מה עושים מחר

מה עושים מחר ../images/Emo35.gif

מי שניגש ביום שני לבחינה - מה התוכניות שלכם למחר? ספא ופינוקים או חרישה אחרונה?

shalt5

New member
אני עושה בשלישי

אבל לוז זהה למחר ולשני: לקום בשבע וחצי בבוקר, ארוחת בוקר טובה, להתחיל סימולציה בתשע וחצי (15H ו-16H). לתחקר, ללכת לנוח קצת, ואחרי הצהריים לסיים אוצר מילים באנגלית וחוברת "חליבות" ומרתונים אחרונים

advab

New member
עושה מחר

קמה בבוקר לעבודה חוזרת לנוח ולא לומדת בכלל!!! בהצלחה לכל הנבחנים!

שאלה מעולה...

אני ניגשת ביום שני ככה שהיום אני עוד מחזקת את החומר... אבל מחר אוליי בבוקר טיפה אני אחזור על נקודות קטנות שצריך לזכור... יותר מזה כלום..

shuala

New member
אני הולכת לעשות שופינג אחרי כמעט

חצי שנה של מוזנחות בגלל הפסיכומטרי! זה בטח גם יעייף אותי ואז אני ארדם מוקדם.. בהצלחה חבר'ה!

sdsdsd45

New member
גם וגם

אני מתכנן לקום וקדם כמו שיום שני. את השעות הראשונות של הבוקר אני לא יודע ממש איך אני אעביר, אולי אחזור בקצרה על כמותי. בשעות הצהריים אני אלך לים, אתאוורר קצת, אעשה כושר ואחזור עייף אך מרוצה הבייתה. אני מקווה שאני אהיה מספיק עייף כדי להרדם ישר ובלי מחשבות ותהיות מיותרות על המבחן שמצפה לי. בכללי אני לא רוצה ללמוד מחר, אבל בגלל עודף זמן (מה זה?) אני אאלץ ללמוד בבוקר, אין לי משהו אחר לעשות...

אני נבחנת ביום שלישי

אז מחר אני מתכננת לעשות סימולציה אחרונה קצת חזרה על המילים בעיברית ואנגלית ויום שני הרבה חופש, חברים , ים (אם תהייה שמש :)) העיקר לא ללמוד! לא טוב לאמץ את הראש ביום האחרון..

RVD18

New member
אני בשלישי

מחר סימולציה אחרונה מהאוגדן וחזרה על כמה דברים. יום לפני אין מצב ללמוד...בעיקר מנוחה ואולי ללכת לראות איפה אני נבחן.

למעלה