מה עושים כש....

אוהד 22

New member
מה עושים כש....

עומדים לאבד את כל מה שהכרת, את כל מה שאהבת, את כל מה שהיה נכון עבורך, את כל מה שרצית בחייך לצידך ותו לא ?! איך אפשר לאסוף את השברים ביום שאחרי ולהמשיך הלאה? איך אפשר להמשיך לחיות בידיעה שברגע האמת שלך עצמך ויתרת למען האחר, אבל האחר, ברגע האמת שלו ויתר עליכם...?! איך?! מה עושים? למי פונים? שוכחים וממשיכים הלאה? שמי, תודה על הכל, אהבתי אותך מכל אחד אחר בחיי, אתה הדבר הכי חזק וחשוב שעבר בחיי, תודה ששינית אותם רק לטובה אני מקווה שרק תצליח ותתפתח ותגדל כמו שאני גדלתי לצידך ובזכותך אני משתוקק שתצליח להגשים את חלומך בזכות הצעד הגדול והחשוב הזה... כל כך הרבה דברים מופלאים נשארים לי ממך, שלא נדבר על כל אותם אנשים מדהימים שהכרתי בזכותך, ענבל, יוסי, גיא, עודד, איתי, שלומק'ה, הרונצ'ים,נעמה.... וכל שאר הנפלאים...שאני בטוח שיהיו לצידי ברגעי משבר כשתסע, בדיוק כמו שאמרת... תודה על הכל, אוהב אותך בטירוף אתה שווה כל דמעה ודמעה עד האחרונה ואפילו יותר מזה !!! אוהב יותר ממה שאי פעם תוכל לדעת, שלומי.

hatul

New member
קשה לרשום על רגל אחת...

העלית נושאים שאפשר לדבר עליהם זמן מה, או לרשום טקסט ארוך... אני מבין את מה שאתה עובר... אם כי אני לא יודע את הסיפור... עד כמה שאני מרגיש, הבעיה העיקרית היא בזו שוויתרת על עצמך, בשביל האחר. שחיית באורו של בן הזוג... או כך זה נראה, לפחות. נתת לבן הזוג את האחריות על עצמך, על אושרך... האם אתה רואה שחלק מההתקדמות שלך, [ייתכן שגם חלק גדול מאוד] הוא בזכותך? בזכות הנכונות שלך, בזכות האהבה? כשפתחתי בקלפים של אושו, אחרי שקיבלתי את זה שאני וגל כבר לא יחד, הפתיחה של יחסים הקסימה אותי אני התמודדתי עם שליטה גל התמודד עם דחייה השילוב הוא השוטה והתוצאה - לידה מחדש בקשר עם גל עברה לי ההרגשה שלא יכולתי לעשות דברים בלעדיו, ובהדרגה הבנתי שגל עזר לי, בעזרתו התמודדתי עם דברים, התקרבתי לעצמי, הייתי מוכן להתנסות. הרגשתי שיש לי ערך, שלמדתי שיעור, וכדאי לי גם להיעזר באנשים, אין צורך שאמשיך לבד, ויתרה מזאת - כדאי לי ללמוד להתייחס לעצמי באהבה ובחמלה. בעזרת חברים, הגעתי לקבוצה שבה היכרתי אנשים שיש להם תלות יתר, חלקם בעלי דימוי עצמי נמוך, חלקם נותנים הכל למען אחרים וכשהם נותנים לעצמם מבחינתם זה בזבוז... הרגשתי שהגעתי למקום טוב, ושם אני התחלתי לפרוח. יותר בקלות... גל כיום עדיין לא מוכן לדבר איתי, אני לא יודע מה הסיבות שלו, אני מקבל את זה. וגם מקבל זאת שאני לא תלוי בו. כך גם הכרתי לאחרונה בחור מקסים מחיפה, ואני מרגיש שהקשר איתו מתפתח בנעימים
אני יכול לצטט לך משפטים על להרפות, או על האושר, וכדומה. אלה משפטים שקראתי, חלקם בקבוצה, חלקם בספרים, ובאיזה שלב, הרגשתי שהם מאוד מדברים אלי... אם תרצה...
יובל

ELP

New member
../images/Emo23.gifתהיה חזק../images/Emo24.gifאוהבים אותך../images/Emo13.gif

Liroy26

New member
מה עושים??

