מה עושים כשכואב?

ToryMaster

New member
זה ממש נשמע לי פעמים ראשונות

אם זה ימשך הלאה ויתחיל להעיק ממש, פני לגניקולוג. אתם משתמשים בקונדומים/חומרי סיכה?

קונדומים - כמובן

הקונדומים מסוככים, וגם אני

שיליל

New member
ויסטאבוליטיס זה..

כאב פות ז"א כאב בשפתיים התחתונות כשאיבר המין הזכרי חודר אלינו מן צריבה כזו שמרגישים.. מה שיש לי בעצם אבל אצלי זה ברמה מאוד נמוכה.. אני יכולה לקיים אבל כואב לי יש ויסטאבוליטיס ראשונית שזה מתמיד, ז"א מקיום יחסי המין הראשון(אצלי למשל) ויש כאלה שהכל הלך חלק והן נהנו ופתאום הופיע הויסטבוליטיס

אני מכירה... גם אצלי קרה

מה שאת תיארת. אבל לפעמים. ואחרי כמה חדירות זה מפסיק לכאוב... ת'אמת לא יודעת מה להציע פשוט אני מכירה את ההרגשה. אם יהיו לך טיפים תשתפי.

ממליץ בחום רב...

ללכת לחנות סקס ולקנות ג'ל סיכה פנימי.. אותו ג'ל שמורחים על הויברטור, רק למרוח על האיבר של בן זוגך.. יש גם בטעמים וזה על בסיס מים!!! בדוק..מומלץ למי שסובלת מיובש נרתיק ברמה כזו או אחרת..

אכן.....אולם היא העלתה את התהייה

שאין לה רטיבות מספקת בנרתיק, לכן חומר סיכה יכול לעזור. אגב..ידידה שלי שסבלה מווגיניסמוס....טופלה ע"י תראפיסטית מיוחדת שנתנה לב סדרת נשימות נכונות על מנת להרגיע את הגוף. יכול להיות שאולי היא לא הכי רגועה ואולי טיפונת בלחץ עקב חשש מה... וכתוצאה מכך ישנה התכווצות פנימית..ואז כואב יותר. שווה לשאול רופא\ת נשים..

ToryMaster

New member
אני חושבת

שאם זה ווגיניסמוס או וולוודיניה ווסטיבוליטיס (כן, יש לי את זה בקופי פייסט), שווה לפנות לרופאת נשים, אבל אם זה עקב לחץ, רופא לא יוכל לעזור. תומכת מאוד אגב בעניין הנשימות. עוד רעיון שהוצע לי היום ע"י עונג בשיחה פרטית יותר בינינו, היה אימון בשיטת פאולה (מעין התעמלות שעובדת על השרירים הטבעתיים), אולי זה יאפשר מעט יותר שליטה על שרירי הנרתיק, ויסייע להרפות אותם.

שיליל

New member
נכון

יש את האפשרות שצריך לעשות באמת תרגילי הרפיה שנקרא קגל שזה כיווץ שרירי הנרתיק מספר שניות והרפיה מספר שניות מדובר בכיווץ השריר כאילו אנחנו עושות פיפי ופתאום באמצע עוצרות את הזרם=זה השריר של הקגל הסקסולוגית שלי המליצה לעשות את זה 3 פעמים ביום אפילו באוטובוס ...מי יודע...זה לא דבר שנראה לעין
אבל האמת...בהתחלה עשיתי ולאט לאט פחות ןפחות עד שהיום בכלל לא... וזה לא טוב...

ToryMaster

New member
המממ

הייתי עושה את זה פעם, לא ידוע למה. זה בהחלט נשמע לי משהו שכל אישה צריכה לנסות, לא?

קשת

New member
מנסה לעזור מנסיוני...

בפעמים הראשונות, ולא רק הפעם הראשונה, כאב לי מוות!!!!! את עם גלולות? כי לפני חושיים וחצי כשעברתי לגלולות, ממש כאב לי, זה מגע אחר מאשר עם קונדום וזה יותר כואב. עכשיו כבר לא כואב בדרך כלל, אבל לפעמים כואב (וזה באמת כאב נסבל ובסדר לפעמים) אני ידעתי בפעמים הראשונות שמה שאני סובלת אני צריכה לעבור וזהו, חייבת לסבול את הכאב הזה כדי שלא ייכאב יותר אחר כך וזה היה נורא לעשות את זה לעצמי, ולחבר שלי היה גם נורא לעשות את זה לי, אבל זה היה כיף. בכיתי מתחתיו המון וכל פעם הוא נכנס קצת ונסג, כל כניסה כאבה נורא וזה גם היה מפחיד כי לא הכרתי כאב כזה. אבל, מה שאני מנסה לומר זה, שזה עובר מתישהו,תסבלי כמה פעמים, שיעבור לאט לאט את הנקודה הכואבת עד שהוא ייתרחב קצת. ותקווי שלא תמצאו בדרך אחרי זה עוד כמה נקודות שצריך להרגיל.

למעלה