מה עושים כש...

lee_1

New member
מה עושים כש...

אין יותר רצון/כוח/חשק לשמוע יותר לקוחות? מה עושים כשמרגישים שקורעים את התחת בעובדה ובכל זאת חיים ממשכורת מינימום וגם זה בקושי? אני פשוט לא רוצה לעבוד יותר בשירות לקוחות מה עושים?
אני לא חושבת שאני אצליח למצוא עבודה חדשה כל כך מהר... ומצד שני אני ממש הולכת לשם בחוסר חשק

Musi© Gi®l

New member
אפשר להפר התחייבות ../images/Emo4.gif

אפשר לקחת פחות משמרות בשבוע אולי בשביל קצת יותר להרגע. לכמה אתם מחויבים? 4?

מותר לי

New member
לוקחים חופש

שבוע... חודש... כמה שנראה לך, והולכים לטייל בארץ או בחו"ל.

Mi Sh Mi Sh

New member
עצה ידידותית,

מניסיון, זה קרה לי ממש לקראת סוף תק' ההכשרה שלי והיא עמדה על חודשיים וקצת, זה עובר די מהר. החודשים הראשונים לדעתי מאופיינים באיזשהו משבר ואם את מצליחה לעבור אותו אז זהו זה, המנהל שלי גם אמר, מי שעוזב יעזוב לרוב בתום החודשיים שלושה הראשונים, חפשי לך חברים בעבודה ותתחילי לצחוק במקום לבכות מהלקוחות, תנסי לקחת דברים בקלילות וצרי לך ביבת עבודה נעימה שיהיה בהצלחה!

lee_1

New member
העיניין הוא...

שאני באמת מרגישה שאני נותנת שם המון ואם זה מבחינת האחריות שמצפים מאיתנו כי מן הסתם מדובר בכסף של אנשים וזה לא צחוק... והשכר לא הולם את ההשקעה... והציפיות לא תואמות את התפקיד כנראה אני זו שטעתה כשלא עשתה את החישובים נכון כשנכנסה לעבוד שם

דיקלוש99

New member
התקופה הראשונה היא קשה..

אומרים שאם עוברים את ה 4 חודשים הראשונים בשלום כבר אכשהו מתרגלים, קחי קצת חופש זה עוזר המון, מנסיון אני הרגשתי שאני נשברת אחרי שנה ולקחתי חופש של חודש חזרתי כמעט כמו חדשה... בקשר למשכורת עם הזמן היא גם עולה, אז תחשבי שזה לא ישאר ככה... תחזיקי מעמד ותחפשי תוך כדי משהו חדש... בהצלחה

מסכימה מאוד

כל ההתחלות קשות (לפחות רובן), ולוקח זמן להתרגל. אני אומרת, תני לזה עוד צ'אנס, תסתייעי בעובדים האחרים שאני משוכנעת שישמחו לייעץ ולתמוך, ואם עדיין תרגישי שזה לא בשבילך, אז תעזבי. עוד מוקדם מדי בשביל לדעת, כבר היו כאן לא מעט שהרגישו כמוך, ואחרי תקופת זמן מסויימת גילו שהם בעצם נהנים מהעבודה, או לפחות למדו טכניקות להקל על עצמם... תהיי חזקה

למעלה