מה עושים במצב כזה?

ItsJustMe3

New member
מה עושים במצב כזה?

היי לכולם קודם כל..
אני כרגע במצב לא נעים ואשמח אם תוכלו לייעץ לי או סתם לתת את דעתכם.
יש לי ידיד מימי הצבא, תמיד התחברתי אליו ואיפשהו תמיד רציתי אותו. זה לא כל כל הסתדר אז אז דיי הנחתי לזה והמשכנו להיות ידידים. בזמן האחרון אנחנו הרבה יותר בקשר ושוב אני מרגישה את כל הרגשות האלו. אני כמעט בטוחה שהוא לא מרגיש כמוני. זה ממש מציק לי כי מצד אחד אני יודעת שהקשר איתו פוגע בי וחשבתי לנתק כל קשר. למרות שזה די יראה לו מוזר. מצד שני, אני לא רוצה לאבד אותו כידיד כי הוא באמת חשוב לי, אבל אם אני לא אעשה את זה אני אסבול. אין סיכוי שאני מספרת לו ,כי אני די בטוחה שהוא לא מרגיש כמוני וזה סתם יביך אותי ואותו.
אני ממש מתלבטת, מישהו עבר משהו דומה ויכול לייעץ?

תודה

februarygirl

New member
אוקי שני סיפורים כאלו :)

אני אתחיל ואגיד שכיום אני עם בחור שלא קשור לסיפורים האלו :)

ולסיפורים -
סיפור ראשון - בחור שהיה אחד החברים הכי טובים שלי מבית הספר והייתי דלוקה עליו גם כל הצבא.... לא עשיתי כלום... החיים הרחיקו בינינו... לדעתי , אולי הוא חשד אולי ידע... אבל אין לי מושג.

סיפור שני - מישהו שעבדתי איתו וחשפתי את רגשותי, התברר שגם הוא מרגיש ככה אך מפחד... אחרי זמן מה הפכנו להיות זוג למשך שנה וחצי....

המסקנה האישית שלי - אם יש סיכוי שתאבדי אותו כידיד (וזה סיכוי שקיים בין אם תתרחקי ובין אם תגידי לו את האמת) תגידי לו את האמת...
אהבה יותר שווה מידידות ואם הידידות כוללת רגשות מצידך... אז זה לא מועיל במיוחד..

Megie

New member
ברוכה הבאה

אז ככה..תני לי להבין, את מעוניינת בידיד ולעולם לא אמרת לו ולמרות זאת הסקת שזה חד צדדי?
על סמך מה?!
יכול להיות שהוא באמת לא חשב עליכם כאופציה ואולי הוא באמת לא מעוניין..אבל רק אם תעלי את זה-את תעוררי אצלו את המחשבה ותדעי סופית.
בכל מקרה כל עוד את מעוניינת בו מעבר ל'ידיד' זאת כבר לא לגמריי ידידות..תסכימי איתי שאם הוא יבוא ויספר לך על הקשר החדש שלו-את לא תוכלי להתמודד עם זה ולא תיהי אובייקטיבית אם הוא יבקש עיצות! אז להפסיד את לא יכולה.. חוץ מזה שאין גרוע יותר מאי ודאות.
לדעתי, את יכולה פשוט לרמוז, לא לגמרי לציין שאת מעוניינת אבל לכוון לשם-נניח לקבוע שתצאו רק שניכם לאיזה מקום ניטרלי-משהו שיצור אינטימיות..אם תראי הוא מסרב או מנסה להתחמק-אז זה דיי יבהיר שהוא לא בעיניין ואז תוכלי לדעת לאן לכוון את הקשר..הם הוא ישתף פעולה-משם יהיה לך יותר קל לזרום..כי היסטואציה האינטימית תאפשר..

מקווה שתעשי את הצעד, בד"כ הצעדים היחידים שאנחנו מתחרטים עליהם באמת-הם אלו שלא פעלנו ונשארנו עם השאלה של "מה היה קורה?"

בהצלחה

ItsJustMe3

New member
אם הוא היה מעוניין

הוא היה אומר משה, כזה הוא.
ניראה לי שאני פשוט אתרחק..
. אין לי אומץ להגיד לו מה אני מרגישה. גם יש לנו חברים משותפים ואני ממש לא מעוניינת שהם יגלו את זה..

כמה שאלות

1. מאיפה את יודעת שהוא לא רוצה?
2. הקשר ביוזמתך או יוזמתו?

בכל מקרה, אם את יודעת בוודאות שהוא לא רוצה תחתכי לדעתי - זה לא בריא לך. וידידים יש כמו מים...
ואם את לא יודעת בוודאות - למה שלא תבררי תעניין?

למעלה