מה עושים לפני פירמוט?

bregman

New member
מה עושים לפני פירמוט?

אני מתכוון לפרמט בקרוב את הנייד שלי, XPS 1210, עקב בעיה שלא מצליחים לפתור. להתקין מחדש זאת לא הבעיה השאלה היא מה לפרמט? פשוט להקליד :format c ? הבנתי שלפעמים המערכת הפעלה מותקנת על מחיצה נפרדת, למחוק גם אותה? איך בודקים אם היא בכלל שם ? תודה.

Y. Welis

New member
בוא נתחיל בפרטי הבעיה - ספר מהי

לרוב יש מחיצות שיחזור של מערכת ההפעלה: חלקן גלויות (במקרה של HP) וחלקן חבויות (אצל לנובו). בדוק אם יש לך מחיצה כזו.

Jan22

New member
ראשית כל אתה יכול לחזור להגדרות שלך

כלומר להגדרות של מערכת ההפעלה הראשונה (כמו ביום הראשון שקיבלת את הנייד) . ההוראות אמורות להיות באתר החברה או בספרות המצורפת שלך. *רוצה לפרמט עצמאית ? הדרך הפשוטה היא הרצת דיסק WINDOWS לאחר REBOOT (אתחול) , ולפני שאתה מתקין את הWINDOWS ,הSETUP שואל אותך אם אתה רוצה לפרמט את ההארדיסק (פרמוט מהיר או פרמוט מקיף) ... FORMAT C יפעל אם תריץ את הנייד דרך דיסק BOOT (או דיסקט בוט).

bregman

New member
הבעיה בגדול היא שהאקספלורר לא עובד.

ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש,להריץ פיקסים שונים,אפילו להתקין מחדש את המערכת הפעלה(XP מבלי לפרמט) הבעיה,לפי מיטב המוחות שניסו עד עכשיו,נמצאת ב-registry. ניסיתי מספר תוכנות שאמורות לסרוק אותו ולתקן אך ללא הצלחה. כמו שזה נראה פירמוט הוא הפתרון, או לפחות סוג של פתרון.

bregman

New member
"אקספלורר לא יכול להציג את הדף"

אני משתמש בעיקר בפייר-פוקס אבל חשוב לי שיהיה גם אקספלורר לאתרים שלא עולים יפה בפייר-פוקס

למעלה