וואלה, לא יודע. כואבים, בוכים, נשברים. מצד שני תמיד יודעים שכשאוהבים מישהו באמת אז צריכים גם לדעת לתת לו ללכת, לאפשר לו לצמוח ולפרוח. בדיוק כפי שהוא היה עושה זאת עבורך.

guy1974

New member
אמממ....

אני מחפש את המילים הנכונות לומר לך אבל לא נראה לי שיש כאלו, אני בטוח שזה לא יהיה קל ואפילו קשה, קשה עבורך ועבור שמי
הידיעה שנפרדים לא ממש מרצון של אף אחד מכם לא עושה את זה קל יותר אבל אתה יודע מה, אתה לא תאמין איזה מהירות שנתיים עוברות להם, ולא, אני לא חושב שיש טעם להמשיך תחת ההגדרה שאתם עדין בני-זוג, אין טעם, כל אחד כעט יתרכז בחיים שלו ויבחר לפתח אותם לכיוון שמתאים לו אבל מי יודע מה יהיה בעוד שנתיים? אולי אז תחזרו מבוססים יותר ובשלים יותר ותקימו בית ביחד? ואולי לא... לכל אחד יש רגעים בחיים שהוא צריך לקחת החלטה שדורשת הקרבה מסוימת, לפעמיים אנחנו טועים ולפעמיים מסתבר שזה היה הדבר הנכון ביותר לעשות אבל הכי חשוב זה להיות שלם עם ההחלטה ולא "לבכות על חלב שנשפך". מותק, תכאב, תבכה ותתגעגע ולאט לאט הזמן יעשה את שלו...אין לי תרופת קסם להציע לך
ואתה יודע שאתה תמיד מוזמן לבוא "להרגע"

James Hammerton

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo72.gif

איך ממשיכים? בוכים, מתענים, מתבודדים מצד אחד, מדברים עם חברים מצד שני אבל הכי חשוב - ממשיכים
יש לא מעט מקרים (גם בפורום הזה, גם בפורומים אחרים) של זוג שרגע אחד דיברו על חיים משותפים, ורגע אחרי זה נפרדו, מסיבות שונות... אני עצמי מכיר זוג (סטרייטים) כזה, זו הייתה הפתעה ממש גדולה כשהם נפרדו, ואני יודע שהבחור סבל מאד מאד מהפרידה במשך כמה חודשים טובים. האדם הוא יצור חזק, אנחנו ממשיכים הלאה, מתגברים על כל מה שעבר לנו לא שוכחים, אבל ממשיכים לחיות ומנסים ליצור משהו חדש.

עודד א

New member
מממ...../images/Emo4.gif

אה... אאוץ', נשארתי בלי מילים. די נדיר עבורי. טוב, אני אנסה בכל זאת. שלומי מותק, זה ג-י-ה-נ-ו-ם. אין שום דרך לייפות את הדברים ולמעשה, אין גם שום סיבה. ההחלטה שלקחתם, איש איש והחלטתו, היא קשה ומחייבת התמודדות לא פשוטה. אבל בוא ננסה להתנחם בזה שיש גם משהו קטן, קטנטן, טוב בכל הבלאגן הזה. שמי פותח דרך מקצועית ואישית חדשה, שעשוייה לקדם אותו מאוד בחייו. כן, שלומפס, זו נחמה. אני מאמין שייתכן ואחרי שיחזור תמצאו לנכון לחדש את יחסיכם (ואולי גם תוך כדי התקופה). אם לא, הרי שיישארו לכם זכרונות מתוקים מתקופה קסומה יחד. גם הזכרונות האלה יקדמו אתכם מאוד בחייכם. ובכל מקרה, אני פה. ואנאבל ויוסי וגיא וכולם בעצם. אתה לא לבד ולא צריך או אמור להתמודד עם זה בכוחות עצמך בלבד. הנה, עוד נחמונת קטנטנה. ומעבר לזה, חיבוק מסורתי ונפנוף מלכותי
.

S h a m i

New member
מענה לכמה תהיות...

