אוזן שמנקים את האוזניים בשיטה אינדיאנית עתיקה על ידי עשן שנכנס לתעלת האוזן ויונק החוצה את כל מה שמיותר כולל לחות או מים שנכנסו לאוזן. היא קונה את זה ברמת גן בבית מרקחת הומיאופתי וזה עולה 39 שקל לזוג.( בקיצור, היא קנתה לי את הנרות והיא תעשה לי איתם ניקוי במוצאי שבת הזה. מעניין אם באמת היתוש נכנס לשם או שהוא יצא ורק נדמה לי. טוב, ביי בינתיים לכולם!!!!

למעלה