מה עושים כש-

מה עושים כש-

הייתם עם מישהו שנה וחודשיים הגעתם לרמה כזאת של אהבה שאפילו עשיתם סקס ביחד בפעם הראשונה ועשיתם טעות ענקית שגרמה לפרידה אז עכשיו המצב הוא ככה שאתם רוצים אותו כל כךךךךך בחזרה אתם לא מפסיקים לחשוב עליו ל5 דק' אבל הוא לא רוצה לשמוע.. מה לעשות? ואל תגידו לעבור הלאה..כי אני כבר חצי שנה מנסה.. זה מצב חרא שאתה רוצה מישהו בצורה נואשת (כן נואשת) והוא לא..

כל השנה היה איזה ילד שהיה ידיד שלי

ואה אותי ובסדר היינו ידידים והכל אבל יום אחד רבתי עם חבר שלי מריבה ענקית ופשוט הייתי מבולבלת וזה והתנשקתי איתו.. אבל חצי שנה הוא לא ידע עד שזה התגלה לו..

ורדונה2

New member
מה אני אגיד לך? \=

את בחרת להתנקם בו כנראה או לגרום לו לקנא... אני באמת לא יודעת מה היה הגורם, אבל אין סיבה אחת אפשרית שמצדיקה את המעשה שלך. יש לו את כל הסיבות והזכויות לא לרצות לחזור אליך... פגעת בו. עכשיו את רק יכולה לנסות להחזיר את האמון שלו בך ולקוות לטוב.

oshritsa17

New member
יש לי רעיון...

נראה לי שזה רעיון טוב. אולי תרשמי לו מכתב ותסבירי לו שאת לא יכולה בלעדיו ובלה בלה בלה ,ואיכשהו תתני לו או שתשימי בתיבה של הדואר שלו. אם לא ירצה לשמוע עלייך הפסד שלו. בהצלחה !

goomal

New member
רעיון טוב

אם הוא לא קורא אז הוא ממש מגזים אבל אי אפשר ממש להאשים אותו. את לא יכולה לדבר איתו? הוא ממש מתעלם? תנסי לגרור אותו לשיחה בכוח!!

ת'אמת ניסיתי לשלוח מכתב כבר

לפני חודשיים (הוא נסע ללוס אנג'לס למשלחת חודשיים וחצי ואמר שיחשוב על זה ועכשיו חזר לפני 3 שבועות ולא דיבר איתי) הבעיה שכל הילדים מהמשלחת ביחד גכל הזמן אז אני אף פעם לא מוצאת זמן לגרור אותו לשיחה..=\

את האמת?

אם חבר שלי היה עושה לי את זה, לא חושבת שהייתי חוזרת אליו. זה אמון בסיסי שנשבר - בגדת בו. את יכולה לנסות להתנצל ולבקש ממנו שיתחשב בנסיבות (המריבה) אבל אל תדרשי ממנו שיחזור אלייך, אל תנסי בכוח ואל תמציאי לו תירוצים. בהצלחה... וונוס.

רגע, רגע, רגע...

כבר חצי שנה?? פתאום קלטתי את זה... אולי פשוט בא לך חבר כרגע? אני חוזרת בי לגמרי. אל תדברי איתו. לא מילה. עזבי אותו בשקט. עוד מעט תגמר לך תחושת הבדידות וכבר לא תתגעגעי אליו כל כך... סבלנות. וונוס.

אבל הבעיה היא

שאני מעדיפה כבר להיות ידידה שלו לפחות כי כל הזמן יש לי פלאשבקים רציניים כאלה על הזמנים הטובים שלנו ופשוט אני לא מצליחה להרפות..

maayan6868

New member
בואי אני אגיד לך משהו

לזכרונות לא חוזרים. וכמו כן יש הבדל בין אהבה לגעגועים שכן הם שני דברים שונים לגמרי. יש להניח שאת מתגעגעת לתקופה הטובה שהייתה לך איתו, ובעצם נאחזת על האהבה שהייתה קיימת ביניכם בעבר. בזכרונות יפים, כשמם כן הם, יפה להיזכר. אבל אי אפשר לחזור אליהם. אפשר כמובן "לחזור" כביכול לדבר שמייצג את הזכרונות האלו - שבמקרה הזה זה האקס שלך - אבל אם הקשר שלכם לא יבוסס על רגשות מההווה הוא לא יוכל להצליח, ולפעמים קשה לנו לעשות את האבחנה הזאת.

תני לו קצת זמן להתבשל עם זה לבד.

שיבין ויעשה חושבים עם עצמו. שידבר עם חברים. תני לו קצת בלעדייך, אולי אז יבין שבלעדייך זה לא אותו דבר, ושהוא לא רוצה להפרד על כזה דבר ולזרוק את הכל. תני לו כמה ימים, אפילו שבוע, ואז תדברו כמו בני אדם. אין טעם ללחוץ, זה רק עושה את הפעולה ההפוכה. בהצלחה מותק :)

¥Dann

New member
אולי בגלל שאת נואשת

הוא לא "שם" עלייך. תשני את הגישה שלך, ותפסיקי לרדוף אחריו. למרות שגם אחרי זה, לא נראה לי שהוא יחזור, ובצדק... בגדת באמון שלו. (אני סתם ממחזר את מה שכולכם אמרתם, סורי)

תודה לכולם על התגובות

והעצות :) אני מקווה שבסופו של דבר הדברים יסתדרו (ואם הם לא אז כנראה רק בגלל שהם כנראה לא היו אמורים) תודה 3>

leon893

New member
יעבור לך זה בסדר

זה יכול לקחת גם שנה אולי יום אולי חודש לא יודע די אחותי יהיה בסדר =)

את מפספסת פה משהו.

עשית טעות, את צריכה לשלם עליה ולהתמודד איתה. אם הוא לא רוצה קשר איתך אחרי הבגידה שלך בו (לפחות כך הוא רואה את זה) עליך לקבל את זה. את לא יכולה לשנות את העבר, את לא יכולה לתת לו שום שיקוי שיחזיר אותו אליך, את לא יכולה לכשף אותו לא להכריח. תמודדי עם מה שעשית. קחי אחריות.

למעלה