מה עושים בשישי שבת??

מה עושים בשישי שבת??

הקושי הגדול הוא השבתות והחגים שאנו לבד בהם .. מה עוזר לכם לעבור את השבת? כיצד אנו יכולים למלא את השבתות וערבי השבת?

שבתות וחגים - עשו לכם שמחה

הזמן הקשה ביותר ,ולשבת ולא לעשות כלום לא מועיל לי ,משתדלת להיות מאד עסוקה ,לארגן ארוחות ,להתארח ,ביום שישי חובה יצאה לבלויי, והתעלקתי בהתחלה על חברות ,בהמשך יצרתי לי חברה.והיום אין לי בעיה לעלות לרכב בשישי בלילה ולהגיע למעדון רקודים ,תמיד אמצא שולחן שאליו אצטרף,ולרקוד רקוד המון ,העיקר להיות בחברה, בתעסוקה ,ואין זמן למחשבות הרעות.

הבדידות

אני למדתי להינות מהלבד שלי ,הרבה מצוטטת ,לפעמים סתם יושבת קוא לומדת ,אוהבת להיות עם ילדים ,ויש קומץ חברות . בשישי עורכת ארוחה עם הילדים ,לפעמים מצטרפים חברים של הילדים או חברות שלי,בשבת נהנת מעיתון תשבץ או טיול מחוג משוטטים .. קשה הלבד היתי רוצה זוגיות סולדית ,לא אוהבת המולה ומועדונים ,שוק הבשר מגעיל אותי .

בדידות

בדידות יש עניין גם של בחירה, ואני בוחרת לא להיות בודדה . הכיצד? ממלא את חיי בתוכן , מכירה אנשים חדשים , יוצאת ומבלה גם כשבלב כואב .. אמש היה לי יום קשה , עברתי אותו דומעת ברובו , תסכולים והמון תהיות על המשך , אבל , בערב בחרתי לשכוח הכל לצאת ולבלות , הרכבתי מסיכה , אפילו למרוח שפכטל (=תאור לאיפור של אישי )לא התחשק לי , והיתי בין אנשים ישבנו בפאב ,מקום לא הכי מוצלח היה , אבל נהנתי מחברת החברים קשקשנו ,צחקנו .. ודיי נהנתי ,למרות שלהכנס הביתהנ לבד בל יכולת לשתף ,קשה!! אבל היתי עיפה וצנחתי לישון , וגם היום עוד מעט איצור קשר עם חברות ונראה איפה אתמקם. אני הבנתי שהבדידות נתנת לשנויי, שמחה עם משפחתי, שמחה עם ילדי .. שמחה להיות מוקפת באנשים ..

itaf10

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo39.gif

חשוב להיות עסוקים ולהיות מוקפים באנשים. אך מה עושים כאשר אין לך חברים, אתה נמצא בעיר זרה-חדשה מנסה להתאקלם ועדיין זה לא זה? אתה אדם חברותי, שמח מקרין אושר ושמחה, לאחר הרצאה שבו אני משתתפת פעם בשבוע, כל אחד מתפזר לדרכו, הולך לעיסוקיו ושוב נשארת לבד... יש אנשים "זאב בודד" שאוהבים את הלבד שלהם, יש כאלה שהחברה המתאימה חסרה להם, וזו אני. ברוב שעות היום אני מעסיקה את עצמי, מתחילה את הבוקר בקריאת עיתון היומי, ספר, אינטרנט, ולפעמים הולכת לחדר כושר (בדר"כ בשעות הערב) ומחפשת מה לעשות ביתר שעות היום... הסתובבות בקניונים זה לא הצד החזק אצלי, אני הולכת לשם לראות אנשים, חנויות לא ממש מעניין אותי רק במידה ואני זקוקה למשהו מסויים. לאחרונה התיישבתי בבית קפה, התאמצתי להראות כמו כולם, אבל שוב זה לא זה... אני שותה את הקפה שלי לבד... לא רגילה לחיים כאלה, כנראה שמתרגלים לכל... ילדי כל אחד עם משפחותיהם, אנשים עובדים ועסוקים בימי השבוע. (אני בטוחה שאינם יודעים את מצבי) מה גם שאינני רוצה להכביד ולהעמיס עליהם. שמחה שטוב להם וזהו. מתלבטת אם ללכת לבריכה לשחות, או ללכת לים ולשמש והחול שאינני אוהבת. חחחחחחחחח עדיין לא החלטתי. עוד היום ארוך ולפני. שבת שלום

יטף יקרתי

בעיר חדשה לוקח זמן ליצור חברויות , לאט לאט תצלחי ליצור לך חברה , תכירי בויצו ,בהרצאות . אני אישית אומנם לא עברתי עיר אבל נוצר אצלי חלל גדול אחרי האסון , ומצאתי חברה מקסימה דרך קומונה באינטרנט , קומונה סגרה לבני גילי ,אנו מבלים יחד , נוצרו חברויות חדשות יש עם מי לשתות קפה, ללכת לים וסתם להעביר שעות קלות. וכייף לי וטוב על הלב . בהצלחה לך

itaf10

New member
אפשר להצטרף לקומונה הזו?

אשמח באם תאפשרו לי להשתתף בקומונה החברתית שלכם בדיוק לכל מה שציינת חסר לי כרגע. אני מהאסון שלי לא השתחררתי לגמרי, מנסה. אני אשה חזקה (כך אומרים) את יודעת אסונות מגיעים בצרורות... *יש משהו שגר בסביבות אשדוד, ראשון ומוכן להפגש לסתם כיף ביחד? ו\או כל מקום אחר. אשמח מאוד מאוד.

למעלה