מה עושים כשממש משעמם ?

קפת

New member
אני יכולה לומר לך בודאות

מה לא עושים: לא משאירים הודעות סתמיות בפורום מגלומניה
להבא, אמחק (נא עיין בהודעת מנהלת הפורום לגבי פרטים חיוניים נוספים). היום אני סלחנית ורחומה, ורק אלוהים יודעת למה... כי אני לא*. *יודעת למה *סלחנית ורחומה

קפת

New member
לא רק שזו הודעה סתמית

פרווה, יבשה, לא מאתגרת, לא מעניינת, לא מקורית, שלא מבטאת שום רעיון או תחושה - היא גם משעממת. וויכוח עם מנהלת הפורום הוא גם לא עניין מומלץ להפגת שיעמום. יותר טוב תעשה מה שרותמותק אמרה לך. ורותמוקת, מה שלומך? תגידי למי שכתב את הרשימה המאלפת הזו להוסיף פחלוץ חתולים בטכניקות קנטוניות ובניית דגמי מטוסים מג'וקים מתים לרשימה שלו. מאוד יצירתי ומהנה.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
או טוב ששאלת

טוב שמישהו שואל! גם אני יצאתי להפיץ את דרכי המגלומאניה במדינות זרות לפני שצה"ל יסרב בכל תוקף להכיר בעובדה שאני נעלה ממנו, לבזבז את כספי בדיוטי פרי על משקאות אלכהולים ורק כדי לגלות שהמחיר לא שווה את ההמתנה, לא שווה את הבריוקרטיה ולא שווה את הישראלים שצועקים אחד על השני כמה ישראלי מצידם לצעוק. בקיצור, מצויין, תודה. מה פיספסתי? את הרשימה המאלפת הזאת, אגב, ברגע של שעמום ספונטני ניסיתי לבצע במלואה ונתקלתי בבעיות בשלב בו נדרשתי לנקד מילון עברי-אנגלי (במיוחד החלק האנגלי שבו), מצד שני, גיליתי שלצעוק על עצים חפים מפשע יכול להיות ממכר ומשום מה לא מתקבל בעין יפה מצד עוברי אורח, גננים, גננות וועדת חגים (במיוחד בט"ו בשבט). את יכולה להרחיב ולפרט בנושא טכניקות קנטוניות לפחלוץ חתולים? פשוט שזה נשמע מעניין ויש לי כמה ימים חסרי מעש לשרוף...

למעלה