מה עושים כאשר?

וונקי

New member
מה עושים כאשר?

יש גם מפגש פורום וגם מסיבה אצל חברה שלי באותו יום ואני לא יכולה להגיע לשני מקומות? את חבר'ה מי פורום הזה לא ראתי כבר חודשיים בערך ולעומת זאת את חברות שלי בית ספר אני רואה כול יום עמוק בפנים אני רוצה להגיע למפגש אבל לא רוצה לאכזב את חברה שלי כי הרבה זמן לא הייתי במסיבת כיתה. אז מה עושים? ואני לא רוצה שאף אחד יפגע

וונקי

New member
עונה לך

אני לא יכולה להגיע לשתי מקמות כי זה יום שישי ואין תחבורה ציבורית

As היחידה

New member
אמ...

תחשבי מה יותר חשוב לך... מסיבה יכולה להתקיים תמיד...אבל יהיה לך נורא כיף.. במפגש תפגשי ילדים וכאלה וגם יהיה לך כיף.. עכשיו תוסיפי לזה מה שאת רוצה ותראי מה הכי עדיף לך או איפה היית הכי נהנת.. \=

וונקי

New member
לא ראתי את אנשים מי פורום הזה

אף פעם עדיו מדובר על מפגש פורום אחר בו אני כותבת

נינושש

New member
אמממממממ

תחשבי לאן באמת היית רוצה ללכת.. ומה יותר חשוב לך...!! אני חושבת שאם תסבירי לחברה שלך היא תבין... וחוץ מזה היכן נערכת המסיבה של חברה שלך..? אולי שתחזרי מהמפגש תלכי למסיבה...! מקווה שעזרתי..
בה ביי!

וונקי

New member
חשבתי על זה

אבל במפגש הוא שישי שבת ומסיבה היא גם שישי שבת אבל אין תחבורה ציבורית ביום שישי ככה שאין מצב שאני ילך גם לזה וגם זה

וונקי

New member
לא אין

לפחות לא לאן שאני צריכה ואם את יכולה אז תתחברי לאס"ק אני צריכה לדבר איתך

אם יש לך הסעה , אז.

תגיעי למסיבה תהיי שם שעה ואז סעי למפגש הפורום . תאמת , אני הייתי מעדיפה מפגש פורום כי אותם אני לא פוגשת כל יום ואני דווקא אדם שאוהב להכיר חברים חדשים כל הזמן .... אגב איזה פורום זה ?

וונקי

New member
סבבה תודה קרן

אין לי הסעב ואני חושבת שאני יגיע למפגש בסוף ושאלת איזה פורום זה אז זה פורום הארי פוטר-חברתי מה שהיה פעם פורום המוקרי של הארי פוטר.

sh53

New member
מה עם החבר? הוא בא איתך?

אם הוא בא איתך, מה הוא אומר? לאן הוא מעדיף ללכת? אם החבר לא בא איתך ואת צריכה להחליט לבד- מפגשי פורום יהיו עוד המון, אם לא תפגשי אותם במפגש הזה, תפגשי אותם בטח במפגש הבא. לגבי החברה - אם המדובר בחברה מבי"ס, את כבר בת 17, אני מניחה שבכתה י"ב, השנה האחרונה לבי"ס, שנה הבאה אולי כבר לא תראי את הבת הזאת כל כך הרבה - גם אם תשמרו על קשר ביניכן.

וונקי

New member
עונה לך שוש

חבר שלי לא בא איתי מי סיבה הפשוטה שהוא עוסק שישי שבת זה בעיסוקים שלו. נכון את צודקת היו עוד הרבה מפגשי פורום אבל אני לא בטוח יכול להגיע אלהם למפגש הזה אני במקרה יכולה להגיע אליו אחרי המון המון זמן שלא הייתי באחד. ומסיבת כיתה אצל אחת מי ח'ברה יש כמעט כול שישי יום שישי בניגוד גמור למגשים למרות שגם במסיבת כיתה לא הייתי המון זמן. וכן בעצם הבעיה

למעלה