מה עושים נגדם

מה עושים נגדם

הם לא שמים עליך, לא רואים אותך ממטר , צוחקים עליך בקול, נושכים, הם גדולים , המ רבים, הם מתפשטים , הם חזקים, הם לא מתקלחים, אין להם מוסר , הם רעים, יש להם אייקיו הכי קרוב למח האדם, ולא זה לא החרדים , אלא עכברים במקרה.

mister xy

New member
תנסה את זה:

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2165&MessageId=137643512

חח

אני חשבתי על משהו יותר יצירתי .. לתפוס כמה לצבוע אותם ..ואז העכברים האחרים יראו אותם ויברחו, הם חשדנים ! .. וכמובן שהיה הצעה לצבוע צהוב שחור וכו

../images/Emo207.gif../images/Emo91.gif לכל מי שאין עדיין רישיון נהיגה

כדאי לדעת, בחודש מאי ככל הנראה יכנס לתוקף חוק המחייב לימודי תאוריה בבית ספר לנהיגה, 28 שעורים, בתשלום. כיום כל אחד יכול לגשת ולומר שלום למאתים שקלים ולהיבחן. (בחודש מאי גם יכנסו לתוקף מבחנים ממוחשבים....) אז כל מי שעדיין אין לו בארנק רישיון, (יש כאן כאלה?) כדאי לפחות לעשות לעת עתה תאוריה. חסכו לכם בזמן ובכסף.

mister xy

New member
אני זוכר שכבר לפני כמה שנים עברה כזאת שמועה

ברחוב החרדי והרבה הלכו לעשות תאוריה ובסוף התברר שזאת סתם שמועה. זה מה שקורה כשלחרדים אין חיבור לאינטרנט ובמשרד הרישוי לא עונים לטלפון.

אז זהו

שהפעם שמעתי זאת איש מפי איש מפי אישה שאינה חרדית. המחוברת חרמנא לצלן לאנטנרט.

המבחנים ממוחשבים כבר ממזמן

אלא שבמאי אמורה סוף סוף להכנס הגירסה המתוקנת. וכל מי שעשה ויעשה תאוריה עד אז ונכשל מוזמן לבדוק את השאלון שלו ובמידה וסימן תשובה נכונה והמחשב סימן אותה כשגויה יכול לערער, אמורים לטפל בכל עירעור תוך שבועיים (אם אני זוכרת נכון) מיום הגשתו . לגבי בית ספר לתאוריה, ההחלטה כבר התקבלה אלא שלמיטב ידיעתי עדיין אין תאריך יעד לביצוע. בכל מקרה עדיף להזדרז כי כל פעם רק מחמירים את הדרישות.

זה הכל קונספירציה

להוסיף פרנסה למורי הנהיגה ולבוחנים, למכונים למיניהם, הכל בולשיט. לגבי מבחנים ממוחשבים זה קיים גם היום, עולה 43 ש"ח, הכי קל והכי פשוט מגיעים בלי להודיע מראש ותוך שעה שעתיים (תלוי בעומס) מסיימים עם זה.

רותם 36

New member
השם ישמור ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

החיה השנואה עליי ביותר. יש לי פחד מוות מעכברושים (חולדות )

אמ

ניסיתי דברים אחרים... משהו יצירתי , צבעתי את העכבר . . . בתקוה ששאר העכברים יראו ויפחדו. 2. הם יראו עכבר לבן ויברחווו , הם חשדנים לא?

למעלה