מה עושים...|הלפ|

ה-10 בדצמבר בהיסטוריה העולמית:

לכבוד האניגמה האחרונה, הרי לך מקבץ אירועים שקרו ביום ה- 10/12... מיכאל החמישי (Michael V) עולה לכס הקיסרות הביזאנטית, בשנת 1041. המדינה מיסיסיפי הופכת למדינה העשרים בארצות הברית, בשנת 1817. באותו תאריך, בשנת 1868, הוצב בלונדון התמרור הראשון בעולם, מחוץ לבניין הפרלמנט הבריטי. באותו תאריך, בשנת 1901, הוענקו לראשונה פרסי נובל. וזאת משום שבאותו תאריך נפטר אלפרד נובל, ממציא הדינאמיט. הוא נפטר בשנת 1896. שוב נובל, שוב באותו יום אך בשנת 1986: אלי ויזל, צייד הנאצים המפורסם, זוכה בפרס נובל. דאנטה

הרמזור הראשון, לא תמרור......

איזה טמבל אני, רק עכשיו שמתי לב שכתבתי תמרור ולא רמזור. כנראה בגלל העבודה שבערד אין כלל רמזורים! רק כיכרות תנועה... וכן, הרבה תמרורים. הרבה מאוד אפילו, אבל עדיין, אף לא רמזור אחד... מה שמצחיק הוא, שאת העמודים לרמזורים מייצרים בערד, במפעל לגילוון ברזל באיזור התעשייה... יש עוד דברים מצחיקים על ערד, אבל זה בפעם אחרת. דאנטה

the last anigma

New member
חחחח... כן שמעתי על הקטע הזה

הכרתי פעם מישהו שגר בערד... וכל פעם שנפגשתי איתו במרכז הוא היה בשוק מחדש... :) הכי מצחיק היה להפגש איתו בעזריאלי... הוא לא הבין למה צריך לעבור באבטחה כמה פעמים...

Musi© Gi®l

New member
מי צריך היסטוריה זה הרבה יותר פשוט

אני בדרך כלל כשאנשים אומרים תאריך לידה אני מדמיינת אותו כתוב כמה שניות. ואז אני נזכרת בזה אחרי כמה שעות ושוב פעם מדמיינת ואז אני כבר זוכרת את התאריך
אהה ויש משהו יותר נורמלי, כמו תזכורת בפלאפון, אבל יותר מגניב תזכורת במוח!

לי יש שעון מעורר במוח..

בחיי..אני אומרת לעצמי באיזו שעה אני רוצה/צריכה לקום- והופה! זה עובד! עובד כמו שעון. חחחחחחחחחחחחחחחחחח...... אני הורגת את עצמי היום

silverhawk

New member
גם אצלי ../images/Emo45.gif

לפחות היה פעם, מאז שעברתי להשתמש בשעון המעורר בפלא' לא בדקתי את זה.

silverhawk

New member
נו לירי

את יודעת מתי היומולדת שלי! אבל הדרך הכי פשוטה היא כמובן דרך מכרים משותפים (ואם אין, יוצרים!).

robroi

New member
שואלים

אותו. צריך להבין שלא כולם תמיד זוכרים אין מה לעשות. רק אל תשכחי לפצות אותו במתנה נאותה...

למעלה