מה עושים כש..

מצב
הנושא נעול.
מה עושים כש..

מה עושים כש..
הילדים טוענים שאני מרביצה להם למרות שזה אינו נכון,איזה אפשרויות יש כדי להוכיח לעובדים הסוציאליים שלא דובים ולא יער?ואם במקרה הכי גרוע יחליטו להוציא אותם מהבית,מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?תודה מראש על התשובות,אמא אוהבת אך פוחדת.

למה מעלילים עליך?

מה עושים כש..
הילדים טוענים שאני מרביצה להם למרות שזה אינו נכון,איזה אפשרויות יש כדי להוכיח לעובדים הסוציאליים שלא דובים ולא יער?ואם במקרה הכי גרוע יחליטו להוציא אותם מהבית,מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?תודה מראש על התשובות,אמא אוהבת אך פוחדת.
למה מעלילים עליך?
בכל אופן אין מקום לצעדי בילוש. הסבירי לעו"ס את המצב לאשורו וקווי לטוב.

אני חושבת

מה עושים כש..
אני חושבת
שלהזמין אותה לבוא לדבר עם הילדים וכך היא תוכל לבדוק מה קורה איתם.

גן חיות

New member
מכות

מה עושים כש..
מכות
קודם כל, למי אמרו הילדים את הדבר הזה ובאילו נסיבות? מה הם מתכוונים ב"מרביצה"? נותנת מכה קלה על היד כדי למנוע מעשה מסוכן? מרביצה באגרופים? בנעל? אם הראשון נכון - זה פחות בעיה כי אפשר לבקש שידברו איתם ויבררו למה הכוונה ויראו שאת לא באמת מסכנת. אבל אם זה יותר מזה : 1) אם זה נכון - פני מהר לטיפול עבורך ועבורם בשירותי הרווחה ו/או אצל פסיכולוג כדי שתפסיקי להזיק להם וכדי שתוכלי גם להראות שאת מודעת שיש בעיה ונוקטת צעדים לטובת הילדים(וגם לטובת עצמך). 2)אם זה לא נכון - פני מהר לפסיכולוג עבור הילדים שיעזור לך ולהם להבין מדוע הם אומרים את זה סתם. אולי האבא מסיט? אולי הם חוזבים שיהיה להם רווח כלשהו מהעניין? אולי הם כועסים עליך בגלל הפירוד? אם יוחלט להוציאם מהבית, את יכולה להילחם דרך בתי המשפט(גם העיתונות לפעמים עוזרת) אבל שוב, תצטרכי לפנות לטיפול כדי לגרום באמת לשינוי אצלך וכדי גם להוכיח שבהמשך את תהיי אמא טובה. בתקופה שהם לא בבית, תדאגי לשמור על קשר איתם בכל הדרכים המותרות לך חוקית(טלפון,מכתבים, ביקורים בנוכחות עו"ס וכו').

מצב
הנושא נעול.
למעלה