אז דבר ראשון צהררים
טובים לכולם
לפני כעשרה ימים התבשרתי על תפקיד חדש שהולך לכלול בתוכו נסיעות תכופות וארוכות לחו"ל במהלך השנתיים הבאות. שלומי תמך בי בקבלת התפקיד ועל כך תודתי לו. כל הפיות והדעות אמרו ללכת על זה - והלכתי. עודד כחודש מהיום אני מיועד להתחיל בפרוייקט ולהיעלם מהארץ במירב הזמן. אתמול לאחר שיחה ארוכה עם שלומי שבה דיברנו על נושאים אישים כגון החוויות בחצי שנה האחרונה, הדברים הטובים יותר והטובים פחות שהשפיעו עלינו ויצרו את הזוגיות הזו שלנו היום, מה עושים הלאה, איך זה יראה וכו' וכו'.... הפרידה לעולם לא קלה. יש כאלו שבוכים, יש כאלו שכותבים, יש כאלו שמרחפים בדמיונם עם הכאב, יש כאלו שמתפוצצים החוצה ויש אלו שפנימה. לכל התוהים, שלומי ואני עדיין לא נפרדנו. אנחנו ביחד, חיים ואוהבים. זוהי פשוט התחלה ל תהליך העיכול של הגלולה המרה ביחסים שלנו. מה יהיה הלאה - עדיין לא ידוע, לי ולו. שלומי ואני יודעים שיש פה את החברים שישארו שלו כל עוד יחפוץ בכך. הוא יודע שהוא יכול להירגע בצפון הלא כל כך רחוק, לשמוע שירי אירוויזיון בימי ראשון או כל יום אחר, או סתם לשבת בדומיניק ללאנצ' אירעי. זאת הבחירה שלו. תודה לכולם על התמיכה... אני מניח ששלומי יגיב בערב...

amet

New member
מה נאמר ומה נגיד../images/Emo35.gif

אין ספק שכאשר צריך לסיים מערכת יחסים ללא יותר מדיי סיבות כאלו ואחרות הכאב הוא גדול וגדול מאוד. ובטוח שעולים גם הרבה כעסים, אולי על עצמך, על שמי, על העולם. וכו' וכו'. אני אומר שהכי בריא זה אולי לקחת כמה צעדיים אחורה להיות קצת לבד. ואז להיפגש שוב עם שמי, לדבר קצת לפרוק קצת, ושוב להתנתק כמה ימים, ושוב להיפגש. אני חושב שהכי נכון יהיה לעבור את זה ביחד לאט לאט, עד ששמי נוסע, כי גם לו זה לא הכי קלך אם כי הוא מנסה להיות כרגע חזק. אני בטוח שבתןך תוכו עובר עליו לא פחות. לכן כל אחד צריך לאסוף עוד קצת כוח ועד ששמי נוסע נסו לשחרר את החבל, ולא בדקה האחרונה...... אני יודע שבחצי שנה האחרונה עברתם הרבה ביחד ואפילו המון
, נסו ללמוד ולהפיק מהקשר הזה את המיירב, ולקחת את המתנות שקיבלתם אחד מהשני גם החומריות וגם הרוחניות.... ולהמשיך איתן הלאה. נצלו את הזמן להיות לבד ולחלוק גם ביחד. זו הדרך הכי קלה שיכולה לתת לכם קצת כוח. אוחצ'י אני אורמ לך את זה גם בטלפון אך אומר זה גם פה. זה ששמי נוסע לא יימנע ממך ביקורים תכופים יותר בחיפה בדיוק כמו שגיא אמר, בוא להירגע....... תבוא נעשה לך קצת הילינג-רייקי, נפתח קלפים, נראה סרטים, וכל מה שתרצה. ברגע שהכרת אותנו אתה חבר שלנו בפני עצמך! כן זה כואב, זה מבאס, זה מסריח זה הכל תן לזה להיות.
אוהב המון, ושתדע שאני כאן בשבילך גם באמצע הלילה נסה אותי ותדע.....
.

אוהד 22

New member
תודה כזו ../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif ל כ-ו-ל-ם

האמת שלא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות... מפתיע, ולטובה כמובן... אין לי הרבה מה לאמר בהקשר לתוכן הדברים שהובאו כי הם עדיין בשלבי עיקול, כשמסקנות יצוצו להן אט אט אתם תיהיו הראשונים לדעת ! תודה לכל מי שהביע דיעה ותמיכה, זה עוזר, ומאוד !!! יוסי וגיא, תכינו את הכריות על החלון, הנה אני בא.... אוהב את כולכם, שלומי.

למעלה