מה עושים כשהלב

מוצאים נחמה ..

אצל חברים קרובים או בני משפחה שאפשר להיות בקרבתם. בהחלט לשתף ולא להחזיק בבטן (לא בריא לגמרי). לעשות דברים כיפים שמסיחים את הדעת. אולי לפעמים לקבל את המצב כמו שהוא ולהיות בחופשה עם עצמנו.

למה כואב? מה קרה?

כשהלב כואב, אני משתדלת באותו יום לתת לו הרבה אהבה. כמה שיכולה. פינוקים. לקנות משהו, לעשות טיול, לפגוש חברים. זה בד"כ מרגיע את הכאב.

בגלל מוות של

אדם אהוב עוד כמה ימים כבר שנתיים וזה כואב כאילו הוא מת רק עכשיו :(

מממ

אני בתחושה של הלם כבר משבוע שעבר כאילו רק עכשיו אני מתחילה להבין את המוות שלו באמת. מתחילת השבוע אני חונקת דמעות ובקושי שרדתי אז לקחתי לי חופש של יומיים מהלימודים כי אני ממילא לא מרוכזת. ביום של האזכרה אני לא בטוחה אבל לפי מה שמרגיש לי עכשיו אני אסתגר בבית אני אדליק נר אני אבכה כמה שאני ארצה אני אהיה לבד אני אזכר בכל מה שהיה איתו את כל הרגעים הטובים אני גם אחייך מהרגעים הטובים אבל אני אזכר בכל הרגעים הנוראיים בשבועות האחרונים שהוא חי ביום שהוא מת בהלוויה ברגע שהודיעו לי שהוא מת בחברה שלי שהייתה איתי אחרי שהודיעו לי שלא נתנה לי להשאר לבד ואני אכעס על אלוהים בעצם כבר מעכשיו אני כועסת שהוא לקח אותו ויותר מכל בשביל מה כל מה שנתתי לו כדי שהוא ימות אז בשביל מה הוא בכלל נכנס לחיים שלי?! לעולם אני לא אבין אני לא יודעת מה לעשות עם כל הצמרמורות שיש לי מרוב הלם אני לא יודעת איך אני אצא מההלם הזה אחר כך כל כך כל כך כואב תודה על המקום הזה

אני מציעה לך

אחרי ההסתגרות, הנר והאבל - כדאי שתעשי גם משהו מחוץ לבית. אצלי, ברגעים קשים, שבהם אני רוצה להתמודד עם עצב, אני הולכת לים. זה מקום טוב לשפוך דמעות, וגם מן טקס כזה. אבל זה לא להיות סגורה בין 4 קירות. זה משהו שיוצר הבדל בין להתאבל לבין לשקוע באבל - לפי דעתי כמובן.

תודה על ההצעה :)

"זה משהו שיוצר הבדל בין להתאבל ללשקוע באבל" משתדלת כל כך להתאבל אבל לא לשקוע בתקווה להצליח

thankful

New member
זה יישמע אולי תינוקי , אבל

אומרים "אלף" (כמו בחי-צומח-דומם) ו"סופרים" , עד ל "STOP" - ואז מוצאים שיר שמתחיל באות (כלומר המילה הראשונה בשיר מתחילה באות שנבחרה) , או שהפזמון שלו מתחיל באות שנבחרה , או ששם השיר מתחיל באות שנבחרה . ננסה ? OK : א ..... STOP ! פ . השיר : "פרח שלי הו פרח , למה ליבך כמו קרח?" . למשל . דוגמא נוספת ? א .... STOP ! ל . "לשם" - השיר המצויין של מירי מסיקה (שדרך אגב , זכה להרבה שבחים בפורום הנוכחי לאחרונה). ליאור .

thankful

New member
המטרה היא

לשיר , לשיר ושוב לשיר ! ובאופן כזה לשמוח - ולשמח את הסביבה .

sunshine2004

New member
להתמודד ולא להדחיק...

יש דברים שאין לנו שליטה עליהם... הקלישאה הכי נכונה היא שהזמן מרפא את הפצעים. זה לא אומר שזה יפסיק לכאוב, אבל אם מתמודדים עם זה...הכאב יורד... אולי... לדבר על זה... להוציא את כל הכעסים החוצה - לא להשאיר כלום בפנים... ולעבור לאט לאט את כל השלבים שאמורים לעבור... ולשחרר... אני יכולה להגיד - שדברים נראים אחרת עם הזמן...

thankful

New member
אצטט - ואוסיף עוד קצת

"להוציא את כל הכעסים החוצה - לא להשאיר כלום בפנים..." - אפשרי בהחלט בחדר כושר . ריצה , הליכה מהירה , וכיו"ב . בהצלחה :)

הלוואי

שאצליח לדבר עם מישהו אני לא מצליחה אני רק בוכה מראה שמשהו לא בסדר ולא אומרת מה קרה הלוואי שמישהו ידע מה עובר עליי בלי שאני אצטרך להסביר הלוואי שמישהו יחבק אותי חזק

thankful

New member
אני מוכן

לחבק אותך חזק - לפחות וירטואלית - בינתיים :)

למעלה