מה עושים בנתיים?

m e i r a v s

New member
מה עושים בנתיים?../images/Emo46.gif

שלום לכן, לפני כשבועיים כשביקרתי אצל דר' סוריאנו הוחלט שאני אקח גלולות ברצף למשך 3 חודשים. בנתיים עדיין לא הגעתי לסוף החבילה הראשונה ועדיין לא דלגתי על המחזור כך שכרגע לא אמור להיות שום שינוי במצבי, אני מניחה שאם כן יהיה שינוי בכאבים זה יקרה רק אחרי שאני אדלג על המחזור, לא? בכל מקרה, השאלה שלי היא מה עושים בנתיים? אני ממש סובלת מכאבים ואני באמצע תקופת בחינות ככה שזה ממש מפריע לי ואני לא יכולה לשבת וללמוד ברציפות. אוףףףףףףףף זה כבר פוגע לי בציונים. פעם יכולתי ללמוד 10-12 שעות, עכשיו אני חייבת לקום כל דקה וללכת לנוח.
בנתיים אני לוקחת אופטלגין, יש לכן רעיונות לכדורים אחרים, יותר חזקים? ללא מרשם רופא? לא ניסיתי שום דבר אחר... ועוד שאלה, האם לחץ/מתח יכול להוסיף/ להחמיר את הכאבים? אתמול הייתי מאוד לחוצה ממבחן חשוב ובערב התמוטטתי מכאבי בטן חזקים וגב תחתון, האם יש קשר להחמרה בכאבים? האם מישהי נתקלה בזה? תודה מראש

נעמי 17

New member
לחץ ועייפות הם הגורמים מספר 1 אצלי

וכמובן שישיבה ממושכת. אז יקירתי את חווה את כל התופעות עם כל התסמינים ביחד, ויתכן שיש לך גם ביוץ. נסי לכאבים: נקסין אני מעדיפה- נר ולאכול לפני. אם הכאבים לא חזקים יש כדור חדש- "אקמול פוקוס" הוא מיועד למיגרנות יש בו קוקטל של אספירין עם אקמול, לא בגלל שהוא חזק אלא בגלל הקוקטל הוא עוזר .

לוואנדר

New member
צר לי לשמוע שאת כואבת../images/Emo4.gif

אין ספק שלחץ וחרדות מגבירות את הכאבים. נסי לקחת: 1) טראמאדקס- טיפות לכאבים בינוניים עד חזקים מאוד 2) רסקיו- טיפות טבעיות להרגעה ולחרדות- עוזר מאוד 3) עם שתיית קפה שחור בטוחני שציונייך יהיו לשביעות רצונך חחח * ותדעי שיש לך כאן בית חם שחושב עלייך ואיתך ואם יש לך שאלות אנחנו כאן בשבילך! ב ה צ ל ח ה

מיכל235

New member
לחץ וכאבים

לדעתי אכן יש קשר. שמתי לב שאצלי אחרי יום עבודה אני מרגישה יותר כאבים, ואם היה יום לחוץ במיוחד (בדר"כ כל הימים שלי לחוצים) הכאבים יותר חזקים. לעומת זאת בשישי שבת ימים שמוקדשים אצלי למנוחה הכאבים הרבה יותר חלשים. אם אופטלגין לא עוזר לכאבים, תנסי לקחת נקסין, שמעתי שיש בנות שלוקחות נרות וולטרן, אני מעולם לא ניסיתי. תרגישי טוב ובהצלחה במבחנים.

../images/Emo45.gif

גם אצלי ככה. למיטב ידיעתי תרופות חזקות נגד כאבים מחייבות מרשם. היום, אחרי כמה חודשים טובים עם יסמין ברצף, אני מסתפקת באדקס פורטה.

אוזנית

New member
מאוד מבינה אותך../images/Emo201.gif

גם אני סטודנטית ויודעת מה זה לשבת ללמוד. אולי תנסי לשנות תנוחה מדי פעם, או ללכת כמה דקות כל שעה. כמובן, אם זה לא מחריף את הכאבים. בתחום משככי הכאבים לא יכולה לעזור לך הרבה כי אני מה"קלות" - 25 טיפות אופטלגין עושות את העבודה. תרגישי טוב ובהצלחה במבחנים.

m e i r a v s

New member
תודה רבה לכולכן../images/Emo24.gif

נראה לי שאני אנסה כדורים אחרים נגד כאבים חוץ מאופטלגין, אולי משהו אחר יעזור
תודה

למעלה