מה עושים כמתעוררים בלי מצב רוח???

nicy2001

New member
מה עושים כמתעוררים בלי מצב רוח???

אתמול בלילה הייתה לי שיחה שמאוד עודדה אותי (בצא``ט התמיכה של סהר) אבל כשקמתי היום בבוקר לא רציתי לקום מהמיטה ולא היה לי חשק לעשות כלום. מה אפשר לעשות?? אך תוכלו לעזור לי לשפר את היום??? יהודה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
בוקר טוב יהודה

לפעמים מומלץ לעשות דברים, אפילו אם אין חשק ואז, תוך כדי העשייה, מגיעה גם ההנאה מהעשייה. כלומר, זה יכול לעבוד גם הפוך. מה היית רוצה לעשות עכשיו?

nicy2001

New member
סליחה שאני עונה רק עכשיו

בוקר טוב קשה לי להחליט מה הייתי רוצה לעשות. יש הרבה דברים ללכת לעזור לאחותי עם הילדים שלה ( אני מאוד אוהב לשחק אתם), מה שחשוב לי זה לצאת מהבית אפילו סתם ללכת לטייל בלי לעשות כלום אבל הבעיה כשאתה מתעורר על צד שמאל בבוקר כל מה שבא לך לעשות לשכב במיטה ולא לצאת ממנה כי כשאני מרגיש רעה אני לא רוצה שכל העולם יראה אותי. אל תדאגו בסוף יצאתי אומנם אחר הצוהריים כי הייתי חייב , יש לי הזמנה להדרכה בנהיגה מונעת אז לא הייתה לי ברירה. (היום יש לי מפגש שלישי). ממני יהודה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אתה חושב נכון

שמבצבים האלה, הכי טוב לצאת מהבית. אז הדרישות של העולם מסביב גורמות לך לעשות כל מיני דברים, אתה נעשה יותר ויותר פעיל והרגשתך משתפרת. כי להשאר במיטה די מחזיק אותך באותו מצב ואף גרוע מכך, נכון? לפעמים זה עניין של ``העיקר לעשות``, ואחרי שאתה כבר פעיל, יהיה לך אולי קל יותר לדעת מה אתה מעדיף לעשות.

למעלה