מה עושים כש...

מה עושים כש...

הדמעות עומדות בעיניים אין עבודה הולכים לדייטים אבל לא ממשיכים איתם הלאה כי הבעיה היא בפנים אין לי אושר אז איך אפשר לחלק אותו עם אחר? וגם כל פגישה יש השוואה אם אני נמשכת לבחור כמו שנמשכתי לאקס איך יוצאים מההשוואות האלה? מה אתם אומרים, לקחת פסק זמן מכל הדייטים האלה? נכנסתי למערבולת דייטים ללא תכלית העצב כמה עצב וההורים משגעים אותי, אנחנו לא מדברים מאתמול אני שומעת את אם יש גן עדן של אייל גולן ובעיניים דמעות

../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif

לדעתי, כדאי לך לקחת פסק זמן מכל הדייטים האלה.. את לא מצליחה בהם בגלל שאת לא מאושרת מה שגורם לך להיות יותר לא מאושרת. תנשמי עמוק בסוף, הכל עובר

בובה שכמותך :)

אין לך אושר כי את עוברת תקופה קשה .. במיוחד בגלל שהבנתי שאין לך תעסוקה .. השוואות עם האקס ייעשו עד שתלמדי לשחרר אותו .. להכיר בעובדה שאם נפרדתם אז כנראה שהייתה הסיבה .. טוב שאת בוכה , תאמיני לי שמי שנותן לדמעות שלו לצאת ייצא מזה נשכר לטווח הארוך .. תתפרקי, תתנקי , תשפכי את הלב .. אני יכולה לומר לך שאני נפרדתי לפני פחות משבוע מבחור שיצאתי איתו במשך שנה , וגם אני בוכה מדיי פעם, אבל אני רק מחכה שהכמה ימים האלה יעברו , כי אני מתרגשת לקראת היכרות חדשה, אני כבר מחכה בקוצר רוח לפרפרים חדשים, מחכה להתאהבות חדשה כי הקשר האחרון שלי היה פשוט קשר של עינוי , אומנם היו דברים יפים, אבל כשזה לא זה , זה פשוט מתיש . גם לי קורץ לצאת להרבה דייטים עכשיו , אבל אני נותנת לעצמי כמה ימים, יכול להיות שקשה לך אולי כי התאהבת בו מהרגע הראשון והכול היה ורוד בהתחלה,אני לא יודעת את הפרטים לי קצת יותר קל כי אני באתי לקשר עם מטענים וכ-60 אחוז מהזמן תחושת הבטן שלי לגבי הקשר אמרה לי לא כשהתחלתי את הקשר הזה נאלצתי לוותר על חלומות ומטרות שהצבתי לעצמי מבחינת הטיפוס שחיפשתי לי, חשבתי שלפעמים המציאות היא אחרת וחייבים להתפשר , אבל , וואלה , כנראה שהנשמה יודעת מה היא רוצה .. היום אני בוכה קצת מתוך הרגל לאדם, אבל לפעמים כשמקננת בגוף תחושה של ריקנות, זה כבר אומר משהו על הקשר מה דעתך לומר לי ... איזה גבר את מחפשת כרגע ? על איזה בית את חולמת לגור ? או מה דעתך סוף כל סוף להסתכל על הצדדים השליליים של הבחור שיצאת איתו ? רק בשביל להתגבר עליו .. רק בשביל לפתוח את עצמך סוף סוף לים של גברים שיש בחוץ .. ויש , כמו שיש המון בחורות טובות, כך גם גברים

תגובה

צרי קשרים מתוך אהבה במסגרות, פתחי אותם לאט לפי הרגש ותהני מהם. למדי דבר שמענין אותך, ואחר-כך תוכלי לעבוד בו.

דבר ראשון... להרגע

להוריד הילוך , לנשום אוויר, לשתות כוס נס ולאכול ופלים ( אני מעדיף לימון).... ועכשיו ברצינות, צריך לנסות להיות יותר רציונלים להפעיל טיפה את ההגיון. הרי ברור שהמצב שבו את נמצאת הוא זמני, ובשלב מסויים הוא יגמר ואז תעברי לפאזה אחרת בחיים שלך האם זה יבוא מהר או לאט זה כבר תלוי בך ורק בך. את יכולה להמשיך בדייטים או להפסיק אותם לדעתי זה לא ישנה את המצב, אפשר להפסיק לצאת לדייטים וכל הזמן לחשוב כמה הגורל אכזר, כך שההחלטה צריכה להיות עמוקה יותר. לכן בתור התחלה במקום " אם יש גן עדן" של אייל גולן תעברי ל"פנאן" של שוטי הנבואה ותאמיני שהכל באמת יהיה בסדר, ובסוף את תראי שזה מה שיהיה.

למעלה