מה עושים כש...

black ross

New member
מה עושים כש...

שום דבר לא מסתדר לי ואני מוצאת את עצמי נתפסת לעצבות הזו כל פעם מחדש ? לא אין צורך להיכנס לפאניקה זה סתם עוד יום מגעיל שכזה ... מה יהיה ? מה שהכי מטריד אותי זה שכשאין לי מצב רוח אני נדבקת לדברים שישאירו אותי במצב הזה או שיעשו לי הרבה יותר גרוע ... כן אעכשיו באות כל ההצעות על תחשבי אופטימי יהיה בסדר תתמקדי בדברים אחרים וכו' אבל... את זה אני יודעת וזה לא עוזר ! בקיצור כל מה שרציתי לומר זה..... שהיום אין לי חשק לכלום ולכלום אין חשק אלי וזוהי תחילתה של תקופה ......

אני יכולה להגיד מה אני עושה

שלא תהרגו אותי ותגידו שאני מטיפה לחזרה בתשובה כי זו ממה לא הכוונה אבל אני מדליקה רדיו ברסלב וזה עושה בי פלאים או קוראת מזמורי תהילים וגם זה עושה לי טוב שירני מי יתן והעצבות לא תהיה חלק מחייך עם יופי כזה פנימי וחיצוני אסור שיהיה בך עצבות כלל

black ross

New member
שלא תחשבי חס וחלילה...

שאני מנסה להחזיר אנשים בשאלה אבל ...... אני לא בונה על תפילות או מזמורים ... אפילו שיש לי קשר חזק לדת ...

../images/Emo124.gif אחותייייי ../images/Emo39.gif

יש לי רעיון בשבילך... תחשבי על בית מוצף... דוד מתפוצץ... שטפונות בעין גדי... ועמידה בכפור מחוץ לדלת ביתך, כשאין מפתח... אחרי זה... תביני שזה כבר היה ועבר... והיום יש לך בית מסודר
... נכון שזה העלה לך חיוך ?

ניקולי

New member
זה העלה לי חיוך

שירני בחיים הכל עובר.. נשמה קצת התפלאתי על תגובתך לנופר כי.... לא יודעת אני חושבת לגבייך אחרת אני מקווה שתביני את כוונתי.... חולה עלייך נשמה יפה..

black ross

New member
אני לא יודעת מה חשבת אבל...

בתגובה שלי לנופר לא היה חלילה משהו לא בסדר ... כל מה שאמרתי בעצם זה שלי תפילות ומיזמורים לא עוזרים ואין מה לעשות נגד זה והוספתי וציינתי שבלי שום קשר אני מאוד מאמינה ואיפה שהוא אני גם דתייה סמויה אבל..... זה עדיין לא אומר שכל פעם שאני אתפלל מישהו יקשיב לי .... לפחות ככה אני רואה את הדברים סליחה אם העלבתי מישהו לא הייתי לי כל כוונה

יקירה אותי בטח לא העלבת

השוני הוא במחשבה שאני באמת באמת באמת מאמינה שכל תפילה אבל כל תפילה שלי מגיעה לבורא עולם ואני מרגישה המון המון השגחה פרטית אני יודעת שמישהו שלא עובר את התהליך לא כל כך יכול להבין את התחושות שאני עוברת כיום. אבל אני יכולה להגיד בפה מלא שטוב לי עכשיו אבל ממש הרגיעה המיוחדת שאני עוברת האמונה שמחזקת אין לי מילים נ.ב. אני רק רוצה לשתף אותכם בעוד משהו קטן שבשבילי הוא גדול ביותר אני שרה במקהלה כבר 15 שנה בערך והחלטתי לעזור את המקהלה בעקבות ההתחזקות שלי אני לא יכולה להגיד שזהו צעד קל שעשיתי ואפילו בפורים התקשרו המון המון חברים מהמהלה ששמעו שאני עוזבת וחלק שבכלל לא ידעו שאני עוזבת ודיברו איתי המון שאני אחזור שאני לא העשה שטויות ואתם בלי לדעת חברים יקרים במפגש ומחשבה שאני חייבת להגיע למפגש הזה גרמתם לי לשמח ולא לחשוב על הגעגועים למקהלה (שאני כבר חודש עזבתי) אז היום הזה עבר ואיתו גם עברה תחושת הגעגועים. בכל אופן אני מאחלת לכולנו המון שמחה בלב המון הצלחה בכל מה שנרצה והשם יקבל את כל התפילות של כולנו תפליה קטנה כגדולה

black ross

New member
מחזקת את ידך ../images/Emo70.gif

מתוקה הכוונה שלי הייתה בעצם לא הבורא עולם לא מקשיב לתפילות או משהו כזה אלא פשוט אני לא מבקשת כלום ממנו (לא בתפילה ולא במיזמורים ) כי אני לא חושבת שמגיע לי
אולי עכשיו הסברתי את עצמי יותר טוב ..... אני לא חושבת שיש לי זכות לבוא בטענות לבורא עולם מכיוון שאני לא עושה שום דבר לקראתו למה שהוא יעשה משהו לקראתי

תאמיני לי ילדה אני לא מלאך

אני לא צדיקה ולדעתי היו דברים שאני הייתי בהם אפילו כופרת אין לך מושג כמה חרטות יש בי על דברים שעשיתי על דברים שמגיע לי רק רע בגינם ואם כל החרטות ובקשות הסליחה והתפילות שהשם יעזור לי לעשות טוב ולא לחטוא לפחות לא בכוונה ההשגחה הפרטית שאני מקבלת מבורא עולם היא ענקית כמה הוא שומר עלי כמה הוא מכוון אותי אבל ממש אני בהתחלה הייתי מדליקה נרות ומבקשת וקוראת כמה מזמורי תהילים גם בתור כופרת הייתי רואה כבר למחרת ישועות איך שהשם כיוון אותי לראות את התשובה אבל ממש אני בכלל לא יכולה לתאר את התחושה שאני מרגישה לסיום שבאמת לא יחשבו שאני מטיפה לחזרה בתשובה רק דבר אחד תרשו לי להגיד אבא שבשמיים מחכה לתפילה שלנו במיוחד כשהוא יודע שכל כך קשה לנו לתת את אותה תפילה ואסור לי (ואני מתכוונת לכל אחד שמרגיש ככה) בגלל שכפרתי לחשוב שלא מגיע לי להתפלל ולבקש כי אבא שלנו בורא עולם הוא אבא רחמן שמקבל את ילדיו תמיד חזרה.

ניקולי

New member
שירן.. נשמתי

לא נראה לי שמישהו נעלב ולא התכוונתי לכך.... אני יודעת שאת מאמינה ולא חשבתי אחרת....

יפה שלי בוקר טוב

מקווה שהיום יותר טוב מאתמול ואם לא אז אולי תספרי מה בדיוק ואנחנו נביא להם באבי אביהם ויהיה שקט פה סוף סוף ... כל יום לקום עם בלי מצב רוח זה לא לענין...

sidi

New member
פשוט תזרמי עם זה

וזה יעבור. את יכולה לנסות לפנק את עצמך באיזה בגד חדש או משהו. לפעמים יש זמנים כאלה ופשוט צריך לעבור אותם.

למעלה