מה עושים בקייץ?

מצב
הנושא נעול.
מה עושים בקייץ?

מה עושים בקייץ?
הגוזל תסיים כיתה ה'. לא רואה אפשרות שתישאר בבית לבד כל הקיץ. אין סיכוי, כמובן, שתלך לקייטנה סטנדרטית (כבר קרה מספיק פעמים ששילמתי ואחרי יומיים היא סרבה להמשיך). קיבלנו הזמנה לקייטנה של נוער שוחר מדע - לא ניסינו אפפעם (חוצמזה - לא ברור לי איך אפשר להסתדר עם קייטנה שמסתיימת ב1230 בצהרים, וממילא נמשכת רק שבועיים). יש לכם רעיונות שווים?

Forum User

New member
מה עושים החברים?

מה עושים בקייץ?
הגוזל תסיים כיתה ה'. לא רואה אפשרות שתישאר בבית לבד כל הקיץ. אין סיכוי, כמובן, שתלך לקייטנה סטנדרטית (כבר קרה מספיק פעמים ששילמתי ואחרי יומיים היא סרבה להמשיך). קיבלנו הזמנה לקייטנה של נוער שוחר מדע - לא ניסינו אפפעם (חוצמזה - לא ברור לי איך אפשר להסתדר עם קייטנה שמסתיימת ב1230 בצהרים, וממילא נמשכת רק שבועיים). יש לכם רעיונות שווים?
מה עושים החברים?
יש אפשרות שתשמש מד"צית בקייטנה מקומית? (זה הכיוון אצלינו) כדאי גם לבדוק את הקייטנות של החברה להגנת הטבע.

כל אחד משהו אחר

מה עושים החברים?
יש אפשרות שתשמש מד"צית בקייטנה מקומית? (זה הכיוון אצלינו) כדאי גם לבדוק את הקייטנות של החברה להגנת הטבע.
כל אחד משהו אחר
חלק באוניברסיטה, אבל אני לא אוהבת כי נראה לי קצר מידי. חלק לא עושים כלום. היא לא תוכל להיות מד"צית. היא צעירה מידי. בת 9.5.

Forum User

New member
אז אולי לא יעשו כלום ביחד?

כל אחד משהו אחר
חלק באוניברסיטה, אבל אני לא אוהבת כי נראה לי קצר מידי. חלק לא עושים כלום. היא לא תוכל להיות מד"צית. היא צעירה מידי. בת 9.5.
אולי אפשר להתארגן כמה ילדים והורים יחד. אידיאלי זה כשחמישה מתארגנים ואז נודדים בכל יום לבית מארח אחר, כאשר ההורה התורן שם על תקן מבוגר אחראי והילדים מעסיקים את עצמם. לא חייבת להיות ממש מד"צית, אולי יתאים לה להיות עוזרת מד"צ או איזשהוא תפקיד אחר שמצד אחד מעניק תחושת שייכות ואחריות ומצד שני לא מכניס למסגרת של קייטנה.

shani74

New member
למה שתרצה להיות מד"צית?

אולי אפשר להתארגן כמה ילדים והורים יחד. אידיאלי זה כשחמישה מתארגנים ואז נודדים בכל יום לבית מארח אחר, כאשר ההורה התורן שם על תקן מבוגר אחראי והילדים מעסיקים את עצמם. לא חייבת להיות ממש מד"צית, אולי יתאים לה להיות עוזרת מד"צ או איזשהוא תפקיד אחר שמצד אחד מעניק תחושת שייכות ואחריות ומצד שני לא מכניס למסגרת של קייטנה.
למה שתרצה להיות מד"צית?
למה שתהיה מעוניינת באחריות? זה לא מובן מאליו. מה עם לעבור על היצע הקייטנות (כולל מדעיות וכאלה) ולשאול אותה אם יש משהו שמעניין אותה? אנחנו אהבנו קייטנות של ספורט וכיף כללי בקיץ (טניס, בריכה, סוסים, וכו') - כי שאר השנה לא ממש עסקנו בזה, אבל בעיקר אהבנו להישאר בבית ולעשות מה שבא לנו (אבל אמא שלי הייתה בבית).

מה היה בשנה שעברה?

מה עושים בקייץ?
מה היה בשנה שעברה?

ציפי ג

New member
כלום זה טוב

מה עושים בקייץ?
כלום זה טוב
זה בריא מאוד, לדעתי. כך הילדים לומדים להעריך את המשהו.

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

זה יותר מדי
וזה בדיוק מה שטוב בזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה