מה עושים היום? לאן הולכים? לשתות ? לרקוד?
ה הדג נחש 2 New member 26/1/06 #3 צריכה מפתח?...../images/Emo13.gif יש לי צרור... עד היום לא מבין מה לעשות איתם..
ה הגרה שלו New member 26/1/06 #9 ../images/Emo79.gif אם מתחשק לך לפעמים לפתוח לרגע את דלת הקסמים בוא ותיהיה אורח.......... זהו לא זוכרת ת'אמשך
../images/Emo79.gif אם מתחשק לך לפעמים לפתוח לרגע את דלת הקסמים בוא ותיהיה אורח.......... זהו לא זוכרת ת'אמשך
ה הדג נחש 2 New member 26/1/06 #12 "גיבור הקוסם הוא... הכל יכול אצלו תוכל ללמוד את הכל... אם תיכנס(לא זוכר) תוכל גם אתה להיות ...
3 3שרונית New member 26/1/06 #13 ../images/Emo88.gifיווו אתם גרועים..זה הולך ככה כי פה הקוסם הוא הכל יכול אצלו תוכל ללמוד את הכל אם תכנס ותשתלם תוכל גם אתה להיות קוסם.
../images/Emo88.gifיווו אתם גרועים..זה הולך ככה כי פה הקוסם הוא הכל יכול אצלו תוכל ללמוד את הכל אם תכנס ותשתלם תוכל גם אתה להיות קוסם.
ט טמפורה New member 27/1/06 #21 איזה כיף להיזכר. מתגעגע ליוסי בארץ ציורי הגיר ולפיני פוצח שוב ושוב וחושב שהוא הכי חשוב
נ נטשה אוהבת New member 26/1/06 #16 ועוד דבר....מקסי לא חושבת שזה המקום המתאים לפרסם מפגש קומונה, בטח לא איפה הוא מתרחש.
M M a x i1 New member 26/1/06 #18 מה הקשר? לא אמרתי מילה על שם הקומונה... וחוצמזה...כבר הזמינו לנו מקומות אז א מאמינה שיתפלקו פתאום אנשים לא רצויים... וגם אם כן...אז הם ממש משועממים ו|טמבלים| לא? יאללה תבואי...
מה הקשר? לא אמרתי מילה על שם הקומונה... וחוצמזה...כבר הזמינו לנו מקומות אז א מאמינה שיתפלקו פתאום אנשים לא רצויים... וגם אם כן...אז הם ממש משועממים ו|טמבלים| לא? יאללה תבואי...
K KIM KUM New member 26/1/06 #7 יש מסיבה- ראו הזמנה - מי בא? בר אוכל חופשי כל הערב ועוד הפתעות.פתיחת שערים: 23:00 הכניסה: תמורת 50 ₪ לנרשמים 30 ₪.
יש מסיבה- ראו הזמנה - מי בא? בר אוכל חופשי כל הערב ועוד הפתעות.פתיחת שערים: 23:00 הכניסה: תמורת 50 ₪ לנרשמים 30 ₪.
פ פטריה אחרי הגשם New member 26/1/06 #17 קטעים איתך...../images/Emo6.gif נראה לי שאני כבר אוותר ונלך לסרט... לא נורא, אולי שבוע הבא