מה עושים לבד בשבת?

frizzly

New member
מה עושים לבד בשבת?

חזרתי לחיי רווקות אחרי 4 שנים וכמעט טבעת. בניגוד ללפני 4 שנים, אז גרתי עם ההורים וכל החברים והחברות היו פנויים, היום אני גרה לבד (בנתיים בתיקווה למצוא שותף) וכככללללל החברות והידידים המעטים שנשארו לי תפוסים רובם ברמת נשואים עם ילד. ואני יושבת לי בבית, עם חתול חמוד שישן רוב היום. התעוררתי ב7 בבוקר כי אתמול נרדמתי ב11 כי כל החברים היו אצל ההורים או בערב איכות עם הבנזוג, ומאז אני במיטה מחכה שיקפוץ לי לראש רעיון מה לעשות שלא מצריך חברה. זה מטריף אותי - מה עושים בשבת כשכל החברים עסוקים בבני הזוג? מה לעזאזל עושים לבד?

limic

New member
צהרים טובים

אפשר לעשות כמו שעשית להנכס לפורום לשוחח ואולי למצוא מישהו או מישהי שפנויים גם ולהפגש או להעביר את היום בכייף אני למשל סתם התרוחתי לי עם ספר ועם הטלויזיה

wannaBhippie

New member
מצחיק בדיוק אני חשבתי על זה בהודעה הקודמת

לחופשות.... לא יודעת..יש דברים שאפשר לעשות לבד..ויכול להיות כיף ומחמד מאוד ויש דברים שאפשר לעשות עם המשפחה. אני למשל מבלה המון מהשבתות עם המשפחה שלי והולכת איתם למקומות או שאני גונבת את חברה שלי מחבר שלה לקצת... זה קשה בגילאים שלנו כי הרבה מהחברים או אנשים שאנחנו מכירים נמצאים בזוגיות ולא ממש פנויים אלינו...והרבה גם סתם עובדים ולומדים וכאלה אז עייפים מדי לעשות משהו... אולי זה הזמן להכיר את ה"אני" שעצמי...להיות לבד אבל לא בודד..או לי להכיר עוד אנשים שנחמד להיות איתם... אני...האמת...פשוט עובדת הרבה....אז כשאני בבית כיף לי "לעשות כלום" ולשכב לי מול הטלויזיה בכיף...

טל205

New member
אכן

מצב די מעצבן.. בגלל המצב הזה אני מעדיף להיות בדירה עם כמה חברה,כך אפפעם לא משעמם(למרות שיש גם מינוס גדול להיות כמה ביחד)

תקלי את האומנות שבך

תתחילי ליצור, חרוזים תפסלי תציירי זה מדיטציה, זה יפה וזה מעביר זמן

ToryMaster

New member
כל מה שעושים ביחד

מסעדה, ים, טלוויזיה, משחקי מחשב מפגרים [זו האופציה החביבה עלי], אמבטיות קצף עם שמפניה ומוזיקה, הרשימה עוד נמשכת.

אחותי.... את לא לבד. את בטח יודעת כבר.

כמה אפשר לעשות שרשראות, לשחק במחשב, לראות סרטים וכל אלה...וואי, משעמם רצח. ואני ממש לא מתבכיינת. טוב, לא כרגע. בדיוק אתמול תפסתי יוזמה התקלחתי, התלבשתי ויצאתי, רק כדי לגלות שלקח לי שעה למצוא לאן ללכת ומה לעשות, וזה אחרי סיבוב של שעה באוטו. שעה. לא ויתרתי, יצאתי מהבית. רואים?!?! ואתם החכמים והנחמדים שביניכם- עם כל הכבוד, העזרה והסימפתיה... תנו לנו את הקרדיט ותאמינו לנו שאנחנו כבר מאוסות מלחפש את עצמנו (כי בסוף מגלים עוד צרות ומחלות), מלהיות "אמניות תכשיטים וחרוזים" למיניהם וגם את הים לבד אנחנו מכירות. אני מרשה לעצמי לדבר בשם פריזלי גם. מבחינתי- אני מעדיפה שתכתבו לי- "באסה בשבילך", או שקדימה, תתחילו לעבודה על שידוך!!! יאללה, אור אהבה אמונה אנוכי.

limicw

New member
את לא לבד

נכון לא נחמד להיות לבד אבל אולי פעם אחרת שקורה מקרה זה אפשר להתארגן קבוצה ואולי להפגש בכייף בבית קפה או על שפת הים ולהעביר את היום יחד ולא לבד

ToryMaster

New member
סליחה?

נתפרצת לדלת פתוחה, לבית חם של אנשים, ומתחילה להגיד לנו מה לומר ומה לא, ועוד פוקדת עלינו מה לעשות? לא לעניין, ממש לא.

למעלה