מה עושים כש..........

קסומה

New member
מה עושים כש..........

לא סובלים את הקולגה לעבודה? כשיודעים שהיא טיפשה כמו נעל ומרגישים את זה יום יום? כשהטיעונים שלה לגבי אחרים הם ללא עמוד שידרה? כשהיא מנסה לצאת חכמה מכל מצב, למרות שאין שחר לחוכמתה.....? כשהיא מנסה להכשיל, ועבודת צוות אצלה לא נמצא בלקסיקון האישי שלה?

מדברים עם....

בעל המכון... חחחחחחחחחחחחחח... סתם, סתם יקירתי... שמים לה נעץ על הכיסא... מחליפים לה את מדלל הטיפקס עם דבק 3 שניות... מסדרים לה דייט עם סער...

קסומה

New member
כן כן תמשיכו

תנו עוד רעיונות, רק המחשבה על זה עושה לי טוב ומעלה על פני חיוך מתוק מנקמה.......חחחחחחחחחח

giulietta

New member
מחבלים לה בעבודה

מוחקים לה קבצים במחשב ... מברדקים את התיקים שהיא מתייקת בהם (עוד מתייקים היום במשרדים?
)... מגישים לבוס קפה מגעילללללל בשמה... אחחח...הודעות כאלה מעירות אותי חחחחחחח... בוקר טוב ג´ול מקייאבלי

מתאמצים לעשות יותר טוב,

וממתינים לרגע שמישהו מלמעלה יבחין בזה ויעשה משהו בנידון. אבל בהחלט את יכולה לשקול אפשרות של נעץ, פלפל בנייר הטואלט, צ´וק במגרה, וירוס במחשב, "תאונה" קטנה, שריטת הרכב בחניה.... יש אין-ספור דרכים. ושלא לפרוטוקול - אני פה בשבילך...

קצת על נקמה חחחחחח

יש פתגם (תרגום חופשי)- "הנקמה הטעימה ביותר מוגשת קרה". קחי את הזמן, אין לחץ, כאשר תגיע ההזדמנות הטובה ביותר הושיטי את הרגל בנונשלנטיות והיא כבר תמעד... וברצינות (מנסה לשחק את הטאואיסט חחחח)- פשוט תגדילי טווחים, נסי שהעבודה שלך לא תתמשק עם העבודה שלה והבליטי את איכותה של העבודה שלך מול הקשקשת ללא תוכן (במידה וקיימת) של הקולגה.

giulietta

New member
מה זה תתמשק?

זה כמו תתנשק?
(עזוב טאואיזם...זה עובד במזרח...איפה שאין היי טק ואין משרדים... אצלינו, כמו שאמר קופרניקוס אתמול, "שולחן לשולחן זאב" חחחחחחחח...)

מימשק = Interface

בניגוד למשיק שהוא קו אשר נוגע במעגל בנקודה אחת בלבד, תארי לעצמך שני עיגולים אשר בחלקם חופפים אחד השני - זה המימשק ביניהם. בתחום המחשבים יש מושגים רבים שקשורים למילה מימשק.

קסומה

New member
תודה על הרעיונות

המצב קצת יותר מסובך ממה שסיפרתי פה, אבל....תודה לכולם על העצות ועל ההרגשה הטובה שעשיתם לי.

נעמי 1

New member
קסומה...

תתיעצי עם שחר... (אין שחר לחוכמתה חחחחחחחחחחחחח). יום טוב. נעמי

קסומי - נדרש הרבה איפוק.

לפני כמה שנים ישבתי במשרד עם מי שהיתה החברה הכי טובה שלי פה. הסתדרנו נהדר. היא כל הזמן אמרה שרק איתי היא יכולה לדבר פה (כל הזמן טוענת לחוסר רמה). יום אחד אמרתי משהו והיא ענתה בגסות. שתקתי. חשבתי שתתנצל אחר כך, אבל זה לא קרה. למחרת לא דיברנו, גם שבוע אחר כך. בקיצור - המשכנו לשבת באותו החדר שנתיים !!!! בלי להחליף מילה. כשחזרתי מחופשת לידה עשו לי טובה והעבירו אותי לחדר אחר. אנחנו עדיין לא מדברות. חולפות אחת ליד השניה כאילו כלום. אנשים מאוד מתפלאים איך יכול להיות, אבל עובדה. מבחינתי - היא זו שהפסידה, לא אני.

קסומה

New member
פה זה קצת שונה

אין ברוגז, אך יש אצלה חוסר טאקט משווע, רצון להתבלט, רצון לשלוט. מכירה את החיוך המאולץ הזה כשמסננים דרכו "בוקר טוב"? חחחחחחחחחחחחחח זה הכי הורג אותי......חחחחחחחחחח

למעלה