מה עושים כש....

• פותח הנושא rs48
  • פורסם בתאריך

rs48

New member
מה עושים כש....

היזיז הוא גם האקס?! אני לא יודעת מה לעשות...להמשיך את הקשר (למרות שיש עדין קצת רגשות-מבחינתי)?! להפסיק?! בהתחלה המשכנו את עיסוקינו כרגיל...אח"כ הגעתי למסקנה שזה עושה לי רק רע להיות איתו... אבל עכשיו אני פשוט לא יכולה בלייייי...ואין כרגע מישו אחר לצערי (למרות שאני דיי באטרף למצוא-אז כל המעוניינים..חחח
) מ-ה ע-ו-ש-י-ם?!?

לא נשארים איפה שרע ...

עוד מעט תיבת המסרים שלך תתמלא במעוניינים ... תוכלי לעשות להם אודישנים .. רק תשאלי אותם בני כמה קודם ...

rs48

New member
אני רוצה להבין...

שוקולדית....את צוחקת עלי?!?! איזה רוע לב!!!!!!!!! במקום לעזור כי אני חדשה את צוחקת!??

../images/Emo12.gif מה זה? יום הריגשי הבנלאומי?

לא צחקתי ... אולי עקצתי קצת בקטע של הגיל .. לא מעבר --> תרגעי!! וגם בעניין תיבת המסרים לא צחקתי ... אני בטוחה שמכל המסרים שקיבלת/תקבלי תוכלי לבחור לך יזיז חדש. ועניתי לך בשיא הרצינות כבר בכותרת של התגובה ----> לא נשארים איפה שרע! אם את מרגישה שהקשר הזה לא בריא לך, תצאי ממנו ...

rs48

New member
תיראי...

ברגע שאני איתו הכי טוב לי בעולם!!! אבל אח"כ אני מתחילה שוב לחשוב על למה נפרדנו ואולי אפשר להחזיר ת'גלגל אחורה (למרות שאני כמעט בטוחה שאם הוא אי פעם ירצה אני לא אחזור אליו)... אבל שאני איתו הכי טוב לי בעולם..
גם ניסיתי לנתק איתו כל קשר עד שהוא צלצל ואז שוב הוא אמר לי שהוא אף פעם לא שוכח אותי...ושהוא מתגעגע...כל מיני שטויות של בנים שרוצים לקבל

קחי לך טיפ לחיים --->

הרגעים של "הכי טוב לי בעולם כשאני איתו" לא תמיד שווים את ההרגשה ה-
אחרי שהוא הולך ... ואם את יודעת שמה שהוא אומר זה כדי לקבל ממך סקס ----> למה לך להיות במצב הזה?? NEXT יקירתי ....

rs48

New member
את הכי צודקת בעולם...

למרות שאני חושבת שאנחנו יכולים להיות אחלה ידידים (למרות שאני יודעת שאין דבר כזה ידידים)... אבל אני חייבת לנסות...כי כן כיף לי שאני איתו...ואני חושבת שאם זה היה בלי סקס אז אולי לא הייתה לי אחרי שהוא הולך את ההרגשה הזו...

wild orchid

New member
את אומרת שהוא רוצה

רק סקס ושרע לך אחרי כן אז תשלחי אותו לדרכו.את רוצה ידידות נטו-תסיימי את הסקס (לא בטוח אבל שהוא ירצה קשר שכזה). סקס עם האקס בדרך כלל לא נגמר בטוב...

gringole

New member
בעניין למסרים

את בהחלט צודקת. אני לא הצעתי את עצמי ותיבת המסרים שלי התפוצצה מהודעות של סוטים חסרי חיים. בכל אופן בקשר לבעיה של הבחורה, כאילו קשה למצוא סקס בימינו! תעזבי את האקס אם זה לא מביא לך נחת. שתהיה לך שנה טובה.

הספרנית

New member
תמשיכי הלאה

מנסיון אישי אין טעם להישאר איפה שלא טוב לך. גם אם הוא הכי מקסים באותו הרגע. בסופו שלך דבר זה גם עלול להביא לפיצוץ בינכם שסתם ישאיר טעם רע לזיכרון טוב.

../images/Emo207.gifשאלה דפוקה על יזיזים

מזמן לא היה לי יזיז ולאחרונה הכרתי אחד כזה.הפעם הוא הזמין אותי אליו הביתה.הוא גר במרחק של חצי שעה ממני.רציתי לשאול-מה לובשים?ברור שזה לא משנה כל כך אבל אם טרניג זה בסדר או שעדיף לבוש יותר מכובד כמו ג'ינס?

rubber duck

New member
תבו כבר לפני

אבל כמשהו עושה לך רע זה סימן ללכת הלאה בהצלחה שרון

למעלה