מה עושים כשכואב?

מה עושים כשכואב?

רק לאחרונה התחלתי לקיים יחסי מין עם גבר. ע"פ הגניקולוג שלי לא הייתי בתולה. הקריע השל הקרום הייתה יכולה להתרחש בדרכים רבות ומגוונות, לכן אני לא אכנס לזה עכשיו. אבל כשאנחנו שוכבים כואב לי. יש נק' בערך באמצע הנרתיק, שהיא כאילו יותר צרה, וכשהוא נכנס אלי זה כואב. שנינו מכירים אחד את השני טוב מאוד, יש ביניו תקשרות מדהימה, ושנינו ממש פתוחים בכל מה שקשור לסקס ובבסיסו של עניין מחזיקים באותה גישה פתוחה (ובריאה). אחרי שהוא חדר אלי כבר פחות כואב לי, בעיקר אחרי שאנחנו מחליפים תנוחה, אבל איך אני מבטלת את אלמנט הכאב? נכון, לפעמים יש בזה משהו מהנה (בכולנו יש משהו מזוכיסטי
) אבל באמת הייתי מעדיפה שזה יהיה רק מהנה ולא מכאיב. אני לא לחוצה, אני רטובה מספיק... מישהי אולי יכולה לחלוק איתי מנסיונה?

ToryMaster

New member
אמממ

למיטב הבנתי בפעמים הראשונות זה כואב, לא כמו בפעם הראשונה עצמה, אבל כואב, אולי זה זה?

יכול מאוד להיות

אבל בדרכים אחרות שבהן חדרו אלי (כמו עם דילדו למשל
) אחרי איזה זמן זה הפסיק לכאוב... אולי אני באמת לא רטובה מספיק?

ToryMaster

New member
אולי.

אולי את מנסה מדי? או מכווצת את השרירים לא בכוונה?

שיליל

New member
יש אפשרות

לקנות קרם שנקרא קיי ואיי (KY) לשים על האצבע שלך ולהחדיר לתוכך זה מאלחש מעט את המקום והאיבר חודר עם פחות כאב לתוכך. או שהבעיה היא אחרת, ז"א אולי את מתכווצת מדי? אולי יש לך ויסטבוליטיס? את KY לא יעזור תשאלי את הגניקולוג שלך

ToryMaster

New member
KY מאלחש?

אני אגב הבנתי שלוצרכי חומר סיכה, החומר של דורקס טוב יותר.

LimeBoy

New member
הו..סתם קפצתי במקרה באיזור..

אה...נסו את Love Gel. חומר סיכה מעולה..לא נספג, לא דביק, לא מיימי מדי
אפשר למצוא בכל בית מרקחת...

ToryMaster

New member
נדמה לי

שמישהי הסבירה את זה לפני כמה ימים. עשי חיפוש בפורום, אולי תמצאי יותר מהכלום שאני מצאתי

ToryMaster

New member
אוקיי

אז עכשיו קראתי קצת בגוגל, ולמיטב הבנתי את מה שאת מתארת, זה ממש ממש לא זה. אני עדיין דבקה בדעתי שזה בגלל שאלו פעמים ראשונות, ושאימון מביא לשלמות
. בכל מקרה, חיפוש בגוגל על וולוודיניה ווסטיבוליטיס יקשר אותך להמוני תוצאות, דברים מעניינים כשלעצמם, שסביר להניח ירגיעו אותך, שאין לך את זה.

ToryMaster

New member
אויש, נשלח לי באמצע

בכל אופן, אנחנו לא גניקולוגיות, מה גם שלא מכירות אותך מעבר למספר הודעות דרך המדיום האינטרנטי. אם גם אחרי שתקראי כמה מהלינקים שתוכלי למצוא בגוגל, תחשבי שהבעיה אצלך היא יותר ממה שאני חושבת, אני ממליצה לפנות לגניקולוג. איך שלא יהיה, אמרת שיכולות להיות מספר סיבות מדוע טכנית את לא בתולה. אני אל יודעת מה הן, אבל לא הייתי פוסלת את התגובה שלך אליהן כסיבה אפשרית לכאב.

ורציתי עוד לאמר

שאני לא חושבת שזה זה כי המאמר הזה אומר שהכאב יכול להגרם גם ממגע עם פדים, תחתוניות או החדרת טמפונים. והכאב שלי הוא הרבה יותר פנימי, בערך 5-6 ס"מ בתוך הנרתיק. עם אצבעות למשל (ואפילו דברים קצת יותר עבים
) אין לי שום בעייה. אני באמת נוטה לחשוב שאולי זה בגלל שזה פעמים ראשונות... או אפילו מקווה...

למעלה