מה עושים בסילבסטר ?

zivsb

New member
עושים 5 סוגי סקס

ישנו הסוג הראשון,בתחילת ההיכרות-סקס הדרדסים= אתם עושים זאת בכל מקום,בכל תנוחה,בכל רגע,עד שאתם נהיים כחולים,,,, הסוג השני הוא סקס המטבח. בתקופה הראשונה שאחרי הנישואים. עושים סקס בכל מקום, כולל במטבח. הסוג השלישי הוא סקס חדר השינה. נרגעתם קצת. אולי אפילו יש ילדים. חייבים לעשות את זה בחדר השינה. הסוג הרביעי הוא הסקס של המעברים. אתם חולפים אחד על פני השני במעבר, או בפרוזדור ואומרים זה לזה: "לך תזדיין!" ויש סוג חמישי. זה הסקס של בית המשפט. אתם מתגרשים. אשתך לוקחת אותך לבית המשפט ודופקת אותך שם לעיני כל.

ליז ג

New member
אני לא אגיד לך איזה סקס אני עושה...

אני נותנת לך לנחש לבד. אז אם יש לך רעיונות אחרים לסילבסטר - בשמחה.

genesis

New member
הולכים לחגוג בסילבסטר...?

הולכים למסיבת סילבסטר? לפני שאתם הולכים, תבדקו קודם פה מי היה אותו סילבסטר הזה: איציק

zivsb

New member
סילבסטר זה ערב ראש השנה האזרחית

להשען על מה שכתוב בספרות היהודית שלנו במקרים אלה מעט חלש. אבל סליבסטר הוא נבל מקובל אבל"ראש שנה אזרחית זה סיבה למסיבה? אני התנשק עם ליז אשתה כוסית ארקוד ואפזז ואגיד גם לך שנה טובה נו אני לא יהודי?

genesis

New member
תהנה ידידי

אבל האם מה שכתוב כאן בקישור שהעלתי נכון או לא...? מה זה משנה מהיכן המקור...? אמת יש רק אחת או שזה נכון או שלא . בכל אופן תהנה, תחגוג , תנשק כמה שיותר , ותבלה . איציק

r68

New member
ברכות לשנה הלועזית החדשה../images/Emo48.gif

מ-2003 ל-2004 הנה כי כן שנה עברה.... דבש - לא בדיוק הצלחנו ללקק כי בדרך היו הרבה צר(ע)ות וכשנעלמו המכשולים...רחקה המטרה ישבנו וחיכינו לנס שיקרה והיו לנו המון שאלותואף לא תשובה אחת אז הייתי רוצה לאחל מכל ה... שתהא השנה הבאה טובה יותר, במאות אם לא רבבות של אחוזים שנשנס מותניים ונסלק את כל ה ..... הזבל שלא נדע צער יגון ואנחה.... שאכן תהא ארצנו "ארץ זבת חלב ודבש" שהמים... ימלאו כל צרכינו.... וחלל האוויר ימלא ב.... שירה וריקודים ולארצנו.... יבואו סוף סוף, השלווה והשלום ! ותחשבו על זה אלפי ברכות ומיטב האיחולים לשנת 2004 טובה !!

ליז ג

New member
לצערי החרוזים ממני והלאה

אבל תודה על הברכות - מצטרפת מכל הלב. hapy new year

למעלה